- 16 Şubat 2015
- 202
- 77
- 98
- Konu Sahibi izmirlikiss
-
geen sene yaptırdığımdan memnun kaldım.saçlarım hafif dalgalıdır. kendi ana rengim (kahve idi) geçen sene yaptırdığımda çok güzel durmuştu dümdüz oluyordu saçlarım kuruttuğumda. bu sene fotomda da göründüğü gibi açtım rengni ve ardından yaptırdım brezilyayı yine aynı yerde sadece yumuşack oldular. ama geçen sene ki gibi dümdüz olmuyor saçlarımı kuruttuğumda. kısım kısım fırça ile kurutunca düz duruyor bir nevi fön çekmem gerekiyor. belki boyadan bilemedim onu neden. dip boya vs yaptırmam gerekiyor belki onun etkisini alıyorayden34 Brezilya fönünden memnun kaldın mı? Etkisi kaç ay kaldı saçında?
Düşündüklerimi yazmışsın :) Benim saçlarım önceden boyasızdı ve upuzundu,düzleştirirdim tekrar yıkayana kadar aynı düzlükte kalırdı. Son bir kaç senedir eskiye göre biraz kısalttım ve ombreli kullanıyorum.Fön olduğunda sorun yok ama uyuduğumda anında dalgalı hale dönüyor,hafif neme maruz kalsam anında keçeleşiyor. Bayadır bakımlara,şampuanlara yöneldim ve düzleştirici-maşadan uzak duruyorum artık çünkü etkisini hemen kaybediyor. Breazilya fönü yaptırsam eminim saçımın şuanki işlem görmüş halinde işe yaramazgeen sene yaptırdığımdan memnun kaldım.saçlarım hafif dalgalıdır. kendi ana rengim (kahve idi) geçen sene yaptırdığımda çok güzel durmuştu dümdüz oluyordu saçlarım kuruttuğumda. bu sene fotomda da göründüğü gibi açtım rengni ve ardından yaptırdım brezilyayı yine aynı yerde sadece yumuşack oldular. ama geçen sene ki gibi dümdüz olmuyor saçlarımı kuruttuğumda. kısım kısım fırça ile kurutunca düz duruyor bir nevi fön çekmem gerekiyor. belki boyadan bilemedim onu neden. dip boya vs yaptırmam gerekiyor belki onun etkisini alıyor
ürün reklamı yapmak yasak yazmışsınız ama siz de 3 adet markadan bahsetmişsiniz. Bunu anlayamadım, yani birbirimize güzel olan ürünleri nasıl anlatacağız?@Ozge Can forumda ürün reklamı yapmak yasak canım. Bütün mesajların keratin yağı ile alakalı. Keratinin yağı olmaz çünkü bir protein çeşididir keratin!
saçlarım çok kuru değil yağlanabiliyor aynı zamanda boyalı olduğu için bazen süpürge olarak adlandırıyorum kötü gözüküyor bu keratin bakımı bende yapsam işe yarar mı? ve toplam malzemelere ne kadar ücret ödediniz satın almak banada mantıklı geldi.Tamam zaten saç botoxu olarak da geçiyor fiyat çok iyi, bir sor eğer Davines ise tamamdır.Bahsettiğim set olarak değil tek tek alınıyor Sachane sitesinde var bir göz at.
İzmirlikiss, kuaförünün uyguladığı ürün neymiş, sorup bizimle de paylaşır mısın?Kizlar bu arada benim saclarim dumduz oldu bayadir girmiyodum
Adamin gunahini almisiz ayoll
Davines Keratin Miracle kullanılması gereken ürün. Her kuaförde olmasa bile orta ve üst sınıf kuaförlerde bulunur. 3 seans uygulama yaklaşık yerine göre 150-210 lira civarı tutuyor.
Ben set olarak aldım o şekilde kullanıyorum.Çünkü arda arda 3 uygulamadan sonra duruma göre ayda bir veya iki ayda bir uygulamaya devam etmek gerekiyor. Benim için evde bulunması daha makuldü.
Ortalama 30-40 ml serum kullanılıyor her uygulamada, buna göre 1000 ml den fazlasıyla uygulama çıkıyor.
Alınması gerekenler;
Davines Nourishing Şampuan
Davines Keratin Miracle Serum 1000 ml (küçüğü yok)
Davines Nourishing Vegeterian Miracle saç kremi veya Davines Nourishing Hair Bulding Pack maske
Kullanımı;
Saçlar şampuan ile yıkanır ve suyu alınır, saç boyu ve gürlüğüne göre 20-40 ml arası serum saçlara sürülür ve yedirilir
15-20 dakika sonra saçlar sadece su ile durulanır, saç kremi sürülür.10 dakika bekledikten sonra saçlar yeniden durulanır.
Uygulamaya ilk başlangıçta 5 gün ara ile toplam 3 uygulama yapılır. Sonrasında saçın durumuna göre ayda 1 veya iki ayda 1 olmak üzere devam edilir.
Serinin özelliği keratin yüklemenin haricinde kuru saçları nemlendirmesi.
Ben kuaförde yaptırdım, gözümün önünde hazırladılar. Ama işlem sonrası sadece durulandı saçım, ne krem ne de maske kullandılar.Sevgili Kılıçbalığı, kullandığım saç ürünlerinden çok memnun olmama ve güya hiç değiştirmemeye kararlı olduğum halde, bu davines için acayip gaza geldim :)
Benim saçlarım da ince telli yumuşak ve düz fön tutmuyor.Biraz sertleşse daha iyi tutabilir sanıyorum.Davines in seti de bildiğim kadarıyla pek ucuz değil, ne yapsam bilemedim bak şimdi :) Eski kullandığın ürünlerden çok mu farklı, sence almalı mıyım? Ya da bir kez kuaförde uygulatıp ona göre mi alsam napsam :)
saçlarım çok kuru değil yağlanabiliyor aynı zamanda boyalı olduğu için bazen süpürge olarak adlandırıyorum kötü gözüküyor bu keratin bakımı bende yapsam işe yarar mı? ve toplam malzemelere ne kadar ücret ödediniz satın almak banada mantıklı geldi.
İzmirlikiss, kuaförünün uyguladığı ürün neymiş, sorup bizimle de paylaşır mısın?
Sevgili Kılıçbalığı, kullandığım saç ürünlerinden çok memnun olmama ve güya hiç değiştirmemeye kararlı olduğum halde, bu davines için acayip gaza geldim :)
Benim saçlarım da ince telli yumuşak ve düz fön tutmuyor.Biraz sertleşse daha iyi tutabilir sanıyorum.Davines in seti de bildiğim kadarıyla pek ucuz değil, ne yapsam bilemedim bak şimdi :) Eski kullandığın ürünlerden çok mu farklı, sence almalı mıyım? Ya da bir kez kuaförde uygulatıp ona göre mi alsam napsam :)
Ben kuaförde yaptırdım, gözümün önünde hazırladılar. Ama işlem sonrası sadece durulandı saçım, ne krem ne de maske kullandılar.
50 tlye yapıyorlar, 1 yıl gitsem 600 tl tutacak (zam olmazsa). E ben seti zaten o civara aldım (1000lik). Haliyle 1 yıldan fazla gidecek, hem de içim daha rahat edecek.
Arkadaslar benim sacimda dokulme ve kirilmalar var. Tuttugum yer kopuyo yavaş uzadigi icin kestirmeyede korkuyorumkeratin yuklemesi yaptirmayi dusunuyorum. konustugum yer Matrix in urunlerini kullaniyor duzlestirme olmazsa 90 tl dedi sizce iyi mi hem fiyat hemde ürün?
Canım siz neden evde kendiniz doğal katkısız keratin yüklemesi yapmıyorsunuz da kuaförde riskli kımyasal içeren bakımlar yapıyorsunuz. Bence bu saça çok zarar verir. en ıyısı doğal keratin yüklemek.Tesekkur ederim kizlar bi daha asla gitmem bu kuofore bi de daha once gittigim bi yerdi. Ama bu bana ders oldu arastirmadan biseyi yaptirmamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?