• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Keratin bakim yaptiranlar yardim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ayden34 ayden34 Brezilya fönünden memnun kaldın mı? Etkisi kaç ay kaldı saçında?
geen sene yaptırdığımdan memnun kaldım.saçlarım hafif dalgalıdır. kendi ana rengim (kahve idi) geçen sene yaptırdığımda çok güzel durmuştu dümdüz oluyordu saçlarım kuruttuğumda. bu sene fotomda da göründüğü gibi açtım rengni ve ardından yaptırdım brezilyayı yine aynı yerde sadece yumuşack oldular. ama geçen sene ki gibi dümdüz olmuyor saçlarımı kuruttuğumda. kısım kısım fırça ile kurutunca düz duruyor bir nevi fön çekmem gerekiyor. belki boyadan bilemedim onu neden. dip boya vs yaptırmam gerekiyor belki onun etkisini alıyor :(

geen sene yaptırdığımdan memnun kaldım.saçlarım hafif dalgalıdır. kendi ana rengim (kahve idi) geçen sene yaptırdığımda çok güzel durmuştu dümdüz oluyordu saçlarım kuruttuğumda. bu sene fotomda da göründüğü gibi açtım rengni ve ardından yaptırdım brezilyayı yine aynı yerde sadece yumuşack oldular. ama geçen sene ki gibi dümdüz olmuyor saçlarımı kuruttuğumda. kısım kısım fırça ile kurutunca düz duruyor bir nevi fön çekmem gerekiyor. belki boyadan bilemedim onu neden. dip boya vs yaptırmam gerekiyor belki onun etkisini alıyor :KK43:
Düşündüklerimi yazmışsın :) Benim saçlarım önceden boyasızdı ve upuzundu,düzleştirirdim tekrar yıkayana kadar aynı düzlükte kalırdı. Son bir kaç senedir eskiye göre biraz kısalttım ve ombreli kullanıyorum.Fön olduğunda sorun yok ama uyuduğumda anında dalgalı hale dönüyor,hafif neme maruz kalsam anında keçeleşiyor. Bayadır bakımlara,şampuanlara yöneldim ve düzleştirici-maşadan uzak duruyorum artık çünkü etkisini hemen kaybediyor. Breazilya fönü yaptırsam eminim saçımın şuanki işlem görmüş halinde işe yaramaz :KK43:

@Ozge Can forumda ürün reklamı yapmak yasak canım. Bütün mesajların keratin yağı ile alakalı. Keratinin yağı olmaz çünkü bir protein çeşididir keratin!
ürün reklamı yapmak yasak yazmışsınız ama siz de 3 adet markadan bahsetmişsiniz. Bunu anlayamadım, yani birbirimize güzel olan ürünleri nasıl anlatacağız?

Tamam zaten saç botoxu olarak da geçiyor fiyat çok iyi, bir sor eğer Davines ise tamamdır.Bahsettiğim set olarak değil tek tek alınıyor Sachane sitesinde var bir göz at.
saçlarım çok kuru değil yağlanabiliyor aynı zamanda boyalı olduğu için bazen süpürge olarak adlandırıyorum kötü gözüküyor bu keratin bakımı bende yapsam işe yarar mı? ve toplam malzemelere ne kadar ücret ödediniz satın almak banada mantıklı geldi.

Davines Keratin Miracle kullanılması gereken ürün. Her kuaförde olmasa bile orta ve üst sınıf kuaförlerde bulunur. 3 seans uygulama yaklaşık yerine göre 150-210 lira civarı tutuyor.

Ben set olarak aldım o şekilde kullanıyorum.Çünkü arda arda 3 uygulamadan sonra duruma göre ayda bir veya iki ayda bir uygulamaya devam etmek gerekiyor. Benim için evde bulunması daha makuldü.

Ortalama 30-40 ml serum kullanılıyor her uygulamada, buna göre 1000 ml den fazlasıyla uygulama çıkıyor.

Alınması gerekenler;

Davines Nourishing Şampuan
Davines Keratin Miracle Serum 1000 ml (küçüğü yok)
Davines Nourishing Vegeterian Miracle saç kremi veya Davines Nourishing Hair Bulding Pack maske

Kullanımı;

Saçlar şampuan ile yıkanır ve suyu alınır, saç boyu ve gürlüğüne göre 20-40 ml arası serum saçlara sürülür ve yedirilir

15-20 dakika sonra saçlar sadece su ile durulanır, saç kremi sürülür.10 dakika bekledikten sonra saçlar yeniden durulanır.

Uygulamaya ilk başlangıçta 5 gün ara ile toplam 3 uygulama yapılır. Sonrasında saçın durumuna göre ayda 1 veya iki ayda 1 olmak üzere devam edilir.

Serinin özelliği keratin yüklemenin haricinde kuru saçları nemlendirmesi.

Sevgili Kılıçbalığı, kullandığım saç ürünlerinden çok memnun olmama ve güya hiç değiştirmemeye kararlı olduğum halde, bu davines için acayip gaza geldim :)
Benim saçlarım da ince telli yumuşak ve düz fön tutmuyor.Biraz sertleşse daha iyi tutabilir sanıyorum.Davines in seti de bildiğim kadarıyla pek ucuz değil, ne yapsam bilemedim bak şimdi :) Eski kullandığın ürünlerden çok mu farklı, sence almalı mıyım? Ya da bir kez kuaförde uygulatıp ona göre mi alsam napsam :)

Sevgili Kılıçbalığı, kullandığım saç ürünlerinden çok memnun olmama ve güya hiç değiştirmemeye kararlı olduğum halde, bu davines için acayip gaza geldim :)
Benim saçlarım da ince telli yumuşak ve düz fön tutmuyor.Biraz sertleşse daha iyi tutabilir sanıyorum.Davines in seti de bildiğim kadarıyla pek ucuz değil, ne yapsam bilemedim bak şimdi :) Eski kullandığın ürünlerden çok mu farklı, sence almalı mıyım? Ya da bir kez kuaförde uygulatıp ona göre mi alsam napsam :)
Ben kuaförde yaptırdım, gözümün önünde hazırladılar. Ama işlem sonrası sadece durulandı saçım, ne krem ne de maske kullandılar.
50 tlye yapıyorlar, 1 yıl gitsem 600 tl tutacak (zam olmazsa). E ben seti zaten o civara aldım (1000lik). Haliyle 1 yıldan fazla gidecek, hem de içim daha rahat edecek.

saçlarım çok kuru değil yağlanabiliyor aynı zamanda boyalı olduğu için bazen süpürge olarak adlandırıyorum kötü gözüküyor bu keratin bakımı bende yapsam işe yarar mı? ve toplam malzemelere ne kadar ücret ödediniz satın almak banada mantıklı geldi.

Vallahi toplam malzeme dudak uçuklatacak cinsten, şampuan ve kremin boyuna göre 350-500 kayme tutuyor, bence sen de önce bir kuaförde dene, baktın hoşuna gitti para denkleştirip taksitle falan alırsın bir yerden.

İzmirlikiss, kuaförünün uyguladığı ürün neymiş, sorup bizimle de paylaşır mısın?

Bence de :)

Sen bana uyup ürün değiştirme kızzzz :) İyi olur allahtan kötü olur kuldan demişler :KK48:

Vallahi saç tellerimi epey sertleştiriyor benim, maşa bile tutuyor o haliyle, bu açıdan seni anlıyorum gerçekten kedi tüyü gibi saçımız var yalan yok :KK48:

Yani kullandığım ürünlerin hepsi birbirinden farklı o yüzden karşılaştıramam ama elimdeki şu an bitmek üzere ve yeniden alacağım diyebilirim. İlk kullandığında o ipek saçlara alışık olduğun için nefret etme ihtimalin de var, bnde öyle olmuştu sonra sonra alıştım :KK52: Elimde fazladan kalsa sana gönderirdim denemen için... Eğer imkanın varsa bence direkt al. İlk başta dediğim gibi pek haz etmesende sonradan müdavimi oluyorsun.

Ben kuaförde yaptırdım, gözümün önünde hazırladılar. Ama işlem sonrası sadece durulandı saçım, ne krem ne de maske kullandılar.
50 tlye yapıyorlar, 1 yıl gitsem 600 tl tutacak (zam olmazsa). E ben seti zaten o civara aldım (1000lik). Haliyle 1 yıldan fazla gidecek, hem de içim daha rahat edecek.

Krem kullanılması gerekiyor ama, bu şart. Bence mantıklı olanı yapmışsın. Kavunum senin de saçında sertleşme yapıyor muydu?

KilicBaligi KilicBaligi canım sen benim saçlarımın halini gördün zaten, nasıl olduklarını biliyorsun, inan sertleşmenin s'si yok, aksine yumuşacık. Belki de saçlarımın çok ihtiyacı olduğu için. Mesela kuafördeyken kız "saçlarınız resmen sünger gibi emiyor keratini" demişti. (bilmeyenler için saçlarım kupkuru, her yerden kırık, her yerden kopmaya müsait, çalı süpürgesi var ya hani onu düşünün ona benziyor).

Bir de şunu fark ettim, saç diplerimi de kurutmuyor. Kendim ilk kez yaptığımda iğrenç bir deney yaptım :KK48: Her yeni şampuan, yeni krem kullandığım zaman ilk 1-2 sefer kepek oluyordu bende (kaşınma sonucu). 1 hafta saçımı yıkamadım :oops::KK23:Ne kaşındı, ne kurudu ne de başka bir şey.

Bir önceki şaç setim CHI silk bilmem ne idi. Adı üstünde silk ipek gibi yapıyordu saçlarımı, kokusu da gitmiyordu. Ama 2 gün içinde kaşınma oluyordu ve de kepek.

Ben sana ne kadar teşekkür etsem az :KK74:, hep görüyordum bu markayı ama cesaret edemiyordum, çünkü bilmem kaç ürün kullandım, ne paralar döktüm sonuç hep hüsran oldu. Umarım bozmazlar ürünleri, keratin setim bitince diğer ürünlerine geçiş yaparım. Bu arada saçlarım boya tutmuyordu hani, alttan hep aynı renk kusuyor demiştim ya sana, ilk kez 15 gündür boyam duruyor, sadece yarım ton açıklık oldu. 1-2 ay içinde bu sorunum sanırım biter :KK55:

Arkadaslar benim sacimda dokulme ve kirilmalar var. Tuttugum yer kopuyo yavaş uzadigi icin kestirmeyede korkuyorum:110: keratin yuklemesi yaptirmayi dusunuyorum. konustugum yer Matrix in urunlerini kullaniyor duzlestirme olmazsa 90 tl dedi sizce iyi mi hem fiyat hemde ürün?

Arkadaslar benim sacimda dokulme ve kirilmalar var. Tuttugum yer kopuyo yavaş uzadigi icin kestirmeyede korkuyorum:110: keratin yuklemesi yaptirmayi dusunuyorum. konustugum yer Matrix in urunlerini kullaniyor duzlestirme olmazsa 90 tl dedi sizce iyi mi hem fiyat hemde ürün?

Keratin bakım için çok uçuk bir fiyat. Taş çatlasa 75e yapıyorlar en pahalı.

Tesekkur ederim kizlar bi daha asla gitmem bu kuofore bi de daha once gittigim bi yerdi. Ama bu bana ders oldu arastirmadan biseyi yaptirmamak lazim
Canım siz neden evde kendiniz doğal katkısız keratin yüklemesi yapmıyorsunuz da kuaförde riskli kımyasal içeren bakımlar yapıyorsunuz. Bence bu saça çok zarar verir. en ıyısı doğal keratin yüklemek.

Ben evde Keratin bakımı yapıyorum. Ve eğim olduğu için kuaforlerle aram sadece kas aldir ya da en fazla fon cektirden öteye gidemiyor Memnun muyum derseniz evet en azından saçlarım baya bir toparlandı. Kırık kalmadi ve daha hızlı uzamaya başladı. Yeni anneler de bakımlı olmalı dimi ama

Youtubetan keratin bakımla ilgili izlemediğim video kalmadı. Gerçekten önerdiklerini can kulağıyla dinledim. Keratin ile ilgili çok araştırma yaptım. Sonra Liquid Keratin markasıyla karşılaştım. Dikkatimi çekmesinin sebebi evde bakım olanağı tanıması ve doğal içerikli olmasıydı. Hamileler bile kullanabiliyormuş. Bu kesinlikle çok önemli bence. Ürünlere övgüler övgüler övgüler yağdırmak istiyorum❤️. Gerçekten harika. Saçlarım yanmıştı ve tam orta kısımda saçımda kopmalar vardı. Keratinli Onarıcı Full Set Mega Keratin Setlerini önerdiler. Hem yanan saçlarımı toparladı hem de küsmüş saçlarımı uzattı. Doğal içerikli ve piyasadaki ürünlere göre çok uygun fiyatlı olduğu için hala ürünleri kullanmaya devam ediyorum. Zaten bu kadar memnunken başka ürün kullanmak asla istemem. Gerçekten saça komple bakım yapıyor. Herkese tavsiye ederim. Bu firma benim kurtarıcım! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Back