• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri kepeğinizi hangi şampuan yok etti paylaşın..

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
arkadaşlar saçınızdaki keğpeği hangi şampuan yada bitkisel şey yok etti paylaşırmısınız?
ben şuan komili zeytinyağlı olanını kullanıyorum.saç dökülmemei durdurdu ama kepeğe çok çokda iyi geldi diyemem.bir gün yıkamasam hemen çıkıyorlar..saçlarım kuru olduğu için..çözümlerinizi paylaşırmısınız?:içelim:

valla canım geçen gün eczaneye gittiğimde saçlarımın dibinde birşeyler olduğunu biliyodum aletleriyle bilgisayarda diplerimi gördüm ve inanamadım mısır tarlası gibiydi,saçlarımda zaten dökülme var ama bütün derilerim kalkmıştı şaşa kaldım rausch diye kepeğe kesin çözüm getiren bir şampuan önerdiler aldım bitkisel birde.

arkadaşlar saçınızdaki keğpeği hangi şampuan yada bitkisel şey yok etti paylaşırmısınız?
ben şuan komili zeytinyağlı olanını kullanıyorum.saç dökülmemei durdurdu ama kepeğe çok çokda iyi geldi diyemem.bir gün yıkamasam hemen çıkıyorlar..saçlarım kuru olduğu için..çözümlerinizi paylaşırmısınız?:içelim:

canım kepek sorunu gerçekten can sıkıcı bir sorun benim olmadı hiç ama saç dökülmesi sorunu yaşardım ben nerdeyse bütün şampuanları denedim ya saçım haddinden fazla döküldü yada dediğin gibi kepek sorunu ile karşılaştım bu arada zeytin yağlılar bende felaket saç sorunu yaşamaya neden oluyor neyse canım ben en son elidorun kına özlüsünü aldım ve yıllardırda bu şampuanı kullanırım çokta memnunum okadar şampuan arasında üstelik pahalı ucuz demedim aldım saçıma tek yarayan şampuan elidorun kına özlüsü oldu ve kullanıyorum şaşmamda artık bu şampuanımdan
umarım yardımcı olabilmişimdir dene istersen ne kepek ne saç dökülmesi yaşaıyorum yıllardır :lepi:

benim bir ara diplerim kabuk kabuktu.Ben tesadüfen eczaneden "kanazol" diye medikal bir şampuan buldum.Tek yıkamayla arındırdı kabukları.Bütün eşe dosta aynı şampuanı önerdim.Hepsi çok mennun kaldı.fiyatı da uygun.sadece yıkarken saçını şampuanı gözlerine kaçırmıcaksın.

başka bi topicte belirttiğim gibi bende acayip kepek vardı head&shouldersın reklamı çok dönüyodu deneyeyim dedim. mükemmel iyi geldi 2. yıkamada fark etti..Denemek isteyen olursa kendi saç tipine göre küçük boy alsın kullansın..

bende lorealin kepeğe karşı etkili kullanıyorum şuanda kepek sorunum var 3.yıkamam oldu ama ilk yıkamadan itibaren iyi geldi:)

arkadaşlar başka kullananlar var mı bu şampuanları kafamıza göre alabiliyormuyuz?

şampuan değil ama yine de yazıcam: saf zeytinyağı sabunu.
ela bu arada sen ipeksin değil mi? nik değişmişsin. kepek sorunu olanları artık tanıyorum :)

bu arada kepek değil benim kafamdakiler ya tortu böyle elimi saçıma atıyorum diplerini kazıyorum saç toplu iğne gibi dibinde tortuyla sökülüyor pazartesi dermatoloğa gitcem artık bu dökülme sebebim mi bilmiyorum sizce bunlar dökülme sebebi olabilir mi ya

pirdolin sedolin kullanıyorum gövya ama elimi diplerime götürünce yine elime top top beyaz tortular geliyor ...

Back