- Konu Sahibi zeynepsudem
-
ben yardımcı olmak isterdim ama ank. oturuyoruz eşim burda ameliyat oldu başka bir konuda sorularınız varsa cevap verebilirim :asigim:
canım evet ssk karşılıyor. yaklaşık yarım saat 45 dk sürüyor,eşimin dediğine göre sadece kulağa yapılan iğneler canını yakmış onun dışında bir sorunu olmadı 3 hafta gece gündüz tenisci bantıyla gezdi sonra sadece gece taktı ve kulaklarından çok memnun ama hala sızısı var yanlışlıkla dokunduğumuzda acıyor diye kızıyor doktor 1 senede ancak iyileşir iç kısım demişti.eğerki çok rahatsız ediyorsa olmalısın bence çünki eşim hiç sorun etmiyor gözükürdü ama ediyormuş şuan çok iyi.benim kızmda kepçe kulaklı onuda yaptırcaktım ama küçük olduğu için koruyamaz diye vaz geçtim 6 yaşında ama doktor okula başlamadan olsa iyi olur dedi.ve gittiğinde hemen ameliyat günü veriyorlar bize 10 veya 15 gün sonrasına vermişti.bende ankarada yaşıyan arkadaşlardan yardım istemiştim zaten babamdan dolayı ssklıyım acaba bende gazi hastanesinde ameliyat olabilirmiyim ki biliyomusunuz eşiniz nası memnunmu neler yaşadınız bi sıkıntı oluyo mu korkuyorum biraz ama kurtulmakta istiyorumm:Saruboceq::Saruboceq:
bugün ameliyat oldum sonundaaa:) ama sargılar çok sıkı salı günü açılacak çoooooooookkkkkkkk merak ediyorum..umarım güzel olmuşturrr... :)
geçmiş olsun eminim güzel olmuştur :asigim:
yaa tabiki şişlik var ve gözün alışmadığı için üzme kendini benim eşiminde ilk açıldığı gün böyle orta taraf yapışmş kulak memesi ve üst tarf havaya kalkış uzaylı filmlerde uzaylıların kulağı olur ya öyleydi ona güzel dedim ama içimden keşke olmasaydı ne kadar tuhaf dikkat çekiyo dedim sonra kulak kendinden şeklini aldı üzülme sen bildiğin için sana öyle geliyor doktor bize çok çokta eski kulağın şeklini alr kıkırdak hafızalı zamanla tekrar oluşabilir demişti yani korkucak bişi yok bence eskisinden iyi olmuştur yerimsenibenslm.bugün bandajlarım çıkarıldı tek kulaktan ameliyat olmuştum ama kulağımı gördüm kocaman geldi banaadiğerinin yanında çok büyük kaldı yaaa ağladım doktor şişlikten diyor ama ya geçmez,düzelmezseee... boşuna mı ameliyat oldum yaaa ben
daha önce olan arkadaşlar sizde de öyle oldu mu? nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaa yazınnn
yaa tabiki şişlik var ve gözün alışmadığı için üzme kendini benim eşiminde ilk açıldığı gün böyle orta taraf yapışmş kulak memesi ve üst tarf havaya kalkış uzaylı filmlerde uzaylıların kulağı olur ya öyleydi ona güzel dedim ama içimden keşke olmasaydı ne kadar tuhaf dikkat çekiyo dedim sonra kulak kendinden şeklini aldı üzülme sen bildiğin için sana öyle geliyor doktor bize çok çokta eski kulağın şeklini alr kıkırdak hafızalı zamanla tekrar oluşabilir demişti yani korkucak bişi yok bence eskisinden iyi olmuştur yerimseniben
ewt aynen benimde uzaylı gibi hissettim kendimi görünce.. yukarı doğru duruyor ,bu ne yaa dedim görünce şok oldummsempatiksalakcinniayyy çok teşekkür ederim yaaa içim rahatladııızemuszemus pekii ne kadar zamanda düzene girdi,kulak şekil aldı?
tam zamanını hatırlamıyorum ama 1 hafta 10 gün o şişlikler devam ediyor mesela eşimde en çok arkada siyahlıklar kalmıştı dikiş yerleri ordan rahatsız oluyodu kir sanıcaklar diye baya bi zaman sonra geçti ama çok memnun iyiki yaptırmış
bantı 3 hafta gece gündüz daha sonrada 2 hafta kadar sadece gece taktı ama sakn ihmal etme kulak acayip kvrılıyor bazen unutup uyuyakalyordu :1ninca: ve normal bant değil tenisci bantı ama çok sıkı olduğundan biraz acıtıyoranladım.. içim rahatladı gerçekten çok üzüldüm bugün.. umarım en kısa zamanda geçerde şişlikler gerçek halini görürüm bende.. bişey daha sormak istiyorum,bant ne kadar taktı pekiii? gerekli ewt ama çok sıkıcı bişey bant işi ama dayanırım yeterki sonu güzel olsun inş:Saruboceq:
canım evet ssk karşılıyor. yaklaşık yarım saat 45 dk sürüyor,eşimin dediğine göre sadece kulağa yapılan iğneler canını yakmış onun dışında bir sorunu olmadı 3 hafta gece gündüz tenisci bantıyla gezdi sonra sadece gece taktı ve kulaklarından çok memnun ama hala sızısı var yanlışlıkla dokunduğumuzda acıyor diye kızıyor doktor 1 senede ancak iyileşir iç kısım demişti.eğerki çok rahatsız ediyorsa olmalısın bence çünki eşim hiç sorun etmiyor gözükürdü ama ediyormuş şuan çok iyi.benim kızmda kepçe kulaklı onuda yaptırcaktım ama küçük olduğu için koruyamaz diye vaz geçtim 6 yaşında ama doktor okula başlamadan olsa iyi olur dedi.ve gittiğinde hemen ameliyat günü veriyorlar bize 10 veya 15 gün sonrasına vermişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?