Paylaşım için teşekkürler bende Süleyman bey de karar kıldım iş yerinden izin ayarlayıp bir kaç ay içinde gitmeyi planlıyorum merak ettiğim bir kac şey var kepçe kulak ve göz kapağı ameliyatı düşünüyorum ikisi için aldığım fiyat dışında supriz ödeme çıkmaz değil mi sgk dan herhangi bir indirim oluyor mu? göz kapağı ve kulak estetiği aynı anda zorlar mi? isteğe bağlı tamamen uyutabiliyorlar mi? kulaklarında zaman içinde açılma oldu mu ? ameliyat sonrası araç kullanmam problem olur mu ? :) şimdilik bu kadar
merhabalar umarım görür ve cevaplarsınız. süleyman taş ve kendi buldu yöntemle ilgili araştırma yaptım ve gerçekten hiç şikayet yok. ben de ameliyat olmak istiyorum. açıkçası iletiniz de çok ümitlendirdi beni. süreci çok güzel açıklamışsınız teşekkürler. siz ameliyat olalı epey olmuş ama fiyat neydi acaba?Merhabalar,
Geç cevap için kusura bakmayın çünkü epey zamandır siteye giremedim. Umarım istediklerinizi gerçekleştirmişsinizdir ama henüz ameliyat olmadıysanızda sorularınız için cevap verebildiklerime yardımcı olmak isterim.
Sürpriz ödeme konusunda benim için öyle bir durum olmadı. Ameliyat olmadan önce belirtilen ödeme dışında bir ödeme yapmadım. Ancak belirttiğim gibi gece kalacak şekilde bir yatış yapmadım aynı gün içinde taburcu oldum. Sizin için yatış gerekli ise bu durumu, fiyat vs danışmanızda fayda var benim fikrime göre. Maalesef sgk dan herhangi bir indirim olmuyor. Ben sadece kulak ameliyatı olduğum için o konuda bir fikir söyleyemeyeceğim. Lokal ya da genel anestezi konusunda da bir yorum yapamayacağım. Bu konuları doktora danışmanızda fayda var gibi gözüküyor. Kulaklarımda zaman içinde açılma oldu ama bu eski haline geldi demek değil, yukarıdaki fotolardaki ameliyat sonrası şişlikler indiği için açılma oldu ve bu açılma çok büyük bir açılma değil yani zaman içinde daha iyi bir hale geldi diyebilirim.
Ameliyat sonrası araç kullanımı kısmında ise benim fikrime göre göz kapağı ameliyatı için belirli bir süre zarfında kullanamazsınız diye düşünüyorum ama bu konuyu da bence doktora danışırsanız en doğru bilgiyi temin edebilirsiniz..
İyi günler,
Güncel durumunuz nedir acababende kou araştırma hastanesine yaptırdım ve yaptırmaz olaydım, hastanenin değişik bi uygulaması var doçent doktorunun ameliyat günlerine bakıldığı halde asistan yapmış ameliyatımı toplamda 2.5 saat sürdü, 4 gün boyunca çok ağrım oldu, kafam sarılı olduğu için sadece sırtüstü yatmak zorundaydım işkence gibi, sol kulağım daha yapışık sağ ona göre daha açıktı, sonuç da ne mu oldu 3 ay sonra kulağımda açılma oldu yaz olduğu için ve 3 ay geçtiği için güneş gözlüüğü taktım o açılma yaptı iyiki hemen farkettim yoksa daha kötü olacaktı, hiçbir uyarıda yapmadılar, şuan sağ kulağım eskisi gibi olmasada kepçe saçlarımı yine kulağımın üstünden topluyorum, siz siz olun iyi bir hastane ve doktora yaptırın.