Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

krem fln bşe werir heralde doktor bunun icn dmi?

Bana ameliyattan sonra verdi zaten canim.1 antibiyotik 10 günluk,1 agri kesici,1 krem,bi igne ampülü gbi bi ilac adi RİF ti.eger iltihap felan olursa diye yazmis.pansumana gidince alkolle kulagimin arkasin felan tamamen temizliyo sonra fucidin krem sürüp gazli bezle kapatiyo.bugun eliyle kulak kivrimima baski yapti tmm gayet guzel dune gore şişlik inmiş günden güne böyle inicek dedi

bana haptan bska bise wermdi sadce batikonla pansuman yapio bezle kapatıo.. İlk pansumanda dikslri fln kntrol etmsti. İkncsnde de insüln iqnesyle kabrltıları aldı.. Ya sankı bnde eksik biseler war sanırm??

bana haptan bska bise wermdi sadce batikonla pansuman yapio bezle kapatıo.. İlk pansumanda dikslri fln kntrol etmsti. İkncsnde de insüln iqnesyle kabrltıları aldı.. Ya sankı bnde eksik biseler war sanırm??
Yazdigim ilaclari verdi bna canim ayrica agrim yok ama agri kesici aliyorum icmelisin dedi.yaptigi pansuman söyle:
Gazli bezi ensle tutuyo alkol döküyo kulagin arkasini önünü heryerini iyice temizliyo steril ediyo sonra fucidin krem sürüyo snra gali bzle tampon yapp bandanayi gecirdi.snde krem kullanmiyo mu ?

aynı sekilde yapıo ama krem sürmüo bnde? Ûstelik óle krem ampül fln da yk bnde? Kestine, ceftinex we majezik. Bana werdqi bunlar

aynı sekilde yapıo ama krem sürmüo bnde? Ûstelik óle krem ampül fln da yk bnde? Kestine, ceftinex we majezik. Bana werdqi bunlar

Krem bna cok iyi geliyo canim dikislere felan a sürüyo ilk temizlerken cok sertti kulagimin arkasi simdi kuru felan degil 2 günde fark etti

Krem bna cok iyi geliyo canim dikislere felan a sürüyo ilk temizlerken cok sertti kulagimin arkasi simdi kuru felan degil 2 günde fark etti

pzartsi bnde diym o zman doktoruma ya.. İlaçları kullaniorm da Aqrm hala war we çok fazla.. bnde ters olan bseler mi war anlamadm ya

kızlaar 2 saate sargılarımı çıkartıyorum saç bandına geçiyorum çok heyecanlıyım ya şeklini çok merak ediyorum bikaç gündür giremedim siteye neler olmuş öyle geçmiş olsun ağrısı olanlara ben ameliyat olalı 3 gün geçti hiç ağrımıyo şükürler olsunki salı günü de banyo yapmamı söyledi

5.qün bitio we aqrısı olan tek ben warım anlasilan daha da qeçicek qbi durmuo aqrm çok sddtli şuan (

Ah canim niye böyle agrin oldu ki ((
Hic aksatmadan doktorunla konus çok üzüldüm (

blmiorum ya werdqi ilçları da aksatmadan içiorum ama blmiorum bnde nie böle ( doktoru pts qnüne kadar nerde bulcm da knuşcm numarasnı almayı aklma ble qelmdi((((((( of napcm bn ya kmse de bu kadar uzun süren aqrı şkayeti duymadm ((

Doktora sormadim ama buz tutsan sarginin ustunden dogru belki iyi gelir zarari olucagini sanmiyorm ama yine de düsün canm

Doktora sormadim ama buz tutsan sarginin ustunden dogru belki iyi gelir zarari olucagini sanmiyorm ama yine de düsün canm

buz sarqıyı ıslatmaz mı? Nası yapcm onu? Off aqrm oldukca pisman oluorm ne islere kalkıstm die ya.. Kndi kendime sinir oluyorum elimdn bse qelmio die.. Buzu nası kullancm dniyim diorm

buz sarqıyı ıslatmaz mı? Nası yapcm onu? Off aqrm oldukca pisman oluorm ne islere kalkıstm die ya.. Kndi kendime sinir oluyorum elimdn bse qelmio die.. Buzu nası kullancm dniyim diorm

Buzu biseye sar mesela tülbente felan yani sargini islatmicak sekilde sonra kulagina tut

Buzu biseye sar mesela tülbente felan yani sargini islatmicak sekilde sonra kulagina tut

kulaqmın buzu hssetmesne ıslanmadan imkan yok cnım ya ( kat kat kocaman kulaqmın üstnde bezler ( olmazsa yarn sbh acile qtcem ya dayanılck qbi dqil( saolasn yne de fikir icn canım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…