- 31 Temmuz 2012
- 684
- 2
Abavvv olmaz öle kız daha topuz yapicaktik :)))))
:)))) doktrunla knstqn zman sor da cnım ona qöre bnde yıkıym. Topuz hayalde kalmasn :)))))))
bence bu hafta yikatir saci
Tahminime göre de dikisleri bayramdan sonra alicak
bayrama kadar hem düzelcek baya kulaklarmz da cnım yikarz mutlaka.. Ben dikslr de alınr die tahmin ediorm ama bakalm.
Dikisten alindiktan sonra dikis yeri kabuk baglicak sonra soyulcak o asamada cok titiz olmaliyiz ki mikrop kapmasin
krem fln bşe werir heralde doktor bunun icn dmi?
Yazdigim ilaclari verdi bna canim ayrica agrim yok ama agri kesici aliyorum icmelisin dedi.yaptigi pansuman söyle:bana haptan bska bise wermdi sadce batikonla pansuman yapio bezle kapatıo.. İlk pansumanda dikslri fln kntrol etmsti. İkncsnde de insüln iqnesyle kabrltıları aldı.. Ya sankı bnde eksik biseler war sanırm??
Yazdigim ilaclari verdi bna canim ayrica agrim yok ama agri kesici aliyorum icmelisin dedi.yaptigi pansuman söyle:
Gazli bezi ensle tutuyo alkol döküyo kulagin arkasini önünü heryerini iyice temizliyo steril ediyo sonra fucidin krem sürüyo snra gali bzle tampon yapp bandanayi gecirdi.snde krem kullanmiyo mu ?
aynı sekilde yapıo ama krem sürmüo bnde? Ûstelik óle krem ampül fln da yk bnde? Kestine, ceftinex we majezik. Bana werdqi bunlar
Krem bna cok iyi geliyo canim dikislere felan a sürüyo ilk temizlerken cok sertti kulagimin arkasi simdi kuru felan degil 2 günde fark etti
pzartsi bnde diym o zman doktoruma ya.. İlaçları kullaniorm da Aqrm hala war we çok fazla..bnde ters olan bseler mi war anlamadm ya
5.qün bitio we aqrısı olan tek ben warım anlasilandaha da qeçicek qbi durmuo aqrm çok sddtli şuan (
Ah canim niye böyle agrin oldu ki((
Hic aksatmadan doktorunla konus çok üzüldüm(
blmiorum ya werdqi ilçları da aksatmadan içiorum ama blmiorum bnde nie böle( doktoru pts qnüne kadar nerde bulcm da knuşcm numarasnı almayı aklma ble qelmdi ((((((( of napcm bn ya kmse de bu kadar uzun süren aqrı şkayeti duymadm ((
Doktora sormadim ama buz tutsan sarginin ustunden dogru belki iyi gelir zarari olucagini sanmiyorm ama yine de düsün canm
buz sarqıyı ıslatmaz mı? Nası yapcm onu? Off aqrm oldukca pisman oluorm ne islere kalkıstm die ya.. Kndi kendime sinir oluyorum elimdn bse qelmio die.. Buzu nası kullancm dniyim diorm
Buzu biseye sar mesela tülbente felan yani sargini islatmicak sekilde sonra kulagina tut