canım işte bnimkide kwrımlarını yaptqı yerler aşırı şiş.. Bütn kwrmlar sanki brlesmş yumak qbi büzüşük duryo aqrm bnim nie çok war ya.. ? Kulaqmın arkasında özellikle oluo aqrm, dikşlrn olduqu yer de dql, başımda kulaqmın arka tarafnda kulak memesne doqru qelen yerde ? Bi qeçseydi aqrılarm bi düzelseydi.. Hani duzqun qorseydim aqrilari da unutucam ama qormeynce unutamiorum da.. 40qun war okullarn acilmasina o zamana kadar saclarmizi toplayabilirsek ne quzel..
İnsallah canim okudum burda şişliklerin gecmesi 15-20 günü buluyomus sabredicez iyi düsünücez...
Bugun 2 de gel dedi doktor insallah şişligim düne göre biraz inmistir bugun biraz kaldirip baktim düne göre daha iyi duruyodu ama doktor tam acinca anlicam artik..
Bak tatlim o kdar kafama taktim ki reglim gecikti benim ama dünden beri pozitif dusunuyorum kendimi daha guzel hissetmeye basladim ayrica regl oldum :)
Uzme tatli canini bak birbirimize destek olalim sabirli olalim dha şişliklerimiz iniçek dikislerimiz alinacak dikis izlenirimiz gidecek uzun bir sürec ama onca sene kepce gezdik bikac ay sabredebiliriz di mi