Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

İnsallah canim okudum burda şişliklerin gecmesi 15-20 günü buluyomus sabredicez iyi düsünücez...
Bugun 2 de gel dedi doktor insallah şişligim düne göre biraz inmistir bugun biraz kaldirip baktim düne göre daha iyi duruyodu ama doktor tam acinca anlicam artik..
Bak tatlim o kdar kafama taktim ki reglim gecikti benim ama dünden beri pozitif dusunuyorum kendimi daha guzel hissetmeye basladim ayrica regl oldum :)
Uzme tatli canini bak birbirimize destek olalim sabirli olalim dha şişliklerimiz iniçek dikislerimiz alinacak dikis izlenirimiz gidecek uzun bir sürec ama onca sene kepce gezdik bikac ay sabredebiliriz di mi

tek tesellim saten kepce deilim artk :) saolasin wala burda rahatca sorabiliyorum nolcak halimiz die. Ayni seyleri yasayanlarn olmasi onlarla derdini paylasmak qercekten rahatlatio.. Gecicek insallah.. Doktorun iyi haberler werir ins duzelmistr biraz da olsa.. Bnde sozlume iyki soylemisim ameliyat olucami.. Aqri olduqundan ameliyat oldum die bilio herkes.. Pazar qunune kadar duzelmeyi dusunuodum ki duzelmezmis onu da oqrendm.. Bilmedqi halde onun bile werdiqi desteqe cok mutlu oldum.. Kaynwalidem cok uzulmus ya anomm :) bole dusunulduqumu bilmekte quzel ya.. Nazlanasim qelio iyi bile olsam :) sende cewren bilio mu hep??

Herkes bilmiyo canim ailem bikac akrabam bikac arkadasim bide sevgilim biliyo :))

Herkes bilmiyo canim ailem bikac akrabam bikac arkadasim bide sevgilim biliyo :))

bende annem abimler qerceqi bilio.. Kalan herkes aqrim olduqundan ameliyat olduqumu sanio.. :) ama sonucta herkes ameliyat olduqumu bilio :) ozellikle sozlumun ailesi teyzeleri fln aramalarna cok tuhaf oluyorum :) hele qece boyu pasam uyumamis beklemis bni :) qerceqi bilseydi heralde cok kizardi.. Bu kadar canimi yaktim durduk yere die.. Ama yapcak bise yok.. Bu saatten snra qerceqi soyleyemem.. Boyle dewam etcek.. :)

Benimki de surekli soruyo agrin sizin var mi diye kiyamam :))

açılcak emin ol hıc merak etme bende ilk öyle düşünüyordm ama acldı merak etme cnm.. doktorun evet acabılır ama bunun ıcın yanı ıkıncı bı operasyon ıcın ortala sure 6 ay qecmesı gerekıyor.hıc gerek yok düzelcek çünkü ferah tut ıcını

Şişlik normal benımde oldu doğal olarak tabıkı canım. dediğim gibi 15-20 günden sonrakı sıslısıqı sız bıldıgınız ıcın gorceksınız .dısardan bırı anlamaz. benim dikişlerim alınmamıstı erıyen dıkıstı ortlama 2.5 -3 hafta ıcınde yok olup qdıo ama krem ı surmyı unutmayın ıhmal etmeyın. bır haftadan sonra ewdeyken ara ara cıkarın bıraz bandanayı kı hava alsın rahatlayın bıraz sonra takarsınız yenıden.suan izler yok denecek az ıncecık bı cızqı war elımle zor hssedıorm siz düşünüün gerisi :) ıstedıgınız seyı yaparsınız 1 ayı ı qecene kdr sıkın dişinizi sonrası cok quzel olcak we sunuda soyleyeyım unutmadan 1.5 ay sonrasına kadar gözluk kullanmayın dikiş yerine gelırse hem canınızı acıtır hemde rahatsz werır.

ins acilir azcik ya.. Ama ikinci bi operasyonu dusunmuyorum canim.. Hani hic ol?asaydm bu ameliyati olurdum yine.. Ama ikinci kez olmam.. Obur kulaqim cok quzel.. Biri kepceydi.. Hani yapisik bile olsa kepce olmasindan iyidir die awutuyorum kendimi :) ins cektiqimize deqer.. Senin kulaklarin nasi ikisi ayni oldu mu? Bi de izler belli mi? Acilma iki kulaqndada az oldu mu? Yoksa sadece sisler indiqinden mi acilmis qbi duryo?

ıkısıde aynı cok sukur canım.izler dediğim gibi bellı belırsız elımle elleyerek zor hıssedıyorum. acılma tabıkı ıkı kulaqımda oldu az bırsey acılıyor ve kulak seklıne oturuyor ılk gunkı kalsa zaten daha kotu durur emın olun.şişler ınınce seklı ortaya cıkıyor acılma normal oluyor ve son seklını alıyor.

ohh :) rahatladm wal cnım:) bu haliyle kalmio yani nasi sewindm anlatamam :) o zaman ilk seninkide boyle yumuk sis biseydi smdi sekli acisi duzeldi .. Ayy 1ay da beklerim hic sorun deil :) ama ben saqlam kulaqma bant nie takiorum ya?? Doktorum onunda ustune qtrmemi soyledi banti? Bu da mi yapiscak :) Allah'm derdimiz bitmio wala :)

1v1y cevbin icin cok tesekkr ederim artik daha rahatim gunden gune daha iyi hissediyorum kendimi 1 ay snra yepyeni bir ben olucam allahin izniyle.
Doktordan geldim simdi sargilari cikardi sac bandi takiyorum 1 ay gece gunduz 1ay sadece geceleri sac bandi takicakmisim.
Ve şişligim düne göre inmis oyle ddi baski sayesindeymis sac bandi baski yaptigi icin inmis şişlerim.boyle boyle gecicekmis
P.tesi yine gidicem pansumana gayet gusel odem yokmus morluk kan toplanmasi da yok sadece şişlik o da geciyo ins :)
Kendimi su an cok daha iyi hissediyorummmmm :)
Pofudukum canim agriyi sordum hematom kan toplanmasi ödemin belirtisi dedi bnce gidince bi doktoruna danis tamam

yani ödem mi oluyoms bnde o yüzdn mi aqrı warms? Saolasn cnım senin daha iyi oldqna cok sewindm:) smdi hç sarqın yk sadce sac bandımı kullaniosun cnım sen? Bi de banyo ne zman yapblcekmssn? Bn sçlarmı bi tarafa toplayp ykamayı dsüorm da berbt qörüorum böle ya ..

Evet canim agri varsa ödemin belirtisiymis.
Ben sormayi unuttum banyo isini
P.tesi sorucam ins.sende sor tamm canim
Pansuman yapip gazli bez koydu üstüne onun da ustune sac bandi takiorum simdi

Evet canim agri varsa ödemin belirtisiymis.
Ben sormayi unuttum banyo isini
P.tesi sorucam ins.sende sor tamm canim
Pansuman yapip gazli bez koydu üstüne onun da ustune sac bandi takiorum simdi

anladm cnım bnim de öle qazlı bez war kulaqmın üstnde yani tamamen kulaqm kapalı üstne sç bndı takıorm bnde. Off bu scaklarda bnyo yapmazsak kokcaz :)

anladm cnım bnim de öle qazlı bez war kulaqmın üstnde yani tamamen kulaqm kapalı üstne sç bndı takıorm bnde. Off bu scaklarda bnyo yapmazsak kokcaz :)

Kiz evet :)))
Saclarimin arka dip kismi asil felaket hep batikon sürdüler kalip gibi yapisti çözemiyorum bile :))))))

Kiz evet :)))
Saclarimin arka dip kismi asil felaket hep batikon sürdüler kalip gibi yapisti çözemiyorum bile :))))))

şanslym :)) sadce kulaqmn üst ksmında war onu da cekemdm nese kalsn ddm:)) aksam bi tarafa toplayıp ykıycm su deqdrmedn. yoksa pts doktor kokudan yaklasamyck korkuom :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…