Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

yüzücü bandajımı yeni bir

yüzücü bandajı terletir tabi 7 yıl bitti 8 yılıma giricem forum bloglarında ilk defa bir doktorun yüzücü bandajı tak dediğini duydum bu doktor gerçekmi :KK70: o terletir tabi tenisci bandıda terletebilir ama yüzücü bandajı kadar kesinlikle olmaz tenisci bandı almanı tavsiye ediyorum

Evrt bu doktor gercekKayseride Onur gurbuz.Doktorun istanbulda ve Bakü'de de kliniği var.Iki saatte bir çıkarıp 15 dk falan dinlendiriyorum .yarın yüzücü bandaji takali 10 gün olacak.Doktorum bir hafta on gün tam gün tak demişti. Ben iki hafta gece gündüz takacağım. iki hafta da sadece gece.kulaklarim şu an iyi görünüyor ikisi de tam aynı değil. zaten ameliyat öncesi de aynı değildi biri birazcık daha açık duruyor.Ama bakalım sonuç güzel olursa yazarım. Benden sonrakiler fikir edinir. cunku ben kimseden yardım almadan bu kararı verdim.Zaten beş gün kaldı. ondan sonra sadece gece ta kaçağı için tenisci bandi almadım. umarım sonucu güzel olur.

Merhaba Arkadaşlar;
Ben de kepçe kulaklarımdan muzdaribim ancak ameliyat dışında yeni bir çözüm keşfettim. Çünkü ameliyattan çok korkuyorum. Bu yol gerçekten de bende işe yaradı. Kepçe kulak bandı diye bir şey varmış meğersem. Kulaklarımı bununla yapıştırıyorum. Gayet te güzel oluyor. İlgilenen olur ise aşağıda linkini attım. Sevgiler bayanlar..
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...ulak-icin-cift-tarafli-medikal-bant-234639010

Merhaba Arkadaşlar;
Ben de kepçe kulaklarımdan muzdaribim ancak ameliyat dışında yeni bir çözüm keşfettim. Çünkü ameliyattan çok korkuyorum. Bu yol gerçekten de bende işe yaradı. Kepçe kulak bandı diye bir şey varmış meğersem. Kulaklarımı bununla yapıştırıyorum. Gayet te güzel oluyor. İlgilenen olur ise aşağıda linkini attım. Sevgiler bayanlar..
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...ulak-icin-cift-tarafli-medikal-bant-234639010
yurt dışında yıllardır vardı türkiyeye yeni gelmiş ama bu çok farklı yabancı ülkedeki bantlarla alakası yok türkiyede imal edilmiş galiba bunun tetkikleri uygulanmışmı acaba deriye zarar verebilir yabancı ülkedekiler sağlık bakanlığı tarafından onaylı ve cooook kücük bir aparat türkiyedeki ise uzun düz birde farkedilebilir arkadan ama geçici çözüm bununla uğraşmak biraz yorabilir her gün yeni birtanesini takmalısın

yurt dışında yıllardır vardı türkiyeye yeni gelmiş ama bu çok farklı yabancı ülkedeki bantlarla alakası yok türkiyede imal edilmiş galiba bunun tetkikleri uygulanmışmı acaba deriye zarar verebilir yabancı ülkedekiler sağlık bakanlığı tarafından onaylı ve cooook kücük bir aparat türkiyedeki ise uzun düz birde farkedilebilir arkadan ama geçici çözüm bununla uğraşmak biraz yorabilir her gün yeni birtanesini takmalısın

Merhaba
Urun dediginiz gibi degil. Hassas ve alerjik bir cildim oldugu icin biraz pimpirikliyim saglik konusunda.Almadan once arastirdim baya. Bu bantlar Amerikadan ithal edilen medikal bantlar. Turkiyede uretilen bir urun degil. Kullanimi da kolay. Arkadan belli olmuyorlar ve 2-3 gun cikarmadan kullanilabiliniyor. Denemeye değer kesinlikle.
Sevgiler

Bantin yapışkanlığı giderse balkabagi olma durumu var :) ayrıca kulak arkası yapamazsın saçları.en güzeli ameliyat olun ilkokul çocukları bile oluyo

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak bu ameliyatın içeriği hakkında bilgi sahibi olan varmı merak ettiğim birşey var kesi yapılmadan sadece kulak geri yatırılarak ameliyatın yapılması mümkün mü ?

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak bu ameliyatın içeriği hakkında bilgi sahibi olan varmı merak ettiğim birşey var kesi yapılmadan sadece kulak geri yatırılarak ameliyatın yapılması mümkün mü ?
Evet mümkün.iple yapılan ameliyat var.fakat bu yöntemle yapılan ameliyatlarda daha sonradan açılma oluyor büyüzden çok tercih edilmiyor

Evet mümkün.iple yapılan ameliyat var.fakat bu yöntemle yapılan ameliyatlarda daha sonradan açılma oluyor büyüzden çok tercih edilmiyor
Anladım teşekkür ederim iple yapılan ameliyatın videosunu izlemiştim pek güven vermedi bana açıkcası sanırım kulak açılma yapar o yöntemle benim kulaklarım aslında kepçe değil sadece üst kısmı hafif öne doğru kıvrılmış ve sağ taraftakinde daha belli o yüzden çok sıkıntı ediyorum bunu kendime bir haftadır geceleri uyuyamıyorum siz ameliyat oldunuz sanırım nasıl geçti süreç biraz anlatabilir misiniz teşekkürler

Anladım teşekkür ederim iple yapılan ameliyatın videosunu izlemiştim pek güven vermedi bana açıkcası sanırım kulak açılma yapar o yöntemle benim kulaklarım aslında kepçe değil sadece üst kısmı hafif öne doğru kıvrılmış ve sağ taraftakinde daha belli o yüzden çok sıkıntı ediyorum bunu kendime bir haftadır geceleri uyuyamıyorum siz ameliyat oldunuz sanırım nasıl geçti süreç biraz anlatabilir misiniz teşekkürler[/QUOTEameliyat Olmayı düşünüyorsanız iple olmayın.zor bir ameliyat değil sadece ameliyat sonrası sarılan sargılar can sıkıcı.benim şuan sağ kulak sıkıntılı hafıf bır açılma var ayrıca kulak arkasından dikişim dışarı fırladı:sskasımda sağ kulaktan yenıden ameliyat olucam.doktor secımı çok çok önemli.csnınızı sıkmayın olduktan sonra iyi ki olmuşum dıyeceksınız.

Geçmiş olsun inşallah bu süreci çok rahat atlatırsınız çok merak ediyorum önceki sonraki halinin resmini rica etsem özelden atabilir misiniz çünkü benim durumum ameliyatlık mı henüz onu da bilemiyorum sadece takıntı mı bende resmimi atabilirim

Cevabı si
Geçmiş olsun inşallah bu süreci çok rahat atlatırsınız çok merak ediyorum önceki sonraki halinin resmini rica etsem özelden atabilir misiniz çünkü benim durumum ameliyatlık mı henüz onu da bilemiyorum sadece takıntı mı bende resmimi atabilirim
müsait Olduğum bir ara tabi ki atarım.

yeni ameliyat olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun insallah dilediğiniz kulaklarınıza kavuşmuş olursunuz en kısa zamanda :)

ben 3 gün önce kepçe kulak ameliyati oldum kulaklarım epey şişti ve semsert su an normal mi arkadaslar bilgisi olan varmı iyi gecelr

Hepinize merhaba kader arkadaslarim..
Ameliyat olali bugün tam 1 hafta oldu.Benim ameliyatim kikirdak doku cikarilarak yapildigi için sanirim,çok şiddetli agrilarim vardi.Doktorumun onerisiyle ilk defa bugün dus alma ve kulaklarimi yakından inceleme sansim oldu.Kulaklarimda halen şişlik ve morluk var; ancak bunun geçici olduğunu biliyorum..Beni asıl üzen nokta kulaklarimin daha ilk haftadan üstlerinin acilmis olması..sizce ilerleyen zamanlarda daha da acilir mi ? Ya da sac bandi takmaya devam etsem düzelme sansi var mi ? suanki seklini çok beğenmiyorum ama zaman geçtikçe oturur mu acaba şekli ? İçimi rahatlacak yorumlariniza talibim :/

Hepinize merhaba kader arkadaslarim..
Ameliyat olali bugün tam 1 hafta oldu.Benim ameliyatim kikirdak doku cikarilarak yapildigi için sanirim,çok şiddetli agrilarim vardi.Doktorumun onerisiyle ilk defa bugün dus alma ve kulaklarimi yakından inceleme sansim oldu.Kulaklarimda halen şişlik ve morluk var; ancak bunun geçici olduğunu biliyorum..Beni asıl üzen nokta kulaklarimin daha ilk haftadan üstlerinin acilmis olması..sizce ilerleyen zamanlarda daha da acilir mi ? Ya da sac bandi takmaya devam etsem düzelme sansi var mi ? suanki seklini çok beğenmiyorum ama zaman geçtikçe oturur mu acaba şekli ? İçimi rahatlacak yorumlariniza talibim :/

Merhaba. Bandajı sadece kulak kıvrılmasın ve dikişler ilk haftalardan zorlanmasın diye takıyoruz. Yani kulağı olası çarpmalara ve kıvrılmalara karşı korumak için. Bandajın bi faydası olur mu bilmiyorum o yüzden. Ama maksimum iki üç hafta da kulak şeklini almış ve oturmuş oluyor zaten. Benim birinci ayım doldu. İlk hafta benim de üstü biraz açılmıştı, ikinci hafta altları da hafif açıldı ve daha rahat krem sürebilir hale geldim. Kremini kaşıntı ve kuruma olmasın diye hala kullanıyorum. Ama sonraki haftalarda açılma olmadı ve o haliyle kaldı. Şişliklerim de indi, kıkırdaklarım da yumuşadı. Uyuşukluk üstler de hala var ama şeklinden oldukça memnunum çok şükür. Süreç kişiden kişiye değişiyo tabi ama ben de durumlar böyle. Haplarımı ve kremini aksatmaz ve bakımını güzel yaparsan sorun olacağını sanmıyorum. Bunları benzer şeyleri zaman zaman ben de düşündüm diye yazıyorum. Ama bir ay dolunca için inanılmaz rahatlıyo. Kendi kendine kafanda olumsuz şeyler kurma ve korkma. Umarım sen de dilediğin gibi sonuçlar alırsın, çok geçmiş olsun canım :KK3:

X