- 30 Haziran 2016
- 22
- 1
Çok teşekkür ederimm. Ücret kulak yapısına ve yapılan işleme göre değişiyor. Benim kulaklarım çok kepçeydi ama aynı zamanda çok küçüktü ve kıkırdak fazla yoktu. Sadece kesip gerdirme işlemi yapıldığı için ben makul bi miktar ödedim. Küçültme ya da kıkırdak kesme vs yapılmadı bana. Fiyat konusunda bişey diyemeyeceğim o yüzden. Çünkü benden iki hafta önce ameliyat edilen hastayla benim ödediğim miktar çok fark atıyo. Yalnız şunu söyleyebilirim özeller için burda yazılan 3000-4000 gibi miktarlara göre çoook az bi miktar. Yani kulakta sıkıntınız çok fazla olsa dahi 3000 ödemezsiniz. Ancak devlet hastaneleri için söylenen sadece 50 lira alıyolar o da kullanılan malzemeler için olayı da ne kadar doğru bilmiyorum. Burdaki fiyatları gördüğümde benim ödediğim miktar epey az gelmişti bana. Hatta bu nedenle doktor hakkında da şüphelere düşmüştüm ilk başlarda. Ancak şuan sıkıntım yok, umarım olmaz ilerde de. Eğer gidip bi muayene olursanız yapacakları işleme göre net bi fiyat alırsınız. Bu kadar yardımcı olabiliyorum en fazla kusuruma bakmayın
çok teşekkür ederim bu bile cesaretlendirdi :) benimde kulaklarım tam olarak kepçe maalesef ama küçükler allahtan. gidip bir görüşeceğim inş uçuk rakamlar çıkmazsa da yaptıracağım tekrar saolun :)