bende 2012 yılında üsküdar hspital türk hastanesinde kepçe kulak ve burun ameliyatı oldum ... asıl problemim burumdandı ama olmuşken kulağımda kepçeydi beraber olayım dedim ne kulaktan nede burundan hiç ağrım sızım olmadı ama bu 1 senedir kulağımda batmalar oluyor sanki ipler çıkacak gibi yatınca iğne batıyo gibi oluyor olacak arkadaşlar bence ipli ameliyat olmayın böyle sorunlar çıkabiliyor
Arkadaşlar Ali Mezdeği'nin yaklaşık fiyatları ne kadardır
Arkadaş sanırım iple ameliyattan bahsediyor. Yani, kulağa bir ip geçirelerek kulağın askılandığı yöntem. O ip de kalıcı oluyordur muhtemelen çünkü kulağın yapısını düzelten şey o sonuçta. Cerrahi yöntemde zaten eriyen dikişle ya da sonradan alınan dikişle deri, kulak kaynıyor bir şekilde düşünüyorum ben.Geçmiş olsun,iple derken klasik kedi yontemimi acaba. Sonucta benim gibi klasik olanlarin kulagindada omur boyu kalıcı dikişlerin var,merak ettim.ins geçici sizlamalardir
Ağustos ayına kadar tek kulak 2750, çift kulak 3000 ya da 3500 sanırm(3000'e yaptıran bir hasta ile konuştum ama bana 3500 denmişti sanki). Ama Ali Bey şehir dışında 21inde falan mı ne dönecekti. Eylülde tek kulak 3500 iki kulakta 4000 oluyor sanırım. Net olmasa da bu civarda. Siz yine teyit ettirmek adına arayın çağrı merkezi numarasını tüm ayrıntısıyla açıklama yapılıyor zaten.
cihantimurun bulduğu iple kepçe kulak dıştan düğüm atılıp iple gerdirilen ameliyatı kastediyor isen o geçici bir ameliyattır ama klasik yöntem cilt altında yapılan kepçe kulak ameliyatı kalıcı yöntemdir ama kulak kıkırdağı ömür boyu hafızasını unutmaz açılma olasığılı gine devam eder ama coook nadirdir buda hangi yöntemi kastediyosun canım ?bende 2012 yılında üsküdar hspital türk hastanesinde kepçe kulak ve burun ameliyatı oldum ... asıl problemim burumdandı ama olmuşken kulağımda kepçeydi beraber olayım dedim ne kulaktan nede burundan hiç ağrım sızım olmadı ama bu 1 senedir kulağımda batmalar oluyor sanki ipler çıkacak gibi yatınca iğne batıyo gibi oluyor olacak arkadaşlar bence ipli ameliyat olmayın böyle sorunlar çıkabiliyor
bu topikte hiç duymadım malesef bu isimleriDoç. Dr. Yakup Karabağlı ve İbrahim Mutlu Saydam'a ameliyat olan var mı?
Ağustos ayına kadar tek kulak 2750, çift kulak 3000 ya da 3500 sanırm(3000'e yaptıran bir hasta ile konuştum ama bana 3500 denmişti sanki). Ama Ali Bey şehir dışında 21inde falan mı ne dönecekti. Eylülde tek kulak 3500 iki kulakta 4000 oluyor sanırım. Net olmasa da bu civarda.
Kulağın nasıl oldu varmı gelişme:)
onu doktorun kendisine sorarsan daha iyi bilgi alabilirsin canım numarasını al internetten ara sana gerekli bilgiyi vericeklerdirzekerriya kulun güncel fiyatlarını bilen var mı
Ya çokk başarılı zekeriya kulu düşünüyordum ama ali mezeği de çok iyiÖnceki halim yok ama küçüklük fotosu atabilirim ve şimdiki halini de önden çekmedim çünkü görünmüyolar zaten
zekeriya kul kaliteli doktor ali mezdeğide öyle tabi 2 siylede görüş hangisine için ısınırsa ona ameliyatını yaptır derim tabi 2 sinede fiyat sor zaten 2 doktorunda belli standart fiyatı var onun aşşağısına pek fazla inemiyorlar sana göre en uygunu hangisi ise ona göre bilgini al kararını verYa çokk başarılı zekeriya kulu düşünüyordum ama ali mezeği de çok iyi
o tekrardan açılma konusu şöyledir başarısız ellerde bu ameliyatı pek yapmamış eli pratikleşmemiş doktorlar tarafından yapılınca eski haline malesef nüks etme ihtimali doğuruyor başarılı ellerde yapıldığı takdirde %95 başarı oranına sahiptir öyle karamsarlığa düşme derimYeniden açılma olma ihtimali yuksek oldugu icin sanki boşu boşuna acı cekecekmisim gibi geliyor
Ayşegül sivriye ameliyat olan var mi kizlar ?
Teşekkür ederim canımo tekrardan açılma konusu şöyledir başarısız ellerde bu ameliyatı pek yapmamış eli pratikleşmemiş doktorlar tarafından yapılınca eski haline malesef nüks etme ihtimali doğuruyor başarılı ellerde yapıldığı takdirde %95 başarı oranına sahiptir öyle karamsarlığa düşme derim
Canim ankarada hangi hastanede hangi doktorda oldun ?Arkadaşlar merhaba. Ben de 4 ağustos da ameliyat oldum. Ameliyat öncesi burada genel olarak olumsuz yorumlar gördüğüm için çok korkmuştum. Ama benden sonra olacakları rahatlatmak için yazmak istedim. Öncelikle ankarada devlet hastanesinde ve genel anestezi ile oldu ameliyatım. İki kulak 1 saat sürdü. Küçültme ya da kıkırdak kesme olmadı. Ama kulaklarım inanılmaz kepçeydi. Sadece kulak arkasından kesilerek gerdirme işlemi yapıldı diye biliyorum. Uyandığımda kafam komple uyuşuktu ancak ağrım yoktu anestezinin etkisi ile. Sargılarım çok sıkıydı onun da bu uyuşuklukta etkisi olabilir. 4 gün sonra sargılarım alındı. Bu 4 günlük süreçte çok hafif sızılar oldu, ağrım kesinlikle yoktu yine. Haplarımı düzenli kullanmama bağlıyorum bunu da. Sargım çıktıktan sonra bandaja geçtim. Ameliyattan 8 gün sonra duş alabildim. Bu süreçte pansuman yapılmadı bana hiç, doktor gerek görmedi. Kanamam ya da iltihaplanmam da olmadı çok şükür. Duşa girerken çok korkuyordum ama beklediğim gibi olmadı. Uyuşuk olduğu için bişey hissetmiyosunuz zaten. 10 dk durdum çok durmadım çıkınca da kulak çöpü ile kulaklarımın arkasını kuruttum kremimi sürdüm ve annemin yazmasını saçlarımın nemini alsın kulaklarımı da geri itsin diye bağladım. Saçlarım biraz kuruduktan sonra da bandajımı taktım tekrar. Ameliyat olalı bugün 12. günüm. Antibiyotiğim iki gün önce bitti. Ağrı kesici de içmiyorum. Sadece 12 saatte bir kremimi sürüyorum. Sol kulağım hafif açıldı ancak sağ kulağım hala biraz yapışık. Krem sürerken kulak çöpü yardımı ile sürüyorum ve kesinlikle kulaklarımı zorlamıyorum. Ben de sargılar çıktıktan sonra da morluk yoktu. Şişlik de çok hafif vardı şimdi o da kalmadı. Sadece kıkırdaklarım sert biraz ve hala uyuşukluk hissediyorum üst bölgelerde. Haftaya tekrar kontrole gideceğim. Kaşıntılarım da öyle çok yok, dayanılacak seviyede. Ben çok mutlu ve memnunum. Bandaj biraz sert olduğu için kıkırdaklarımı hafif zedelemiş onun için de bi yazma kestik ve katlayıp koyduk kulağımın üzerine. Bandajı onun üzerinden sarıyorum. Daha rahat oluyo böyle. Uykularıma da sonunda kavuştum, ilk 3 günden sonrası çok zor olmuyo zaten. Elinizi başınızın altına koyarak kulağınız boşlukta kalacak şekilde uyuyabiliyosunuz. Ben hep yan ve yüz üstü yatardım, bu pozisyonu bulana kadar sıkıntı yaşadım sadece. Eğer sormak istediğiniz başka bir şey olursa memnuniyetle cevaplarım. Korkulacak bişey yok anlayacağınız, herkes aynı süreci yaşamıyo elbette ama umarım sizler de sıkıntısız atlatırsınız