Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

yorumları okudukça korkuyorum devlet hastanesinde yaptıracak biri için kbb uzmanı mı estetik cerrah mı daha iyi olur lütfen akıl verin bir de bilen varsa istedikleri fiyatlar değişir mi ?

yorumları okudukça korkuyorum devlet hastanesinde yaptıracak biri için kbb uzmanı mı estetik cerrah mı daha iyi olur lütfen akıl verin bir de bilen varsa istedikleri fiyatlar değişir mi ?

Eğer imkanın varsa devlette olma derim. devlet hastanesınde zaten estetık cerrahları yapıyor dıye biliyorum bu ameliyatı.. ?

belkıde benımkıde normaldır bosa evhamlanıyorum:) suan agrı sızı bısey hıssedıyor musun? bende zaman zaman oluyor hafif sızlama ve psıkolojıkmı bılmıyorum ama boynum falan kaskatı gıbı dondurmeye falan cekınıyorum

Ya ben de ameliyat olduktan ilk bir 4-5 saatinde oldu o his. Boynumu döndürürken vücudum ile dönmeye çalışma falan :) Ama cidden ağrım hiç olmadı arada çok çok minik sızı oluyor ama ağrı da diyemem yani Ki ben sadece ilk 2 gün ağrı kesici içtim bıraktım da sonra :) Nedense ben çok rahatım bilemiyorum ya :)

Eğer imkanın varsa devlette olma derim. devlet hastanesınde zaten estetık cerrahları yapıyor dıye biliyorum bu ameliyatı.. ?
Benimde tam bir bilgim yok şu an öğrenciyim aileme fazla yük olmak istemiyorum maalesef devlet olacak gibi ama çok uçuk rakamlar söyler özelden farkı kalmazsa özele giderim

ameliyat sonrası bandaj kullananlar normal dışarı çıkarken de kullandınız mı mesela benim operasyon geçirdiğimi kimse bilmeyecek çevremde bikaç saat dışarı çıkarken çıkartsam ne olur? siz hiç mi bandajsız durmadınız merak ettim ?

ilk pansuman yapılana kadar kı benım bu amelıyattan 2 gün sonraydı, o zamana kadar cıkarmıyorsun hiç. sonrasında ise sadece geceleri takıyorsun. dümdüz siyah birsey hiç kimse ne oldugunu anlamaz merak etme. benım dün gece biraz agrılarım oldu sabah baktım bandı cıkarınca daha cok agrıyor bugun ıse bantla geldım kımsenın bısey anladıgı yok :)

bende bıraktım ağrı kesiciyi öyle onları kullanacak kadar çok ağrım olmadı çok şükür:) şu sızılar bide boynum tutulmus gıbı hareket etme seklım gecse rahatlıcam

Bana tarz durmuş diyenler oldu inanır mısınız ? Simsiyah dümdüz bir bandaj saçlarınızı da üstünden doğru yanlarınıza getirirsiniz kimse bir şey anlamaz. Ameliyat sonrası zaten kulağınızda pansuman olacağı için sargı bezi ve kulak arkanıza takılmış bir aparat açık gezmeniz söz konusu olamaz doktor pansumanınızı çıkarana kadar. Bilhassa daha dikkat çekersiniz.

bende bıraktım ağrı kesiciyi öyle onları kullanacak kadar çok ağrım olmadı çok şükür:) şu sızılar bide boynum tutulmus gıbı hareket etme seklım gecse rahatlıcam
Benim kulağımda y'ye benzer bir kıvrım oluyormuş o yokmuş doktor onu yaptı orası şişik ve biraz mor. Şu şişiklik geçse ben de daha rahatlayacağım :) Bir de tatlı tatlı kaşınıyor o biraz can sıkıcı bazen hatır hatır kaşıyasım geliyor. Bir de kulak içi temizliği yapmak istiyorum ama beklesem mi bilmiyorum, içten kastım kıvrımlar değil orayı temizledim de iç kısmı. Gayet şişik orası da bilemedim.

ağrılarında hemen geçer kurtulursun bir an önce inş çok teşekkür ederim :)

Pansuman sonrası zaten yani mesela 10gün civarı geçmiş olsa bikaç saatliğine çıkartmak sorun olmaz sanırım değil mi :) iyileşme sürecini hemen atlatmanız dileğiyle

Pansuman sonrası zaten yani mesela 10gün civarı geçmiş olsa bikaç saatliğine çıkartmak sorun olmaz sanırım değil mi :) iyileşme sürecini hemen atlatmanız dileğiyle
Ya ben sadece ilk 2 gün sürekli taktım. Sonrasında sadece geceleri takıyorum. Benim tek kulak belki ondan çok önermedi bandı ama her doktor farklı bir şey istiyor. Ali Mezdeği'de oldum ben 2 günden sonra gündüzleri takmayabilirsiniz dedi hatta gözlük falan ne zaman takabilirim dedim hemen bugün dedi bana yani :)

Teşekkür ederim, senin de benim kadar kolay geçer umarım :)

Anladım ne güzel hemencecik hallolmuş bende çok teşekkür ederim umarım :)

Kasinti hangi bolgede oluyor ? benim direk icinde var dikislerde fslan suanlik yok.Surekli kulagimin icinde bisey varmis gibi hissediyordum bende kulak pamuguyla zorlamadan hafifce temizledim ic kismi bisey olmadi ama hafifce yaptim cok.

Kasinti hangi bolgede oluyor ? benim direk icinde var dikislerde fslan suanlik yok.Surekli kulagimin icinde bisey varmis gibi hissediyordum bende kulak pamuguyla zorlamadan hafifce temizledim ic kismi bisey olmadi ama hafifce yaptim cok.
Aynı his bende de var ama o delik o kadar şiş ve gergin ki dokunmaya cesaret edemedim ben. Belki kulağın farklı bölgelerinde çalışıldığı için benim böyle olabilir.

Yaklaşık 2 hafta sonra tatile çıkacağım. Bu sıralar ameliyat olsam sizce tuzlu su kulağıma zarar verir mi?

Arkadaşlar ağustos ayı içinde ameliyat olmam lazım. Doktor seçiminde korkuyorum.Kayseride ameliyat olan varsa lutfen yazsın. Hangi doktor kepce kulak ameliyatinda başarılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…