Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

çok teşekkür ederim bu bile cesaretlendirdi :) benimde kulaklarım tam olarak kepçe maalesef ama küçükler allahtan. gidip bir görüşeceğim inş uçuk rakamlar çıkmazsa da yaptıracağım tekrar saolun :)

Zamanla alışırsınız ve hafiflerler umarım düşünmemeye çalışın bence sonuçta en zor kısım geçmiş ben hep eski halinden daha kötü olamaz diyerek kendimi cesaretlendiriyorum güzel şeyler düşünün kendiniz için bence :) Bir de herkesinki farklı oluyor çok olumsuz yorumlar da okudum ben takmamaya çalışın

Benim 2 yılı geçti amt olali
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için burada yazdıklarıma hiç cevap alamadim.Ne kadar zaman sonra kulak üzerine yatabildiniz. biraz ameliyat sonrası süreç hakkında bilgi verir misiniz ve şimdi bir sorun var mı

C
Inşallah alisirim. siz de iyi bir doktor bulursanız bence korkmayın bir an önce ameliyat olun çünkü gerçekten korkulacak bir şey yok sonrasındaki Bandaj biraz sıkıntılı. o da bugün çıkarıldı. Dünkü halime göre daha iyiyim.Ben doktor seçiminden dolayi biraz endiseliyim. Eylülde ise başlayacaktim detaylı araştıramadan seçtim doktoru.Kaysetide hangi doktora gittiysem haftada iki tane yapıyoruz bu ameliyati dediler.Ben de bana en uygun bir tanesini seçip yaptırdım. Ama dün doktorun sayfasına baktığımda yaptığı ameliyatları paylaşıyormus benim de kulak Resmimi paylasmis reklam yaparcasina. Ama yaptığı ameliyatlarinda çoğu burun ve saç ekimi.Sadece benimle beraber üç tane kepce kulak ameliyatı paylasmis. O yüzden dün ağrı da olunca pismanlik yaşadım. Doktor seçiminden dolayi tereddutluyum ama artık yapacak bir şey yok.Simdi bir şey belli değil. Zamanla belli olacak bakalım. Ama Ankarada bu işi iyi yapan doktorlar mutlaka vardır. Memnun kalanlar da yazıyor zaten.Ama ben kayseride kimseden cevap alamamistim. Umarım sen de memnun kalacağın şekilde yaptirabilirsin

Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Umarım siz de mutlu sona ulaşırsınız bi an önce. İnsan hem kendine hem dünyaya daha bi gülen gözlerle bakıyor çünkü. Şimdiden geçmiş olsun, tekrar merak ettiğiniz bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum. İyi geceler :)

Rica ederim,ben neredeyse 2-3 aydır daha rahat yatiyorum kulak ustu,yastik neredeyse 2 ay öncesine kadar kullanamadim.kikirdaklara sekil verilen yerlere baskı olunca açıyordu,suandada sert şekilde direkt yatmiyorum,k ivrim verilen yerler hassas tabi hala,amt sonrasında uç ay kadar yapisikti,yavas yavaş açılma yaptı,6 ayda son halini aldı,ben neredeyse bir yıl geceleri bant taktim,benim istegimdi bu tedirgin oluyordum çünkü. Şuan allaha çok sukur iyi,saclarimi neredeyse hiç açık birakmiyorum,cok rahatim,arkadaslarim inanmıyor amt olduğuma belli değil bakılınca,b irde benimde agrilarim çok oldu,uc 4 gün uyku yüzü görmedim,agri kesiciler bile fayda etmedi yani yüzüm gözüm uykusuzluk ve ağrıdan ağlamaktan sismisti,o günler berbatti ilk günler,gunde iki saat uyusam kardi yani,bazilarinda ağrı olmuyor ama bende çok oldu,sabaha kadar oturdum ilk uç gece acınası bi haldeydim,herkeste farklı oluyor.sendede ağrı olabilir bu normal bence herkes aynı oluyor

Son düzenleme:

Kulak hala eski esnekliğe gelmemiştir peki burun nasıl hala sakiniyo musunuz

Sizin süreç de biraz zor olmuş anladigim kadariylaDoktorunuz kimdi? Benim kikirdagi torpil etmemiş sadece kulağı arkaya çektiğini söyledi. Kıkırdak yapim da sert aslında. Ne derece kalıcı olur bilmiyorum.Bazilarinda kikirdagi torpuleyip uzerine dikiş atıyorlar. Bana öyle yapmadı. Bir de sol kulağımda hala kepce lik var gibi görüyorum.Insallah iyi bir doktor dur ve inşallah pişman olmam.Ama sizin anlattıklarını zdan anladigim kadarıyla daha zorluklar devam edecek ve ömür boyu dikkat etmek zorundayız. Neyse saçları toplayabilmek her şeye değer bence

Yani bende böyle zor oldu,iki ay kadar kafami sağa sola dondurememistim ipler kopacak gibi gelmişti,birde bir sure katı yemek yiyeedim cignemekte zorlandim,cenem acilip kapandikca acim oluyordu.doktorum ali mezdegi.yani omur boyumu olur bilemem ama şuana kadar hep dikkat ettim,kucuk bir çocuk almiyirum kucağıma bir kere aldım kulagimi çekti,kopardi sandım agritmisti.kendi çocuğumuza kulağıma bant takarak koruyarak kucağıma alırım sanırım.birde her kuafore gittiğimde kulağım amt li diye uyarmak sıkıcı,uyarmayinca acitabiliyorlar,sert dokununca kizarip mor gibi oluyo yoksa.bazi kişiler daha rahat atlatiyor sureci

Çok geçmiş olsun
ama yine de zor dönemleri atlatmis sinir. Benim de üç yaşında bir oğlum var ve hep kucak istiyor o zor oluyor benim için Allah yardımcımız olsun inşallah siz öğrenci misiniz

Ben kafamı donderebiliyorum ve yemek yemek de fazla problem olmuyor bugün calismaya başlayana kadar iyice iyileşir im inşallah istanbulda mi yasiyorsunuz

Erkek Kardeşimin Kulakları Kepçe Kendisi 20 Yaşında. Üniversite Başlamadan yaptırmak istiyor.Ali Mezdeği ve Zekeriya Kul bu iki doktordan herkez cok memnun acaba bunların fiyatları nedir acaba ortalama.

Erkek Kardeşimin Kulakları Kepçe Kendisi 20 Yaşında. Üniversite Başlamadan yaptırmak istiyor.Ali Mezdeği ve Zekeriya Kul bu iki doktordan herkez cok memnun acaba bunların fiyatları nedir acaba ortalama.
canım arayıp konusursan daha iyi bilgilenmiş olursun, fiyat konusunda cunku bi miktar azda olsa oynamakta bazen

canım arayıp konusursan daha iyi bilgilenmiş olursun, fiyat konusunda cunku bi miktar azda olsa oynamakta bazen
Ali Mezdeği Aradım Bana 3000 Tl Fiyat oldugunu söylediler.Bu bizim icin baya yüksek bi mebla bizim verebileceğimiz max 2000 Tl civarı. Siz Bayadır Bu forumdasınız önerebileceğiniz doktor varmı acaba

Çok iyi doktorlardan da memnun olmayan insanlar var biraz şans biraz da kulak yapısı sanırım. Bence içinizi ferah tutun sorun olmaz bundan sonrasında da umarım. Bende doktor konusunda kesin bir bilgi alamadım özellikle devlet hastanesinde yaptıran çok az olduğu için. Gidip görüşüp birine karar vereceğim normalde ailem mersinde yaşıyor orada bakacağım bir de artık hangisi içime sinerse :) operasyon geçirirsem burda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ben de sizin gibi. Allah razı olsun.

Teşekkür ederim operasyon işi kesinleşip yaklaşırsa heyecandan burda yazıp dururum sanırım :) Şeklinden memnun olmayan çok oluyor ama ben şu an ki halinden eminim daha iyi olacağına o yüzden yaptır gitsin diyorum hep kendime :)

Allah yardımcın olsun umarım istediğin gibi olur. Bence de yazıp paylaşalım ki insanlar b ilgilensinler. Bizim gibi zorluk yasamasinlar. Bu psikolojiyi ancak yaşayanlar bilir.Etrafimizda bu ameliyati yaptıran kimseyi bulamıyoruz. Bari burda bilgilendirilmesi birbirimizi. Siz okul için mi Ankaradasiniz

Ya ben kulak konusunda dogalliktan yana degilim ne kadar yapışık olursa o kadar iyi benim icin. Bıktım artik çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…