Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Keçiören araştırma hastanesinde iki kulak için 3900₺ dediler ankara da daha düşük fiyata olan var mı bu ameliyatı ?
araştırma hastanesinde o fiyata sakın olma özele ol daha başarılı ellerde güvende olursun araştırma hastanesinde doktor kendim giricem diyip asistanlarını sokuyorlar bazen

Doktoruna görün bence ihmal etme ,çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim.bugün gittim doktora sağ kulağımın arkasından ipin ucu çıkmış onu kesti daha sonra dün resmini paylaştım dikişin derimin çok ince olmasından dolayı dışarı çıktığını alamayacağını söyledi.6 ay geçmesi gerekiyormuş ozaman alırım dedi lakin kulakta açılma olacaktır o dikişi alırsam dedi:KK43:((nerde enteresan şey var beni bulur.doktor seçiminde sanırım aceleci davrandım

• Beğen
Reactions: eoe
Ben de ameliyat olanlar kervanına katılmış bulunmaktayım. Ali Mezdeği'de oldum ameliyat o kadar rahat ve eğlenceli geçti ki... Geyik yaptık yani. Gerçi ben çok ameliyat videosu izledim gitmeden, böyle seslerle kafamdaki görüntüleri ilişiklendirme çabam biraz hoş olmadı o nedenle ama neyse :KK70: Ameliyat kısa sürdü 30 dakika belki sürmüştür tek kulak olduğu için.

Yani ilk görüntü ile ilgili şu an için fikir yürütmek istemiyorum. Evet oldukça yapışık durumda ama okuduklarım ve doktorun dedikleri doğrultusunda o kulak açılacak. Yani kulağın üst bölgesinde bir çıkıntı var gibi geldi bana ama kulağı geriye ittikleri için orası daha çıkık duruyormuş operasyon yapılan yer açılınca hizaya gelecekmiş. Kendimi evham yapmamaya zorluyorum ve 2-3 hafta beklemeye alıyorum kendimi şu an için.

Şimdi bandaj var ve gerçekten sıkı operasyondan yaklaşık 5 saat geçti şu an için bir ağrım yok. Yani benim bünyem ağrıya falan toleranslıdır umarım yanılmam. 1 saat sonra doktorun verdiği ağrı kesiciyi içerim yine de. Diğer kulağımda operasyon olmadığı için onun olduğu tarafa uzanabiliyorum. Gülerken ve yemek yerken sağ kulağımda bir baskı hissediyorum ama.

Ben de ameliyat olanlar kervanına katılmış bulunmaktayım. Ali Mezdeği'de oldum ameliyat o kadar rahat ve eğlenceli geçti ki... Geyik yaptık yani. Gerçi ben çok ameliyat videosu izledim gitmeden, böyle seslerle kafamdaki görüntüleri ilişiklendirme çabam biraz hoş olmadı o nedenle ama neyse :KK70: Ameliyat kısa sürdü 30 dakika belki sürmüştür tek kulak olduğu için.

Yani ilk görüntü ile ilgili şu an için fikir yürütmek istemiyorum. Evet oldukça yapışık durumda ama okuduklarım ve doktorun dedikleri doğrultusunda o kulak açılacak. Yani kulağın üst bölgesinde bir çıkıntı var gibi geldi bana ama kulağı geriye ittikleri için orası daha çıkık duruyormuş operasyon yapılan yer açılınca hizaya gelecekmiş. Kendimi evham yapmamaya zorluyorum ve 2-3 hafta beklemeye alıyorum kendimi şu an için.

Şimdi bandaj var ve gerçekten sıkı operasyondan yaklaşık 5 saat geçti şu an için bir ağrım yok. Yani benim bünyem ağrıya falan toleranslıdır umarım yanılmam. 1 saat sonra doktorun verdiği ağrı kesiciyi içerim yine de. Diğer kulağımda operasyon olmadığı için onun olduğu tarafa uzanabiliyorum. Gülerken ve yemek yerken sağ kulağımda bir baskı hissediyorum ama.
Geçmiş olsun umarım güzel sonuçlanır:))

Cok geçmiş olsun,umarim çok iyi olur kulağın,t ek kulak olduğundan sanslisin ,o yöne yatarsin,uzanirsin,srnin adına cok sevindim,eminim ali bey elinden gelenin fazlasını yapmıştır, iki uç ayı beklemelisin bence sonuç için ki benim kulaklar 6 aya şeklini aldı açılacağı kadar açıldı,milimetrik açılma tabiki. Birde pozitif düşün,amt psikolojisi insan açıldimi,ip ciktimi,vs vs kuruntulara kapiliyor. Kontrole ne zaman gideceksin

Cok geçmiş olsun,umarim çok iyi olur kulağın,t ek kulak olduğundan sanslisin ,o yöne yatarsin,uzanirsin,srnin adına cok sevindim,eminim ali bey elinden gelenin fazlasını yapmıştır, iki uç ayı beklemelisin bence sonuç için ki benim kulaklar 6 aya şeklini aldı açılacağı kadar açıldı,milimetrik açılma tabiki. Birde pozitif düşün,amt psikolojisi insan açıldimi,ip ciktimi,vs vs kuruntulara kapiliyor. Kontrole ne zaman gideceksin

Çok teşekkür ederim :) Yani uyuyabildim bu gece sol kulağım üstüne bir sorun olmadı put gibi uyumanın faydası :)) Yani evet, simdi benim diğer kulak normal olduģu için hiza konusunda çok farklilık olur mu bilemedim. Yani su an kulağım altında operasyon olmadığı için orası normal üstü yapışıktı. Gerçi açılma olmasa da asistanı Ali Bey kulağınızı seviyor bir çekiyor açılıyor diye konuştu :))

Yarın pansuman açılacak arkaya ufak bir şey koymuşlar kanı çekmesi için onları falan çıkarırlar. Ali Bey ondan sonra kulagınızı açık bırakırsınız sadece geceleri takarsınız dedi. Yani 3 gün gece gündüz takmış olacağım. Yalnız kafa da bandaja alışıyor gibi ben hiç dinlendirme yapmadım arada açayım falan kapayınca daha sıkı hissediyorsun rahatlık hissini hatıtlamayayım diye yanlış mı yapıyorum bilemedim :)

Çok teşekkür ederim :) Yani uyuyabildim bu gece sol kulağım üstüne bir sorun olmadı put gibi uyumanın faydası :)) Yani evet, simdi benim diğer kulak normal olduģu için hiza konusunda çok farklilık olur mu bilemedim. Yani su an kulağım altında operasyon olmadığı için orası normal üstü yapışıktı. Gerçi açılma olmasa da asistanı Ali Bey kulağınızı seviyor bir çekiyor açılıyor diye konuştu :))

Yarın pansuman açılacak arkaya ufak bir şey koymuşlar kanı çekmesi için onları falan çıkarırlar. Ali Bey ondan sonra kulagınızı açık bırakırsınız sadece geceleri takarsınız dedi. Yani 3 gün gece gündüz takmış olacağım. Yalnız kafa da bandaja alışıyor gibi ben hiç dinlendirme yapmadım arada açayım falan kapayınca daha sıkı hissediyorsun rahatlık hissini hatıtlamayayım diye yanlış mı yapıyorum bilemedim :)

Zaten sen şuan acipta dinlendirme yapma sakin. İlk olarak doktor acicak sargıyı alicak. İki kulaktan olanlar iki hafta gece gündüz taktiriyordu bandaji,ilk zamanlar hatta iki uç ay bile çok yapışık olabilir emin ol açılıyor sonra evham yapma,cok geçmiş olsun ali beye selam söylersin,ogretmen sevgilisi kontrolde bayılan hasta dersen anlar:)) geçmiş olsun tekrar

Zaten sen şuan acipta dinlendirme yapma sakin. İlk olarak doktor acicak sargıyı alicak. İki kulaktan olanlar iki hafta gece gündüz taktiriyordu bandaji,ilk zamanlar hatta iki uç ay bile çok yapışık olabilir emin ol açılıyor sonra evham yapma,cok geçmiş olsun ali beye selam söylersin,ogretmen sevgilisi kontrolde bayılan hasta dersen anlar:)) geçmiş olsun tekrar

Anestezi doktoru İlkay bey eğer çok yorulursan yandan açıp 5 dk dinlendir demişti yani göstermişti de :) Şu an duyuşum azaldı ama resmen sarı bir bez doladılar üstüne de bandaj :) Baş üstüne, teşekkürler :)

Erzurum araştırmada hangi doktora oldunuz memnuusunz ücret ödedinizmi ve basvrdktan snra ameliyat için nekadar süre beklediniz

Merhaba arkadaşlar ben de bu ameliyatı olmayı çok istiyorum.Kayseride yaşıyorum ve şehir dışına çıkamıyorum. Kayseride Saffet Örs e bu ameliyati yaptıran var mı lütfen cevap yazar mısınız

Merhaba arkadaşlar ben de bu ameliyati olmak istiyorum ve Kayseride yaşıyorum. Kayseride Saffet Örs e ameliyat olan var mı lütfen bana bilgi verir misiniz

Merhaba ben kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum. Şuan doktor randevu tarihi vermemi bekliyor. Açıkçası acıdan çok korkan biri değilim ama birinin kulağımı kesmesi bana biraz korkutucu geliyor. Öncelikle sonra ki süreç nasıl geçiyor detaylı bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Bundan 20 gün sonra kuzenimin düğünü var sizce bir sorun yaratır mı? Birde narkozun insanlara zararı olduğu söyleniyor olanları merak ediyorum hiç problem yaşadınız mı? Bu arada iki kulak olduğu için genel anestezi olacağım, ailem uzakta yaşıyor o yüzden gelememe şansları var bir sorun olur mu kuzenim olacak ama narkozdan uyandığımda olacağım hastanede çalıştığı için yalnız olabilirim. Lütfen tecrübe edinenleriniz bana fikirlerini belirtsin. İyi günler herkese.

Merhaba ben kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum. Şuan doktor randevu tarihi vermemi bekliyor. Açıkçası acıdan çok korkan biri değilim ama birinin kulağımı kesmesi bana biraz korkutucu geliyor. Öncelikle sonra ki süreç nasıl geçiyor detaylı bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Bundan 20 gün sonra kuzenimin düğünü var sizce bir sorun yaratır mı? Birde narkozun insanlara zararı olduğu söyleniyor olanları merak ediyorum hiç problem yaşadınız mı? Bu arada iki kulak olduğu için genel anestezi olacağım, ailem uzakta yaşıyor o yüzden gelememe şansları var bir sorun olur mu kuzenim olacak ama narkozdan uyandığımda olacağım hastanede çalıştığı için yalnız olabilirim. Lütfen tecrübe edinenleriniz bana fikirlerini belirtsin. İyi günler herkese.
06 ila 10 yaş grupları arası narkoz yapıyorlar bu narkozluk bir estetik ameliyatı değilki normal iğnelerle uyuşturup yapsınalr narkoz alma boşuna.. düğün geçsin ol tedirgin olucak isen her bünyeye göre hastaların durumu değişiyor şişlik derecesi ağrı eşiği derecesi

merhabalar,
öncelikle bir cok yorumu buradan okuyarak ameliyata karar verdim ve 3 gün önce ameliyat oldum. kısaca süreçten basedeyim, eksik kalan olursa yada bırsey sormak isteyen olursa memnunıyetle cevaplarım.
ameliyat öncesi dikkat edilecek pek birşey yok, alkol kullanımı dışında.
ameliyat günü ilk olarak lokal anestezi ile iki kulağıda uyuşturdular. 5 dk falan sürmüyor bisey hissetmemeye başlıyorsunuz. bu aşamada sacede kulağınıza batırılan anestezi iğnelerinin sızını hissediyorsunuz ki dayanılmayacak gibi asla değil. sonrasında operasyon baslıyor ve inanın bana hiç bir acı sızı hissetmiyorsunuz. ben en cok amelıyat esnasında agrı olmasından korkuyordum ama olmadı. hemde hiç!!
Operasyon bitince aynadan bakıyorsunuz,aşırı derece yapısık kulaklar goreceksınız ki bu normal cunku zamanla acılacakmıs. gercı bu halı bile insanın yüüzünü güldürmüyor degil:) sonrasında gazlı bezi etrafına doluyorlar her ıkı kualgında ve o meşhur sac bandını takıyorlar ustune. acı yada agrı hala yok:) ve o sac bandı resmen amelıyat oldugunuzu kamufle edıyor hıc bısey bellı olmuyor.
ilk gece hafif sızı oluyor gibi aslında sızıdan çok rahatsızlık hissi. ve ben kulaklarımın üstüne yatmadım düz yatmaya çalıştım alısmadıgım ıcın uyku bıraz zor oldu. birde insan ıster ıstemez korkuyor sanırım bısey olur mu dıye. gece uyanıp uyanıp bandajı kontrol ettım. 2. gece ılkıne oranla daha rahattı. ertesı gün kontrole gittim. basettıgım gazlı bezi cıkarıp kulaklarımı acıkta bıraktılar. Şişlik ve morluk vardı. Birde burada ona ılıskın yorum göremedım ama IGNELERIN YAPILDIGI YERDE DELİK GİBİ YARALAR VAR KULAGIN UST TARAFINDA. BU KONUA FIKRI OLAN VARSA YAZARSA SEVINIRIM. GECIYOR MU? neyse devam edeyım kulaklarım cok yapısıktı ama sorun etmedım cunku okudugum onlarca amelıyat öyküsünden biliyorumki acılacak. doktor o gece dus almamı söyledi. kulaklarım acık halde eve geldım gece yatarken sac bandını taktım. doktorum geceleri takmamın yeterli olacagını söyledi. duş kısmından basedecek olursam epeyi korkarak girdim banyoya ama agrı sızı yıne olmadı. banyodan sonra bebe yağı ve kulak pamugu yardımıyla dıkıs yerlerını temızledım( buda doktor önerisi).
aklıma gelenler bunlar. bugün hafif hafif sızılar oluyor ama zaman zaman ve dayanılmayacak türden asla değil. kulaklarım cok sert ve bana agırlık yapıyor sanki. suan ıcın tek problemim hafif hafif sızıntı var galiba dikişlerden. kulagımda kan oluyor. bu normal mi bilmiyorum,fikri olan varsa söylerse sevinirim,olmadı doktora soracagım. şimdilik bu kadar anlatacaklarıım. kesınlıkle bu amelıyatı olun dıyemıyorum cunku bende daha yenı oldum merakla neler olcagını görmeyı beklıyorum. ara ara durumumu tekrar yazarım. :)

• Beğen
Reactions: eoe
Anestezi doktoru İlkay bey eğer çok yorulursan yandan açıp 5 dk dinlendir demişti yani göstermişti de :) Şu an duyuşum azaldı ama resmen sarı bir bez doladılar üstüne de bandaj :) Baş üstüne, teşekkürler :)

merhaba,
kulağının üstünde iğnelerden kaynaklanan delik gibi yaralar var mı? birde dikişlerden kan sızıntısı oluyor mu?

merhaba,
kulağının üstünde iğnelerden kaynaklanan delik gibi yaralar var mı? birde dikişlerden kan sızıntısı oluyor mu?
Açıkçası o kadar detaylı incelemedim ben hiç kulağımı. Benim görebildiğim hali hazırda bir yara yok. Kan sızıntısı doktor bey pansuman yaptığı gün pansumandan sonra küçük bir bez koymuştu banyo ettiğimde onu çıkardığımda nokta şeklinde görmüştüm. Onun akabinde benim fark ettiğim bir sızıntı olmadı. Arkaya dokunmadım, incelemedim hiç onu da belirteyim.

X