Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

merhaba arkadaşlar ben bu ameliyatı bir yıl önce oldum ve inanılmaz mutlu ve rahatım herşey oturdu dikişler gitti sadece ilk bir ay ii bakmanız lazım olmak isteyen varsa kesinlikle korkmasın ben ankarada başkentte oldum dr ozan yaptı ondan allah razı olsun hem simetrik hem güzel oldu kulaklarım yardımcı olabileceğim bir şey olursa elimden geleni yaparım:)

iremcim, ben de ankaradayım ve başkenti düşünüyorum ama ne kadar ödeyeceğimi bilemiyorum. sgk anlaşmalı herhalde ama yine de emin değilim. sen geçen sene ne kadar ödedin paylaşabilir misin? sgk'lı mısın?bir de bir süre sonra eski haline dönüyormuş kulaklar.sende hiç açılma olmadı yani öyle mi? en kısa zamanda cevaplarsan çok sevinirim. zaman ayırıp okuduğun için teşekkür ederim.

Dikişlerinin iltihaplanmaması için antibiyotik kullanman gerekiyor diye biliyorum. ameliyat olduğum günden beri kullanıyorum, bunun dışında benim de sağ kulağımda hafif sızıntı kanaması oldu. 4-5 gün kanama devam etti. yarın gidicem ben de sargılarımı çıkartmaya hastaneye. sende de kanama oldu mu ?

teşekkür ederim evt antibiyotik kullanmam gerekicek sanırım,bende kanama olmadı hiç tek şikayetim iltihap toplaması başka bi problem yok şimdilik

teşekkür ederim evt antibiyotik kullanmam gerekicek sanırım,bende kanama olmadı hiç tek şikayetim iltihap toplaması başka bi problem yok şimdilik

Benim kanamam da geçmiş şükür:) şimdi sıra şişliklerin inmesinde ve yaraların düzelmesinde, muhtemelen 2-4 hafta içinde düzelir, bakalım hayırlısı artık. Herkese bol şifalar..

Benim kanamam da geçmiş şükür:) şimdi sıra şişliklerin inmesinde ve yaraların düzelmesinde, muhtemelen 2-4 hafta içinde düzelir, bakalım hayırlısı artık. Herkese bol şifalar..
çook geçmiş olsun :))kanamanın durmasına sevindim,benim de şuan dikiş yerleri yara oldugu için ve iltihap topladıgı için sadece geceleri yatarken tenisçi bandı takıyorum,sana doktorun tenisçi bandını nasıl kullanmanı söyledi?

çook geçmiş olsun :))kanamanın durmasına sevindim,benim de şuan dikiş yerleri yara oldugu için ve iltihap topladıgı için sadece geceleri yatarken tenisçi bandı takıyorum,sana doktorun tenisçi bandını nasıl kullanmanı söyledi?

kulaklardaki şişlikler inene kadar gece gündüz aralıksız takılması gerekiyor. sonra 2-3 hafta daha sadece gece yatarken takılması gerekiyor. Ama bana sorarsan 1 ay gece gündüz aralıksız, sonra 1 ay da sadece gece takılması gerekiyor. Görüşmek üzere..

devlet hastanelerinde ameliyat olan arkadaşlar doktorunuza ne dediniz acaba ??? yarın gidicem ve nasıl sölicemi bilemiyorum dr.özele git felan der diye ikilemde kaldım ... kızlar lütfen ACİLLL cvp verirseniz sevinirim yardıımınıza ihtiyacım var.............

devlet hastanelerinde ameliyat olan arkadaşlar doktorunuza ne dediniz acaba ??? yarın gidicem ve nasıl sölicemi bilemiyorum dr.özele git felan der diye ikilemde kaldım ... kızlar lütfen ACİLLL cvp verirseniz sevinirim yardıımınıza ihtiyacım var.............

Ben de devlet hastanesinden bi doktora gittim ama bana bu ameliyatı devletin karşılamadığını soyledi. Ve bi özel hastanede yaptı ameliyatı genel anesteziyle. toplam 1500 tl + masraflar tuttu..

arkadaşlar devlet karşılıyor, kim demiş karşılamıyor diye. ben geçen ay gazi üniv.'ne gittim karşılıyor dediler.

arkadaşlar şimdi hacettepeyi aradım. amelyatı baş asistanlar yapıyormuş. hocalar kendi özel muayenehanelerinde muayene edip, özel hastanede ameliyat ediyorlarmış. gazi'de de ameliyat için bana söyledikleri doktor baş asistan. sizce baş asistana ne kadar güvenilir? ben hiç emin değilim. sanırım bu iş parasız olmayacak. yani ya parasız risk alacağım ya da para verip içimi rahatlatacağım!

arkadaşlar şimdi hacettepeyi aradım. amelyatı baş asistanlar yapıyormuş. hocalar kendi özel muayenehanelerinde muayene edip, özel hastanede ameliyat ediyorlarmış. gazi'de de ameliyat için bana söyledikleri doktor baş asistan. sizce baş asistana ne kadar güvenilir? ben hiç emin değilim. sanırım bu iş parasız olmayacak. yani ya parasız risk alacağım ya da para verip içimi rahatlatacağım!

Hiç risk almaya gerek yok bence, zaten vereceğin para da fazla bi para değil. Konu sağlık olunca işinizi şansa bırakmayın derim ben..

bu arada öğrendiklerimi de heme paylaşayım. başkent üniv. hastanesiyle görüştüm. ameliyatı hocalar yaparsa 2000 tl, biz yaparsak dedi (sanırım asistan bu kişi) fiyat daha düşük olur dedi. taksit de yapıyorlarmış. ankaradakilere duyrulur...

merhaba kızlar bende kulak ameliyatı olan biri olarak yakından takip ediyorum konuyu ben 30 ekimde ameliyat oldum henüz yeni sayılır benim ameliyatım Dr .Barış Çakır tarafından gerekleşti inanılmaz bir ameliyattı güle oynaya ameliyat oldum önce kulaklarıma lokal anestezi iğneleri vuruldu daha sonra uyuşunca kesildi geriye doğru ittirilerek dikildi ve dikilirken kepçe kulaklarda olmayan kulak kıvrımları yapıldı. daha sonra kesilen deriler eklendi kulak arkasına ve dikişler belli olmuyor tabi yakından bakınca deri kıvrımları görünüyor kat kat bir iz var ama belli belirsiz ve ameliyattan sonra 3 gün kan tüplerim kulağımda kaldı kanamam oldu iki gün duş almadım pansuman yaptırdım ve dik yattım ama bende sargı yoktu Barış Bey'in farkı da bu iki gün sonra iş yerinde tel cevaplayabildim bana tenisçi bandı vermedi ama ben akşamları taktım ne olur ne olmaz diye :) şimdi çok mutluyum düğünümde saçlarımı toplayacağım herkese tavsiye ediyorum korkmayın sakın !

merhaba kızlar bende kulak ameliyatı olan biri olarak yakından takip ediyorum konuyu ben 30 ekimde ameliyat oldum henüz yeni sayılır benim ameliyatım Dr .Barış Çakır tarafından gerekleşti inanılmaz bir ameliyattı güle oynaya ameliyat oldum önce kulaklarıma lokal anestezi iğneleri vuruldu daha sonra uyuşunca kesildi geriye doğru ittirilerek dikildi ve dikilirken kepçe kulaklarda olmayan kulak kıvrımları yapıldı. daha sonra kesilen deriler eklendi kulak arkasına ve dikişler belli olmuyor tabi yakından bakınca deri kıvrımları görünüyor kat kat bir iz var ama belli belirsiz ve ameliyattan sonra 3 gün kan tüplerim kulağımda kaldı kanamam oldu iki gün duş almadım pansuman yaptırdım ve dik yattım ama bende sargı yoktu Barış Bey'in farkı da bu iki gün sonra iş yerinde tel cevaplayabildim bana tenisçi bandı vermedi ama ben akşamları taktım ne olur ne olmaz diye :) şimdi çok mutluyum düğünümde saçlarımı toplayacağım herkese tavsiye ediyorum korkmayın sakın !

Ebruliebus kulaklarına açılma oldu mu peki? Yaptıranlar genelde bundna şikayetçi sanırım ama senn 4-5 ay olmuş ameliat olalı. Kulakların da açılma oldu mu yoksa normal yaptıkları şekilde mi? Yani normal derken şişliklerin indikten sonraki hali gibi.

bende 16sında ameliyat oldum genel anesteziyle. hiç bi sorun çıkmadı ama kulaklarım hala sargıda pazartesi tamamen çıkarlcak. hiç böyle olan olmadı mıı

merhaba arkadaşlar uzun süre önce yazmıştım iple kulak estetiği hakkında. arkadaşım sonunda iple operasyon geçirdi. 5-6 ay oldu. ameliyatı 20 dk sürdü. 4 gün bandajını hiç çıkarmadan taktı ilk ameliyattan çıktığında kulakları yapışıktı resmen, 1 hafta sonra güzel oldu yavaş yavaş açıldı. sonrada geceleri taktı. şuan gayet normal 6 ay falan oldu sanırım. ipler dışarıdan hiç bir şeklde belli olmuyor çok aradım nerde diye ama:) bir de herkese yapmıyolar. fikir olsun sizlere de.

merhaba elif190 arkadaşın hangi doktora ameliyat olmuştu yazabilirmisin bir de pek tavsiye etmiyorlar iple ameliyatı arkadaşın bu konu ile ilgili tecrübelerini paylaşabilir mi iple estetik ile ilgili çok yorum olmuyo malum yardımcı olursan çok sevinirim.

kızlar bizde kuzenimle birlikte şişli etfalde kulak ameliyatı olucaz hemde ücretsiz

SGK mı karşılıcak canım bu arada bi değişme var mı devlet karşılıyor mu bu tür ameliyatları... karşılasa iyi olur bi dünya para ödüyoruz sgk ya maşallah hasta da olmuyorum bari estetiğimi karşılasınlar:KK70:

ben de bu ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum ameliyat sonrası dönemden bir de istediğim gibi sonuç alamamaktan.

X