Ya 8 10 ay gecince kulagin sekli tam oturunca bazi doktorlar tut cek o zamandan sonra bisi olmaz diyor senin yorumun kafami karıştırdı :)
Birsey daha sormak istiyorum,ameliyati olduk diyelim 9 10 ay oldu kafami yastiga rahatca koyabilicekmiyim,rahatlikla kulaklik gözluk takabilicekmiyim ?
özel hastane karsılamaz özel hastaneler nekadar para koparabilirimin derdindeler o yüzden böyle bişe yapcaklarını sanmıyorum eskiden 18 yaşından küçüklere devlet hastanesinde bedavaya yapıyolardı sadece ipin parasını veriyodun ama şuan böylemi bilmiyorumBenim yasim 17 bu ameliyat hakkinda birseyler arasitrdim sizede danismak istiyorum kepce kulak ameliyatini Özel saglik sigortası ozel hastanede karşıliyormus ?
peki ameliyattan sonra kulağı hiç açılmayan ilk günki gibi kalan hiç duydun mu benim ki açılmazsa falan böyle pek hoş durmuyo çünkü bi de şişlikler ne zamana iner acaba ya bugün 9.gün bitiyo kulağıma kulaklık girmiyo yani :)normal bişey ağrın oldukça ağrı kesicini iç 1 aydan sonra ağrıların sonlanıcak 6 ayda kulağın oturcak her estetik ameliyatda final hali 6 ayla 12 ay arasıdır ama %95 %90 6 ay civarlarında büyük oranla iyilesmis olur çünki ameliyatda oraya o bölge darbe alıyor kesi yapılıyor kıkırdak çıkartılıyor kolay değil ama 1 ay sonra cok rahatlıcaksın her geçe yatarken saç bandını tak bunu alışkanlık edin derim gece yatarken nolur nolmaz
bütün kepçe kulak ameliyatlarında minimal açılma kesinlikle olur içindeki ipler gevşer minimal o yüzden doktorlar kafaya yapışık yaparlarki ipin esneme payını düşündüğünden ötürü merak etme 6 ayda final halini görüceksin 1 ayda cok cok az bi acılma olcak 6 aya kadar cok minimal devam edicek sonra durucak 6 ayın final halinpeki ameliyattan sonra kulağı hiç açılmayan ilk günki gibi kalan hiç duydun mu benim ki açılmazsa falan böyle pek hoş durmuyo çünkü bi de şişlikler ne zamana iner acaba ya bugün 9.gün bitiyo kulağıma kulaklık girmiyo yani :)
salih emre ürgene olanlar yazmıyor iyimi kötümü bilmiyoruz ali mezdeğiye ameliyat olanların %90 memnun istisnalar her doktorda var son karar sizinArkadaşlar revizyon ameliyatı için hangi doktoru önerirsiniz salih emre üregen ile ali mezdeği arasında yardimci olursanız sevinirim
hiç bi doktor açılan hastasının olmadığını söyler bunu tek tek bütün doktorlara sorabilirsinizCansuturkuaz1453
Ercan cihandide hakkinda bircok sey arastirdim basarili biri ve acaba ameliyat olupta kulagi acilan birini gordunmu yada duydunmu birde yaptigi teknik ameliyat sonrasinda daha rahatlik sagliyor açılma flanda olmuyormus ileride 6 ay sonrasi vs..
hiç bi doktor açılan hastasının olmadığını söyler bunu tek tek bütün doktorlara sorabilirsinizdoktorlar hiç bi zaman kendini kötülemez ego sahibidirler pek dobra olmazlar bu konuda her doktor her ameliyatından birinde fire verir 10 ameliyatından 9 undan 1 i kesin firedir kusursuzluk die bişey yok malesef sağlıkçı tıpçı arkadaşlarım var ondan dolayı böyle emin konuşabiliyorum ercan cihandide benim içim sinmiyor ona bilmiyorum bana kalsa zekeriya kul ile ali mezdeği arasında karar ver derim
hiç bi doktor açılan hastasının olmadığını söyler bunu tek tek bütün doktorlara sorabilirsinizdoktorlar hiç bi zaman kendini kötülemez ego sahibidirler pek dobra olmazlar bu konuda her doktor her ameliyatından birinde fire verir 10 ameliyatından 9 undan 1 i kesin firedir kusursuzluk die bişey yok malesef sağlıkçı tıpçı arkadaşlarım var ondan dolayı böyle emin konuşabiliyorum ercan cihandide benim içim sinmiyor ona bilmiyorum bana kalsa zekeriya kul ile ali mezdeği arasında karar ver derim
evet istisna doktorlarımız var iyikide varlar ablaBen
Benim doktorum hiç kesin cümleler Soylemedi bana,açılma olan çok az da olsa olabiliyor kişinin kulak kıkırdak yapısına bağlı dedi,sonuçta kul yapısı dedi,en iyisini iki kulak içinde yaparız ama bir kulak diğerine gore daha çok açılabilir,bunlar karsilastigimiz şeyler,önce allaha sonra bana güvenin en iyisini yapicam dedi,farklı bir doktora daha danistim o süreçte,onun asistanı ise hiç açılan kulağımız olmadı kesin sonuç dedi ki,bu forumda açılan o doktorun amt ettiği kişileri okudum,sonuxta bir amt ve çok kolay değil,nasıl bu kadar emin konuşurlar ,para tuzağı hakikaten,okadar para ver rezil ol,ben iyiyim mukemmelim diyenden uzak durmak lazim,benim doktoruma karar vermemdeki en etkileyen nokta,bu kadar kesin abartı konuşmaması ydi,ki dediğini yaptı allah razı olsun,aldığı para helal olsun,arkadaşlar iyi araştırın geri dönüşü yok,
zekeriya kul hakkındaki yorumları türkiye portalinde pek bulamazsın bu söylediğim doktor dünyanın en ünlü doktorlarıyla çalışmalar yapmış bi doktordur kendisi bi ton estetik konusunda yurt dışında sürekli ünlü doktorlarla beraber çalışmalar yapma şansına erişen bi doktor türkiyede ve avrupada ünlü doktorlardan birtanesi dobra bi doktordur net kısa konuşur benim kanaatim kulak estetiğinde zekeriya kul ve ali mezdeği bu 2 sinide görün derim..kusura bakmayın geçende sormuştum da bu zekeriya kul hakkında yorumları nereden bulabilirirm çünkü bu sitede olan görmedim nette de yorum yok.
onun yaptıgıda zaten klasik teknik yöntem farklı sadeceCansuturkuaz1453
Ya tabikide oyle ama ercan cihandide nin teknigi ilginc geldi flep denilem yapi kulakla bütünleşiyormuz zamanla acilma normale gore pek olmuyormus ondan ilgimi cekti acikcasi normal klasik teknikte acilma ve agri daha cok olabiliyormus