Peki 3 yılın sonunda o eski esneklik geldi mi yani eskisi gibi hareket ettirebiliyormusunuz?
çözümü revizyon düzeltilmesini istiyosan illaki çözümü var elbet bi doktorun yanına git derdini anlat ne dicek bakalım olmadı revizyon artık revizyon için nekadar süre vericek bi konuş memnun değilsenCansu mrb..ben ameliyatin dogru yapilmadigi kanaatindeyim.cunku elimle kulagimi duzelttigimde normal oluyir..benim asil dert yandigim konu kulaklarimdaki sivrilik.Genetik oldugunu dusunmuyorum cunku ayna karsisinda duzelttigm zaman nirmal oluyor..yani kulagin tam basladigi yeri elimle bastrdigimda duzeliyor orasi..Arti kulagin buyukluguyle ilgili de ali hoca buyuk degil kulagin demisti..ba a hala buyuk geliyor..ve suan icin cok sekilsiz görünüyor..1 ay denmisti bana acikcasi final hali budur diye dusunuyorum.Arti bu kulak boyle olmaz ya i muhakkak cozumu vardir..bu hali dayanilacak gbi degil
insallah dogru kararı verirsin sadece iyi düşün iyi karar ver hangi doktor sana kendini iyi hissetirir ise onda karar kıl derimŞu dr. seçimi ne zor işmiş 3 senedir araştırıyorum neredeyse bazıları hiç araştırmadan adı duyulmayan bir doktora oluyor gayet memmun oluyor bazıları en tanınış dr.lara oluyor sorun oluyor.
Salih emre üregen'i araştırmıştım bazıları açılma oldu diyor.
Ali Mezdeği araştırdım bu işin öncüsü ondan bile memmun olmayanlar var.
Ercan Cihandide de karar kıldım onda da sıkıntı yaşayanlar varmış gerçi foruma sorun yaşadım diye yazan görmedim ama .
Zaten kulakla öyle çok sıkıntım yok biraz geriye alınsa süper olacak öyle söyleyeyim ondan dolayı kaç senedir bekliyorum ama bu yaz olacağım inşallah.
Kayseri'de yaşadığım için yüz yüze bu 3 doktorla da görüşemem direk olup gelmeyi düşünüyorum gerçi İstanbul'a hayatımda hiç gitmedim tek başıma nasıl olacak bilmiyorum ama öyle düşünüyorum. :)
Şuan kararım Ercan Bey üzerine ama Ali Mezdeği'ne de gidip geliyorum ,Ercan Bey'in 3-4 hastasıyla konuştum hepsi memmun hiçbir sıkıntıları yok aradan zaman geçmesine rağmen.
Haberlerde de Avrupa'nın 1 numarası olarak bahsediyor
http://www.sabah.com.tr/yasam/2012/10/02/kepce-kulak-tamirinde-avrupanin-bir-numarasi
http://www.milliyet.com.tr/kepce-kulak-cerrahisinde-bir-pembenar-detay-estetik-2123824/
İnşallah doğru kararı veririm.
sigara ile alakalı bir ameliyat değil ama arkadaki sargıların pansumanın bitene kadar kullanmazsan iyi olur ginede önlem almak için sadecearkadaslar okadar yazdıklarınızı okudum sigara kullanan yok sanırım aranızda ameliyatdan kaç gün sonra sigara içiebilirim doktorlarınız bu konuda size bir şey söyledi mi
anladim ben ameliyati olali bir hafta oluyo gönül rahatlığıyla icebilirim ozamansigara ile alakalı bir ameliyat değil ama arkadaki sargıların pansumanın bitene kadar kullanmazsan iyi olur ginede önlem almak için sadece
zaman zaman durumunla alakalı bilgiler verirsin bizlerede bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarımız çok diğer duyarlı arkadaşlarımız gibi durumunla alakalı 1 aylık 2 aylık son durum değerlendirmesi yapar bilgilendirirsen memnun oluruzanladim ben ameliyati olali bir hafta oluyo gönül rahatlığıyla icebilirim ozaman
ilk raporumu geceyim cunku bende bu forumları hatim ettim de oyle girdim sağolun var olun. ben ameliyatı gecen hafta p.tesi oldum. carsamba günü pansumanim açıldığında cok mordu ve sisti korktum hatta baya bugun 8. gun morluklar bitti sayılır ama sis hala devam ediyo. bide su an cok yapisik gibi duruyo 2-4 hafta arasinda açılırmis bi miktar onu bekliyorum gelismeleri yazarimzaman zaman durumunla alakalı bilgiler verirsin bizlerede bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarımız çok diğer duyarlı arkadaşlarımız gibi durumunla alakalı 1 aylık 2 aylık son durum değerlendirmesi yapar bilgilendirirsen memnun oluruz
geçmiş olsun insallah final hali mükemmel olur :)ilk raporumu geceyim cunku bende bu forumları hatim ettim de oyle girdim sağolun var olun. ben ameliyatı gecen hafta p.tesi oldum. carsamba günü pansumanim açıldığında cok mordu ve sisti korktum hatta baya bugun 8. gun morluklar bitti sayılır ama sis hala devam ediyo. bide su an cok yapisik gibi duruyo 2-4 hafta arasinda açılırmis bi miktar onu bekliyorum gelismeleri yazarim
hastadan hastaya farklı fiyatlar veriliyor gine sen bire birde telefonda görüşmende fayda vardırArkadaslar birde hangi doktor ne kadar ucrete ameliyat yapiyor bilginiz varsa yazin lütfen
6 ay final hali 6 aydan sonra evet tabikiBirsey daha sormak istiyorum,ameliyati olduk diyelim 9 10 ay oldu kafami yastiga rahatca koyabilicekmiyim,rahatlikla kulaklik gözluk takabilicekmiyim ?
başarılı ellerde yapıldığı müddetce olmaz ki bu ip özel bi ip bu ip kopmaz iyi bi doktor elinde olduysan açılma yapmaz sadece ömür boyu kalıcı olur iyi bi doktor elinde olmaz ise açılma olur eski haline döne bilir eski haline yakın biraz dönebilir en fazla olcagı bu ama ip kopmaz yani cok sağlam özel bir ip kullanıyorlar bunun için deriden çıkmaz sebebi çilt altından kıkırdağa şekil veriliyor6 aydan sonra iplerde kopma gerilme oluyormu deriden cikma vs.
inşallah ama ara ara ağrılarım oluyo cok siddetli degil ama hissediyorum yani biseyler oluyo kulakta bu normal mi ve ne zamana kadar bunu cekicem bengeçmiş olsun insallah final hali mükemmel olur :)
normal bişey ağrın oldukça ağrı kesicini iç 1 aydan sonra ağrıların sonlanıcak 6 ayda kulağın oturcak her estetik ameliyatda final hali 6 ayla 12 ay arasıdır ama %95 %90 6 ay civarlarında büyük oranla iyilesmis olur çünki ameliyatda oraya o bölge darbe alıyor kesi yapılıyor kıkırdak çıkartılıyor kolay değil ama 1 ay sonra cok rahatlıcaksın her geçe yatarken saç bandını tak bunu alışkanlık edin derim gece yatarken nolur nolmazinşallah ama ara ara ağrılarım oluyo cok siddetli degil ama hissediyorum yani biseyler oluyo kulakta bu normal mi ve ne zamana kadar bunu cekicem ben