Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Bu yontem halkında bilginiz varmi benim kulagimda boyle ucu acik disari dogru okadar cok kepceligi yok uygulansa nasil olur ?

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-18-17-31-43.png
    Screenshot_2016-02-18-17-31-43.png
    241,6 KB · Görüntüleme: 312
Ali mezdegi doktorum,bir buçuk yıl oldu,2500 du ,yaz döneminde kampanya falan vardı normali biraz daha fazla sanırım,birde belki artmıştır fiyat bilemiyorum,sana şunu diyim kepcelik yoksa sırf üst kısmı kestirip kuculteceksen hiç acı cekme derim,kepcelikte varsa yaptir,

Ali mezdegi doktorum,bir buçuk yıl oldu,2500 du ,yaz döneminde kampanya falan vardı normali biraz daha fazla sanırım,birde belki artmıştır fiyat bilemiyorum,sana şunu diyim kepcelik yoksa sırf üst kısmı kestirip kuculteceksen hiç acı cekme derim,kepcelikte varsa yaptir,
sizinde kulaginiz ilk baslarda yapisikmiydi ne zaman acilma oldu ne zaman final halini aldi

Bu yontem halkında bilginiz varmi benim kulagimda boyle ucu acik disari dogru okadar cok kepceligi yok uygulansa nasil olur ?
bu tip kulagın varsa sakın yaptırma derim çünkü bariz kulak kıvrımı var kendi kulak fotoğrafınıda koyabilirsin yüzünü kapatıp bakalım nasıl kulak kıvrımından anlarım ben nekadar kepçelık oldugunu

Ya bende anlayamadim sadece ust kismi kepce benim ayni o sekil ama biraz daha acik tam emin degilim 1 ay sonra doktora sorarim ins :) ama acaba bu doktorlar yapiyormu boyle bi teknik ve benim yasim 17 olduğu icin baya indirim yapar umarim :)

Ya hafizam dolu hafta ici bi gun atsan olurmu ve o seyide arastirdim kesme ile olmuyor bi foto aticam o cocugun kulagina cok benziyor bi an benimki zannettim :))

Instagramda buldum bu sekilde olsa guzel olur burda yatirma yapmislar sanrim kucultme yok bu sekilde olabilirmi gostersem doktora fotografi cunku cok benziyoo ^^

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-13-23-49-51.png
    Screenshot_2016-02-13-23-49-51.png
    223,9 KB · Görüntüleme: 578
Instagramda buldum bu sekilde olsa guzel olur burda yatirma yapmislar sanrim kucultme yok bu sekilde olabilirmi gostersem doktora fotografi cunku cok benziyoo ^^
o sizin ilk attıgınız fotoğraftaki teknik kulagın ön tarafından kesi yapılarak yapılan bir işlem bu olay türkiyede yok büyük ihtimalle cünki bi kaç doktora sormustum doktorların hepsi türkiyede yok dedi hatta cok değişik bi teknik bulan bi doktor var implantla kulagın ön kıvrımına yerleştiriyor %100 açılma riski yok implant yerleştirdiği için o teknik türkiyeye gelse kesinlikle her hasta acılam derdi düşüncesi olmadan gözü kapalı ameliyatını yaptırır..

ya benim sol kulağımın üst kısmında sanki bişey atıyomuş gibi böyle yutkundukca orda bişeyler oluyo sağ kulagımda olmuyo sol kulağımın üst kısmında oluyo. acılma yok su anlık ama ona işaret mi acaba ya korkmaya başladım bunu yaşayan var mı aranızda

Peki turkiyede neden yok ya nezman gelir acaba of kafam karisti yaptırsammi yaptirmasammi diyelim yaptırdım geri alma ihtimali yok dimi dikisler kalio hep

Peki turkiyede neden yok ya nezman gelir acaba of kafam karisti yaptırsammi yaptirmasammi diyelim yaptırdım geri alma ihtimali yok dimi dikisler kalio hep
dikişleri aldırırsın ama eski kepçeliğine döner :KK70: böyle bi saçmalık yapma sakın .. ne zaman geliceği bizim doktorlarımıza bağlı bu tarz açık yeniliklere zekeriya kul seviyor o yenilikçi dünya gündemini takip eden tarzda bi doktor telefonla iletişim kur sor ne dicek bakalım bu yöntem tarzında

ya benim sol kulağımın üst kısmında sanki bişey atıyomuş gibi böyle yutkundukca orda bişeyler oluyo sağ kulagımda olmuyo sol kulağımın üst kısmında oluyo. acılma yok su anlık ama ona işaret mi acaba ya korkmaya başladım bunu yaşayan var mı aranızda
iplerin gerilmesinden dolayı oluyodur evham yapma sabır biraz bekle bu bütün estetik ameliyatları sabır işidir korkulcak bişey yok

iplerin gerilmesinden dolayı oluyodur evham yapma sabır biraz bekle bu bütün estetik ameliyatları sabır işidir korkulcak bişey yok
tek kulagimda hissedince biraz korktum acikcasi zaten acilmasini bekliyorum ama ikisi ayni miktarda acilmaz diye korkuyorum umarim dedigin gibidir cok teşekkür ederim cevabin icin

tek kulagimda hissedince biraz korktum acikcasi zaten acilmasini bekliyorum ama ikisi ayni miktarda acilmaz diye korkuyorum umarim dedigin gibidir cok teşekkür ederim cevabin icin
hemen hemen birbirine yakın acılıcaktır birebir aynı acılma olması zor doğal kulak yapıları bile birebir aynı değildir herzaman

Amt olduğum ilk aylarda yutkunurken basımı sağa sola dondururken oluyordu,gerilme oluyordu falan tek kulakta çok oluyordu ama geçiyor merak etme

Amt olduğum ilk aylarda yutkunurken basımı sağa sola dondururken oluyordu,gerilme oluyordu falan tek kulakta çok oluyordu ama geçiyor merak etme
teşekkür ederim bende ali beye ameliyat oldum sizin kulaklariniz 2-4 hafta içinde mi acildi benimkiler su an yapisik duruyoda hala

teşekkür ederim bende ali beye ameliyat oldum sizin kulaklariniz 2-4 hafta içinde mi acildi benimkiler su an yapisik duruyoda hala
Banti çıkardıktan sonra sadece geceleri takmaya geçtiğinde kulakta açılma olur o son şeklidir 6 aya kadar açılma olmuyor iç kıkırdak iyilesiyo yanı bant tamamen çıktığında artık son şeklidir

Banti çıkardıktan sonra sadece geceleri takmaya geçtiğinde kulakta açılma olur o son şeklidir 6 aya kadar açılma olmuyor iç kıkırdak iyilesiyo yanı bant tamamen çıktığında artık son şeklidir
bazi doktorlarda acilma payini goz onunde bulundurarak daha da geriya diktigini soyluyo benim bugun 12. gunum daha acilma olmadi. bandi 24 subata kadar kullanmami istedi doktorum ozaman kadar acildi acildi mi yani sonra acilma olmaz mi

X