Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Mineli

Cok tesekkur ederim hayatim onerilerin icin benim kulagim yelken kulak gibi ust tarafi kepce hic saclarimi acamiyorum yaptirisam mayis gibi dusunuyorum simavlarim var daha da aileme soylemedim yurt disindalar gelsinler hemen soyliyecegim hazırım :))
Rica ederim cnm sargı 2 gün kalıyor sonra saç bandını takiyoruz dışardan anlaşılmaz bile sadece 2 gün koca bi sargı olmuştu bende. Bu ameliyatı kışın olmak avantaj kapsonlu giderseniz kimse anlamaz dışardan. bere takilamayabilir sargı kalın olmuştu bende ama geniş bereler de iyi olabilir ben haziranda oldum hava serindi kapsonu geçirdim :)

Eklentiler

• 2015-06-08-2448.jpg
    2015-06-08-2448.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 431
  • 2015-06-11-2501.jpg
    2015-06-11-2501.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 523
  • 2015-06-08-2449.jpg
    2015-06-08-2449.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 422
öncesi...

Eklentiler

• 2015-06-04-2404 - Kopya.jpg
    2015-06-04-2404 - Kopya.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 375
  • 2015-06-04-2404 - Kopya (2).jpg
    2015-06-04-2404 - Kopya (2).jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 385
Mor olan ameliyatın ilk günü demisim sargı açıldıktan sonra eve geldiğim ilk günden demek istedim

Cansu cnm anlıyorum da 80 milyonluk ülkede sadece 2 doktor yok ben istanbulda olmadığım halde ordaki bi çok doktoru da arastirdim onlara takılıp kalmak olmaz ki başarılı bulamadım şahsen ali mezdegiye bi arkadaş daha olmuş tek kulagim açıldı diyordu ben bu formu baştan sona okudum ercan cihandidenin yaptığı 3 kulağı gordum ahize olmuştu kulaklar. Ben devlette oldum misal ama özelde kötü sonuçlar görünce barı kotu olacaksa devlette olsun dedim
2 mizde haklıyız türkiyede bir çok doktor var benim bilgisayarımda bi ton ameliyat olan hastaların öncesi sonrası 6 aylık 1 yıllık final halindeki fotoğrafları var.. ben şimdi bilmediğim veya emin olmadığım doktoruda öneremem soruyolar ve genelinin mutlu memnun olduğu doktorların isimlerini sayıyorum sadece 1 tane doktor desem hani reklam oluyo derim ama bende kepçe birisi olarak burdaki arkadaşlarımın yanlış yönlendirmek istemem ve doğru olan doktorları biliyosam gizleyemem ve söylerim malesef forumdaki tek sıkıntı ameliyatı olup mutlu olanlar bida girip yazmıyor hep mutsuz olanlar genellikle yazıyor sebebide şu ameliyat olan üzgün üzgünlüğünü sinirini forumda paylaşıyor ama memnun olanların büyük bi bölümü burayı unutuyor malesef.. mesela benim bilgisayarımda izmirden ankarada ameliyat olan hastalarında fotoğrafları var özelde devlet hastanelerinde vs ankarada bitane ünlü profesör birine ameliyat yapmış ameliyat olan şahısı doktor mafetmiş 1 kulağı cürümüş diğer kulagıda açılmış pskolejik bunalımda yani iyi olan doktorları sende bende herkezde burdaki arkadaşlarımıza yardımcı olmalıyız sende bildiğin iyi bir doktor varsa sende yardımcı ol tabi burdaki anlayış herkez için aynı olmalıki insanlar doğru yönlendirilebilsin..

Mor olan ameliyatın ilk günü demisim sargı açıldıktan sonra eve geldiğim ilk günden demek istedim
mineli geçmiş olsun ameliyatın güzel geçmiş inşallah hiç bi sıkıntı olmadan ömür boyu güzel mutlu olursun insallah sende fazla kepçelik yokmuş doktor kıvrımları ortaya cıkararak iyi bir sonuç elde etmiş senin kulak genetik yapında güzel o yüzdende iyi başarılı bir ameliyat geçirmişsin..

Ya arastiriyorumda cogu kisi Opr e olmus doçentte olan pek yok gibi doçentle gorustum hayati akbaş ile whatsaptan 2.500 tl dedi

Gerçek ten çok kolay bir ayda normal yaşamına donuyosun falan deniyordu,ama çok çok zor bi ameliyat arkadaşlar,bir buçuk yıl oldu hala dikkat ediyorum, eskiden olduğu gibi rahat olamiyorum,geçenlerde kuaföre gittim yıkarken araya parmağı girdi sandım koptu kulak baya kizardi morardi resmen, yarım saat agridi geçti, yanı hep dikkat edeceğiz şeklinden memnunum,ama eşimin omzuna basımı koyarken kulağın hesabını yapiyorum mesela:) hatta bir çocuğum olursa saç bandı takarak kucagima alipsevmem gerekiyor,çünkü tutar çeker falan vs..yegenimi kucağına alınca kafama yaklastiramiyorum çok hareketli çünkü,guzel yanları çok fazla ameliyatın,ama bazı gerçekleri de yaşayarak öğreniyoruz,amt dan önceki gibi bir rahatlığı beklemesin kimse,sonuçta içinde kalıcı IP var,şekli iyi olduysa iyi bir doktora denk geldiysrniz sanslisiniz.amt olmak kolay,sonrası ise aradan bir buçuk yılda geçse hep dikkat,yanı ben iki yıl vermiştim kendime eskisi gibi rahat olurum diye,ama omur boyu dikkat edeceğiz sanırım, eskisi gibi olmasın da dikkat etmeye raziyim:) söylenen gibi çok basit diş çektirmekten daha basit uydurma laflara kanmayin,dışını cektir ertesi gün yemek ye,bu amt da ise iplere bisey olmasın diye hep tetiktesiniz,biri kulagima carpmasin,boğazlı kıyafetler giyerken bogazini elinizle genişletip giymek durumundasiniz,her amt zorluğu var,bu zorlukları da göze alıp o masaya yatın arkadaşlar,şimdi olsa yine olurdum memnunum,zorluğuna da katlanacagiz:) iyi ölçüp biçip karar verin doktor araştırın,birkere gorusup hemen karar vermeyin.herşey gönlünuzce olsun

Ya 8 10 ay gecince kulagin sekli tam oturunca bazi doktorlar tut cek o zamandan sonra bisi olmaz diyor senin yorumun kafami karıştırdı :)

Ya dogru soyluyorsun ama doğru doktor olup olmadigindan nasil emin olucaz
rkndmt op.dr ali mezdeği oldu ameliyatını mesela kendisi çok memnun zamanında ben önermiştim kendisi 2 doktor arasında kalmıstı ve şuan memnun onun doktoruna istersen olabilirsin veya diğer alternatifli doktorlarda bulabilirsin kendine sana kalmış bişey tabi içine sinmesi gerek doktoru gördüğünde konustuğunda

7 yıldır forumlardayım araştırıyorum ediyorum birşeyler yapıyorum genel olarak iyi bir kanaatimce bilgim var insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum bir doktor nekadar cok ameliyat yaparsa diğer doktorlara nazaran o doktor diğer doktorlardan dahada aza indirger hatayı her 10 hastadan 9 genellikle iyi geçer ameliyatı 1 tane hastaya kötü denk gelebilir bu istisnalar her ameliyatta oluyor malesef.. ben aslında ercan cihandideyi katmayı istemiyorum 3 doktor arasına ama o doktor sırf bi buluş buldu diye kendi tekniğini geliştirdiğinden ötürü beni defalarca uyardılar o doktor iyi bi doktor vs die ben herzaman teknik bulduğundan dolayı en son 3 üncü kefeye koyarım o doktoru ama ilk 2 nin içerisine almam zaten yazmışım orda zekeriya kul yada ali mezdeği seçersen bu 2 sini seç diye demişim zaten.. ben yıllardır forumlardayım klasörlerimde bir çok hastanin önceki sonraki halinin fotoğrafları var 1 yıl sonraki halleri bile ben bu doktorlara hastalarını görmeden etmeden kimseye yardımcı olmam hastalarıyla e mailden bire birde hep irtibattayım ve görüşüyürum konuşuyorum son bilgilerini hep teyit geçiyorlar bilgi alış verişlerinde bulunuyoruz.. en son o dert yakınan kulaklarından arkadaş ise kulağının malesef genetik yapısı o ve kulağında hala ödem devam ediyor artı kulakları büyük büyük kulaklı kepçe kulak ameliyat öncesi sonrası fotoğrafları gördüm genel itibariyle hemen hemen yakın birbirlerine benziyorlar.. yani 1 hastadan dolayı bi ton memnun olan hastayıda önemsememezlik yapamam.. burda 2 doktor ismi üzerinde durun derim zekeriya kul ve ali mezdeği ben yardımcı olurum geriisi tabi ameliyat olmak isteyen hastalara kalır ben vatandaşlık arkadaşlık görevimi yapıyorum..
Cansu mrb..ben ameliyatin dogru yapilmadigi kanaatindeyim.cunku elimle kulagimi duzelttigimde normal oluyir..benim asil dert yandigim konu kulaklarimdaki sivrilik.Genetik oldugunu dusunmuyorum cunku ayna karsisinda duzelttigm zaman nirmal oluyor..yani kulagin tam basladigi yeri elimle bastrdigimda duzeliyor orasi..Arti kulagin buyukluguyle ilgili de ali hoca buyuk degil kulagin demisti..ba a hala buyuk geliyor..ve suan icin cok sekilsiz görünüyor..1 ay denmisti bana acikcasi final hali budur diye dusunuyorum.Arti bu kulak boyle olmaz ya i muhakkak cozumu vardir..bu hali dayanilacak gbi degil

bende 2013 yılında kepçe kulak estetiği oldum, Ege üniversitesi hastanesinde YİĞİT ÖZER TİFTİKÇİOĞLU'na. Gördüğüm en rahat en samimi doktordu. ameliyat yarım saate yakın sürdü. tek kulak ameliyatı oldum çünkü. lokal anestezi ile oldum ve ameliyat sırasında sürekli benimle konuştu sürekli beni rahatlattı. hala orada mı çalışıyordur bilmiyorum ama olan olayları sırasıyla yazayım.

1- öncelikle gittim randevu aldım. fiyat vs verdi. o zaman 1080 tl idi tek kulak.
2-sonra kan tahlili istedi onu yaptırdım.
3-daha sonra ameliyat günü gelmemi söyledi ve sabahtan oradaydım ama beni ameliyata aldığında saat 5 falandı.
4-ameliyat izin hazırlığa aldındım ve sonrasında beklenen kurtuluş anı :)
5- daha sonra ameliyattan çıktım ve 2 saat kadar hastanede kontrol altında tutuldum.
6- kafamda bandajlar vardı ve 10 gün boyunca çıkaramazsın dediler.
7- ilk günler çok zorlandım. hiç uyuyamadım. ameliyat tarafına doğru yatamadım.
8-2-3 gün geçti ve hastaneye gittik pansuman yapıldı. tekrardan bandajladılar.
9- eve gittim tekrar aynı şeyler gece uykusu pek yok ama sancılarım ve ağrılarım geçmişti.
10- en sonunda ben tez canlı olarak dayanamayıp 10 günden önce bandajı çıkardım, yıkandım ettim :KK70: misss gibi rahatlamıştım.
11- 10 gün doluncada dikişleri aldırmaya gittim ve 2.5 yıl oldu hiç bir sorun olmadan kullanıyorum.

İYİKİİİİİİİ yaptırmışım. çok kendime güvensizdim. hatta ondan sonra 18 kilo verdim kendime güvenim gelince. sorunsuz saçımı toplamaya başladım. kesinlikle her ihtiyacı olan insanın yaptırması kesinlikle gereken bir işlemdir diyorum ve iyi günler diliyorum :)

bende 2013 yılında kepçe kulak estetiği oldum, Ege üniversitesi hastanesinde YİĞİT ÖZER TİFTİKÇİOĞLU'na. Gördüğüm en rahat en samimi doktordu. ameliyat yarım saate yakın sürdü. tek kulak ameliyatı oldum çünkü. lokal anestezi ile oldum ve ameliyat sırasında sürekli benimle konuştu sürekli beni rahatlattı. hala orada mı çalışıyordur bilmiyorum ama olan olayları sırasıyla yazayım.

1- öncelikle gittim randevu aldım. fiyat vs verdi. o zaman 1080 tl idi tek kulak.
2-sonra kan tahlili istedi onu yaptırdım.
3-daha sonra ameliyat günü gelmemi söyledi ve sabahtan oradaydım ama beni ameliyata aldığında saat 5 falandı.
4-ameliyat izin hazırlığa aldındım ve sonrasında beklenen kurtuluş anı :)
5- daha sonra ameliyattan çıktım ve 2 saat kadar hastanede kontrol altında tutuldum.
6- kafamda bandajlar vardı ve 10 gün boyunca çıkaramazsın dediler.
7- ilk günler çok zorlandım. hiç uyuyamadım. ameliyat tarafına doğru yatamadım.
8-2-3 gün geçti ve hastaneye gittik pansuman yapıldı. tekrardan bandajladılar.
9- eve gittim tekrar aynı şeyler gece uykusu pek yok ama sancılarım ve ağrılarım geçmişti.
10- en sonunda ben tez canlı olarak dayanamayıp 10 günden önce bandajı çıkardım, yıkandım ettim :KK70: misss gibi rahatlamıştım.
11- 10 gün doluncada dikişleri aldırmaya gittim ve 2.5 yıl oldu hiç bir sorun olmadan kullanıyorum.

İYİKİİİİİİİ yaptırmışım. çok kendime güvensizdim. hatta ondan sonra 18 kilo verdim kendime güvenim gelince. sorunsuz saçımı toplamaya başladım. kesinlikle her ihtiyacı olan insanın yaptırması kesinlikle gereken bir işlemdir diyorum ve iyi günler diliyorum :)

Peki 3 yılın sonunda o eski esneklik geldi mi yani eskisi gibi hareket ettirebiliyormusunuz?

X