Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ancak benm sosyal güvencem yok, doktorun devlet hastanesinin doktoru mu yoksa dşardan mı geliyor? Önerebileceğin doktor war mı? istnbulda mı olucaksın ameliyatı ? çok soru sordm ama yardımcı olursan sevinirim :))
doktorumuz devlet hastanesi doktoru ve estetik cerraha gittik doğrudan k.b.b ile alakamız olmadı.istanbulda değiliz malesef.hani kendimizde ilk defa uğraştığımız için insanları etkilememek adına yer ve doktor ismi veremiyorum.inşallah sonuç iyi olursa herkesle paylaşmak isterim ama özel hastanede 2500 fiyat verdiklerini söyleyebilirim.
Ben bu ameliyatı eğer devlet hastanesinde olursam, ailemin bunu öğrenme gibi bir durumu olabilir mi? Devlet tarafından karşılanan tedaviler gizli kalıyor mu yoksa internet sisteminde gözüküyor mu? bilgilendirirseniz sevinirim...
Sevkara nerelerdesin?
diyetzey siz ameliyatı hangi sehirde oldunuz ve su an durumunuz nasıl bizi bilgilendirirseniz cok iyi olur gercekten tesekürler simdiden
selam canım nasılsın.buralardayım ya kadınlar kulübündeyim ama ben evliyim ve bebek problemimiz var aşılama yaptırdık tüp bebek topiclernde dolanıyorum habire:)) walla canım sağol sormussun durumumu iyiyim ben ya şişlik morluk kalmadı hiç artık cok cok rahatta yatabiliyorum üstüne kulağımın bir acım kalmadı.nasıl diyeyim sana böyle boğazlı kazak giyersinde kulagın bazen katlanır ya bi öyle olduğu zamanlarda canım yanıyor bide bir kere eşim eliyle carptı kulağıma o zaman acıdı.şimdilik bir sıkıntı yok.önümüzdeki hafta tekrar gidicem 7.haftam oluyr son kontrole cagırdı doktor.aslında 6.hafta önemliymiş kontrol etmesi gerekliymiş falan filan ben gidemedim gecen hafta aşılama yaptırdığımız için cok agrım vardı yatıyodum kalkamadım.
ben olmadan önce ne kadar zamanda sekil alır falan diye sormustum 6 ayda iyice seklini alır oturur demişti.ama ben suanki halinden bile memnunun yani.meselea ilk zamanlarda ameliyattan sonraki kulağımın üst tarafı sertti baya orda epey bi yumuşama oldu kıvamına giriyor yani yine ilk günlerde kulaklarım kafama yapıştırmıssın gibiydi onlarda daha doğal olmaya başladı doktorum dedğine görede o yanlardan basıklık görüntüsüde zamanla azalcakmış.ama yinede cok doğal duruyor kulaklarım.ben amliyat zamanı babama söymedim halada söylemedim annem biliyor kardeslerim bilio eşim bilio babam birazkarsı böyle seylere ne gerek var falan der kıyamaz üzülür diye söylemedim ben ve kepçe olduğumu bilio.her neyse ben saclarımı toplayıp gidiyorum annemlere babam hala anlamadı kulaklarımı yaptırdığımı.yani sunu dicem 10.günden sonra galiba toplamaya başlamıştım ve şişlik morluk acısından diyorum babamın dikkatini cekmedi yani cok belli olmuyor yaptırdığın hemen geciyor rahat oluyorsun bilmeyen birisi anlamıyor.
son gelişmeler bunlar :)) valla bir gazla gittim oldum ameliyatı 29 yasındayım eşimle bir yere gitcez kırk saat sac yapcam kulaklarımı örtcem diye ugrsıodum büyük dertti bnim için söyle rahat rahat toplayıp cıkamamak.şuan cok rahatım.eger gercekten arkadaslar rahatsızsanız göze batan kulaklarınız varsa hakketten yaptırınca rahat oluo.ama bazı kepçeler görüyorum öyleçok göze batmıo suratı yuvarlak oluo cok belli olmuo ne bilim öyle olanlarda gerek yok benceçmesela benim annemimde acık biraz kulakları ama suratı yuvarlak hiç belli olmuo.benim suratım uzundu cenem çıkıntılı kulaklarda kepçe suratım sipsivri oluodu.şimdi kulaklar yapışınca suratım bile daha toparlak duruo.
sen naptın canım karar verdin mi.hayırlısı olsun hakkında.ben yine gezinirim senden bişi görürsem yazarım tatlım burlarda.hoşçkal şimdilk. kendine iyi bak.
tesekkürler cevapladıgın için dogal olması en önemli olan bence bu arada sevkara sen izmirde olmustun galiba nerde ve kime oldun cevaplrsan cok sevinirim
sevkara nerede kime olmştun ameliyat ve ne kadar ?