teşekkürler atomix
bişi diyil...arkadaşım korkma inan bana niye daha önce olmamışım diyeceksin..53 gün oldu ameliyat olAlı,53 gündür saçlarımı topluyorum harika bir duygu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler atomix
sevkara uzun süredir bisey yazmamıssın insallah bir sorun yoktur su anki durumun nasıl sana bir kac tane daha sorularım olacaktı cokda sıkmak istemiyorum ama tekrar cevap yazarsan cok mulu edersen bizi tesekkürler
Sevkara ben de merak ettim durumunu.Müsait olduğunda cevap yazarsan çok memnun olurum.
arkadaşlar ankarada gazi hastanesinde sühan ayhanı tavsiye ederim kardeşim kesilme yöntemiyle olmuştu lokal anestezi şu anda bütün psikolojik problemlerinden kurtuldu. doktor da çok ilgili çok sevecendi yaklaşık 2 sene oluo gayet memnun eski kulaklarını hatırlamıyo bile:)
kızlar ben de ameliyat oldum tek kulaktan şahsen beğendim ilk başta hala da beğeniyorum fakat 10gün oldu hala baya şiş büyük duruyo diğer kulağımdan tenisçi bandı takmaya başladım baya acıtıyo o ilk günkü ağrıdan bile beter eğer normal saç bandı taksam olur mu ki?
bugüne kadar yazılan yorumları okumaya çalıştım,benim tek kulagım kepçe digerinin şekli gayet düzgün ara tatilde ameliyat olmayı düşünüyorum fakat ben mardinde öğretmenim ameliyatı memleketimde olucam 1 haftalık rapor almam gerekecek 1 haftada ne kadar toparlanabilirim tek kulaktan ameliyat dahamı kolay olur iyileşme süresi ne kadar sürer beni de aydınlatırsanız sevinirim
merhaba bende tek kulaktan ameliyat olmayı düşünüyorum özelden mesaj yazamadım size ameliyat sürecini bana anlatabilir misiniz?tek kulak olunca biraz daha kolay oluyordur deilimi?uyumada problem çekiyormusunuz,lokalmi genel anestezimi oldunuz?beni aydınlatırsanız sevinirim:)
merhaba arkadaslar nasılsınız? kızlar merak etmeyin durumumda hiçbrşey yok allaha şükürki.hiçbşr şikayetim yok gün gectikcede daha iyi oluyorlar iyice şekillendiler ağrısı sızısıda kalmadı inşallah hep böyle devam eder sorunsuz bir sekillde.benim bir şikayetim ve sıkıntım yok yani.
mummumcum canım sıkmıyorsun öyle şey olur mu hiç. sorularını sorabilirsin.netimizde bir sorun vardı giremedim o yüzden.daha dorusu adsl imi kapatıcam yarın modem arızalandı.kablonete gecmeye düşünüyorum haftaya baglanmış olurum herhalde yeniden bir aksilik çıkmazsa allah nasip ederse.ben senin soruların için tekrar girip bakıcam mutlaka.
hoşçakalın şimdilik.
merhaba arkadaslar nasılsınız? kızlar merak etmeyin durumumda hiçbrşey yok allaha şükürki.hiçbşr şikayetim yok gün gectikcede daha iyi oluyorlar iyice şekillendiler ağrısı sızısıda kalmadı inşallah hep böyle devam eder sorunsuz bir sekillde.benim bir şikayetim ve sıkıntım yok yani.
mummumcum canım sıkmıyorsun öyle şey olur mu hiç. sorularını sorabilirsin.netimizde bir sorun vardı giremedim o yüzden.daha dorusu adsl imi kapatıcam yarın modem arızalandı.kablonete gecmeye düşünüyorum haftaya baglanmış olurum herhalde yeniden bir aksilik çıkmazsa allah nasip ederse.ben senin soruların için tekrar girip bakıcam mutlaka.
hoşçakalın şimdilik.
cok tesekkürler sevkara cavapladıgın için bende uzun süre giremedim sana sorularım ne kadar sürede iyilesebildin amliyat olduktan sonra tabi tam anlamıyla degilde normal hayatına kac gün sonra döndün gercekten senn içtenliğine inanıyorum insanın psikolojisi o kadar bozuluyor ki sanki hersey o konu üzerinde dönüyor cok bunalmaya basladım bir an önce olup kurtulmak istiyorum ama cok ta korkuyorum neden oldugunu bilemiyorum bana yardımcı olursan cok sevinirim cünkü insan bu ameliyatı olan birisinden destek alınca daha cok güveniyor simdiden cok tesekkürler sevkara