selam nasılsın:) durup durup senin resimlerine bakıyorum kulakların mükemmel olmuş bende randevumu aldım 24 ocakta oluyorum ama genel anestezi olcam aslında local ol dedi ama ben dayanamam 2 saat çok korkuyorum dedim o da o zaman çok korkuyosan dayanamazsan ben localde senin tansiyonunu kontrol altına alamam dedi anestezi yapalım dedi.
daha önhce hiç ameliyat olmadım narkozda almadım ondanda çok korkuyorum narkozla ilgili birsürü saçma sapan şeyler okudum
çok uzattım kusura bakma ben sana bişi sorsam. benim ameliyatım kulak arkasından kesi ile olcak kıkırdakla oynayıp şekil vercekmiş kıkırdak çıkartcakmış sertmiş kulaklarım dikiş olcak elbet ama o dikiş nasıl kulağı kafa derimemi yapıştırıp dikiyor nasıl nereye dikiş atıyor onu merak ediyorum? ne düşünüyorum kulağımı kafa derime dikerse kulağımın arkasında hiç boşluk kalmıycak nasıl yıkıycam kulağımın arkasını orası çok pis olmazmı hiç hayal edemedim dikiş işini. kulağın arkasında boşluk varmı yokmu? biraz bana operasyonundan bahsedermisin nasıl yaptı seninkini hangi yöntemi kullandı.şimdiden çok teşekkür ettim
canım hiç korkma herşeyi doktoruna bırak.benim kulak arkamda dikişler vardı ama kulak başa tamamen yapışmıyo.ameliyattan 3 gün sonra yıkanabiliyosun.36 gün oldu ben olalı,ağrı falan da yok,keşke daha önce olaydım.düğünümde bile topuz yaptıramadım...dikişler kendisi eriyor.bazen saçımıyıkarken ip parçaları dökülüyo...narkozdan da korkma..damar yolundan bir ilaç vericekler 1 dk. içinde uyuyacaksın.uyandığında herşey bitmiş olacak.gayet rahat ol.keşke daha önce olsaydım diyeceğin kadar kolay olacak herşey...ameliyat sonucunu merakla bekliyorum..