aynen hani sanki kulaklarımiz hep şiş kalacakmis kulaklarimiza hic dokunamiyacakmis gibi hissediyo insan
yok takma bu kadar, ben ilk günler elimde sürekli ayna vardı bakıp saat başı foto çekip inceliyordum,şuan 25 gün oldu daha da rahatladım, artık deli gibi foto çekmiyorum :)
şunun farkındayım, herkesin kulak yapısı, iyileşme süreci çok farklı, birinin 20 günde bütün şişi iner benim 2 ayda iner, benim kulağımın gördüğü işlem farklı diğerlerinin farklı sende böyle düşün, başkasıyla kıyaslama iyileşme sürecini, bende şişlik hala devam ediyor özellikle kıkırdakların törpilendiği yerler şiş dışardan biri farketmiyor ama, yani ben kendimi 3 aya koşulladım, 3 ay çok önemli 3 ay içinde bütün şişler inecek, dikiş ipleri dökülecek, iz çok az belli olabilir, en geç 6 ay içinde iz de kalmayacak, o yüzden anın tadını çıkarıyorum, şişliği kimse anlamıyor, arkadaki dikişleri izleri şuan bi,ri görüyorsada umrumda değil, saçlarım günlerdir tepeden toplu geziyorum, otobüs vs.. arkamda oturan görüyordur belki, ayıp değil allah normal dışında bir kulak yaratmıştı, psikolojimizi bozuyordu ve amt olduk ki ben buna
estetik bile demiyorum sağlığımı bozmuştu, psikolojik olarak, ve tedavisi neyse onu yaptırdık, inşallah herkesin bu amt yaptıracak gücü olur, destek olanı olurda yaptırır,ben yıllarca bekledim, şuan hep iyi düşünüyorum bu günleri gösterdiği için Allaha binlerce kere şükrediyorum,eski halimi unutmaya başladım ama yeni halimede alışamadım,hala arada aynaya bakınca rüyamı bu diyorum:)
sende rahat ol canım, olduk kurtulduk ve birdaha asla bu konuda sıkıntı yaşamiycaz,her amt ın riski vardır, risk almadan da olmuyor