Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Bende istanbulda olsam gözu kapali o doktora olurum gercekten mükemmelmiş.Ameliyat oncesi sonrasi nasildi .Bu arada gecmis olsun insallah cabucak iyilesirsiniz :)
saolun ama bnde ist degılım bu amelıyatı olmak ıcın 7 8 saat geldım oldum bır gece otelde kaldım ıkıncı gun pansumanım yapıldı dondum 7 8 saat

kızlar merhaba benim merak ettiğim bir şey var ben 9 gün önce ameliyat oldum ama kulaklar nasıl eski haline dönüyor sonuçta kıkırdaklar kesiliyor?
dikişlerde basarı saglayamamıs olabılır mesela hekım bu arada sen kıme olmustun?

saolun ama bnde ist degılım bu amelıyatı olmak ıcın 7 8 saat geldım oldum bır gece otelde kaldım ıkıncı gun pansumanım yapıldı dondum 7 8 saat

Buda benim aklima cok yatiyorda gitmesi bulmasi sorun felan olur mu oteli felan onlar mi ayarliyor acaba, sitelerinde oyle bisey gormustumde pansumandan sonra kontrole felan ne zman gideceksininiz bide hangi ildesiniz :)

Buda benim aklima cok yatiyorda gitmesi bulmasi sorun felan olur mu oteli felan onlar mi ayarliyor acaba, sitelerinde oyle bisey gormustumde pansumandan sonra kontrole felan ne zman gideceksininiz bide hangi ildesiniz :)
onların klınıgı cok kolay bı yerde bn canakkaleden gıtttım otelı kendım tuttum klınıge yakın cok bıyerden ama sevmedım cok gurultuluydu hotel

onların klınıgı cok kolay bı yerde bn canakkaleden gıtttım otelı kendım tuttum klınıge yakın cok bıyerden ama sevmedım cok gurultuluydu hotel

Suan sarginiz duruyor ozman tekrar ne zman kontrole gideceksiniz

Suan sarginiz duruyor ozman tekrar ne zman kontrole gideceksiniz
sargı faln yok ya alı mezdeği ameliyatı 22 agu. yaptı klaklarımın arkasına ıkı tane sarı gazlı bez kulagın ıcıne falanda ustune bır sac bandı bıttı gun ıcınde bıle donebılırsın bn pansuman ıcın kaldım doktor baksın kendı dye ama bulundugun sehırde pansuman yaptırabılırsın sadece pansumanda o sarı bezlerı alıo ve temızlıo orayı sonra yıne ıkı sargı bezı koyuyo gonderoı bı daha kontrol bnm gece ufak kan sızıntıları oldu iiki kalmısım ertesı gun oglen baktı okadar normal dedı gönderdi

geçmiş olsun, umarım herşey istedeiğiniz gibi olur bundan sonraki süreçte, nekadara oldunuz ameliyatı

sargı faln yok ya alı mezdeği ameliyatı 22 agu. yaptı klaklarımın arkasına ıkı tane sarı gazlı bez kulagın ıcıne falanda ustune bır sac bandı bıttı gun ıcınde bıle donebılırsın bn pansuman ıcın kaldım doktor baksın kendı dye ama bulundugun sehırde pansuman yaptırabılırsın sadece pansumanda o sarı bezlerı alıo ve temızlıo orayı sonra yıne ıkı sargı bezı koyuyo gonderoı bı daha kontrol bnm gece ufak kan sızıntıları oldu iiki kalmısım ertesı gun oglen baktı okadar normal dedı gönderdi

Tekrar kontrole cagiriyor mu peki

selam herkese

ameliyat olacaklar biranönce yaptırsın işini iyi yapan bir doktora
benim kızım 10 yaşında dayanabildiyse hepiniz dayanırsınız korkulacak hiç birşey yok

kızım bir ayını bitirdi tamamen iyileşti hiç kimse maeliyat olduğunu anlamıyor :)
oda bu durumdan gayet mutlu

açılma olmadı ilk günlerde çok yapışıktı şimdi normale döndü çok doğal görünüyor
herkese tavsiye ediyorum
sevgiyle kalın

selam herkese

ameliyat olacaklar biranönce yaptırsın işini iyi yapan bir doktora
benim kızım 10 yaşında dayanabildiyse hepiniz dayanırsınız korkulacak hiç birşey yok

kızım bir ayını bitirdi tamamen iyileşti hiç kimse maeliyat olduğunu anlamıyor :)
oda bu durumdan gayet mutlu

açılma olmadı ilk günlerde çok yapışıktı şimdi normale döndü çok doğal görünüyor
herkese tavsiye ediyorum
sevgiyle kalın

aynen 1 ay sonra

Acaba sizlerin ameliyat olmadan once kulaginiz kafadan kac cm acikti . En cok merak ettigim :)

bana bir ay sonraya vermıstı ama kulklarım eskısı gıbı oldu acıldı 2 amelıyatımı 22 agustosta alı mezdegıne oldum ozelde para ılk amelıyatta devlette vermemıstım ama acıldılar cok arastır ımkanın yoksa acele etme
hangi doktora yaptırdın da açıldı canım adını ve ilini yazabilirmsin lütfen.benim amt olcağm doktor kepçe kulakta yeni bi teknik geliştrmiş ve türk cerrahi ve rekonstrüktf cerrahi derneğinden birinclk odülü almış bi doktr güveniyrm ama belli de olmaz tabi .

kızlar merhaba hepinize, amt olanlar nasıl gidiyor güzel kulaklarla :)
amt olmayı düşünenler de hiç beklemesinler, 4 yıl önce yaptırmadığıma okadar pişmanım ki kulak estetiğinden amt olundugunu ilk defa 9-10 ay önce burda tesadüfen gördüm,kulak kapatan saç modellerini ararken,Allahın işi yani, ve aylarca takip edip doktoruma karar verdim oldum çok şükür :)
tam 20 gün bitti,memnunum, mutluyum,inşallah hep böyle devam eder, kulaklarım ilk günkü gibi değil, esneme oldu birazcık,arkasını görebiliyorum,ipler dikişler falan.. sanırım 10 günde daha da düzelir..
bugün ilk kez gezmeye gidecektim saç bantsız saçlarımı tepeden topladım gittim, kulağımın şişliği, kulağımın arkasındaki izler umrumda bile değildi, kendime inanılmaz bi güven geldi, bunu farkettim :)
çocuklarının ilerde kulaklarını saklamak zorunda bırakmayan aileleri taktir ediyorum,keşke bizlerinde imkanı olsaydı çocukken olup kurtulsaydık,
kulakları yüzünden psikolojisi bozulan ve burdan bizi takip eden üye olan ya da olmayan ( ki ben aylarca üye olmadan takip etmiştim :) diyorum ki imkanınız varsa bir saniye bile beklemeyin,her amt zorluğu vardır, ama kolaylığı görünce unutuluyor zor kısımlar :)

geçmiş olsun, umarım herşey istedeiğiniz gibi olur bundan sonraki süreçte, nekadara oldunuz ameliyatı[/QUOTE
hangi doktora yaptırdın da açıldı canım adını ve ilini yazabilirmsin lütfen.benim amt olcağm doktor kepçe kulakta yeni bi teknik geliştrmiş ve türk cerrahi ve rekonstrüktf cerrahi derneğinden birinclk odülü almış bi doktr güveniyrm ama belli de olmaz tabi .
çanakkalede emrah arslan dye bir prof a oldum acıldı sımdı forumda alı mezdegı dye bırını duydum ona yaptırdım yenı 22 agustosta

meraba arkadaşlar . bende 23 ağustosta ameliyat oldum . Sağ tarafima yatmisim yanlislikla sag yanagim şiş biraz.ben bisey sormak istiyorum kulaktan kıkırdak cikarildimi sizinde ?

meraba arkadaşlar . bende 23 ağustosta ameliyat oldum . Sağ tarafima yatmisim yanlislikla sag yanagim şiş biraz.ben bisey sormak istiyorum kulaktan kıkırdak cikarildimi sizinde ?

geçmiş olsun öncelikle, benden kıkırdak çıkarılmadı,doktorum çıkırdak çıkarmayı tercih etmiyorum gerek yok dedi, ama kazıyıp törpileme yaptı fazlalıkları kalın olanları kazıdı sanırım, şuan hayal edemiyorum tabii :)
sizden çıkarıldımı

geçmiş olsun öncelikle, benden kıkırdak çıkarılmadı,doktorum çıkırdak çıkarmayı tercih etmiyorum gerek yok dedi, ama kazıyıp törpileme yaptı fazlalıkları kalın olanları kazıdı sanırım, şuan hayal edemiyorum tabii :)
sizden çıkarıldımı
evet sanırım çıkarıldı ben salih emre üregen'e oldum ama cok memnunum kulaklarim şiş haliyle bile cok dogal :)

evet sanırım çıkarıldı ben salih emre üregen'e oldum ama cok memnunum kulaklarim şiş haliyle bile cok dogal :)

kulak yapısına göre değişiyor sanırım bilmiyorum ama, doktorum kıkırdak çıkarmayı uygun bulmuyorum dedi, o yüzden morluk kanama falan olmayacak dedi, olmadı cidden, tabi kulak yapım farklı olsa çıkarıldı sanırım küçüktü benim kulaklarım minikti gerçi ben kocaman sanıyordum ama amt esnasındada söylediler küçük kulakların var diye şuan cidden küçüldü kepçelik gidince :) :)
inşallah daha iyi olur kulakların :)

kulak yapısına göre değişiyor sanırım bilmiyorum ama, doktorum kıkırdak çıkarmayı uygun bulmuyorum dedi, o yüzden morluk kanama falan olmayacak dedi, olmadı cidden, tabi kulak yapım farklı olsa çıkarıldı sanırım küçüktü benim kulaklarım minikti gerçi ben kocaman sanıyordum ama amt esnasındada söylediler küçük kulakların var diye şuan cidden küçüldü kepçelik gidince :) :)
inşallah daha iyi olur kulakların :)
tesekkur ederim.. insallah.. ama benim kulaklarim büyük küçük değil büyük ihtimal oyuzden cikardi :) ayriyeten eski haline donmesin diye tum kikirdaklari tek tek inceliyo bakim yapiyo :) doktorum gercekten cok iyi bir doktor :) umarım bi sorun olmaz ve bu sisliklerde bir an once iner ..

X