kızlar merhaba hepinize, amt olanlar nasıl gidiyor güzel kulaklarla :)
amt olmayı düşünenler de hiç beklemesinler, 4 yıl önce yaptırmadığıma okadar pişmanım ki kulak estetiğinden amt olundugunu ilk defa 9-10 ay önce burda tesadüfen gördüm,kulak kapatan saç modellerini ararken,Allahın işi yani, ve aylarca takip edip doktoruma karar verdim oldum çok şükür :)
tam 20 gün bitti,memnunum, mutluyum,inşallah hep böyle devam eder, kulaklarım ilk günkü gibi değil, esneme oldu birazcık,arkasını görebiliyorum,ipler dikişler falan.. sanırım 10 günde daha da düzelir..
bugün ilk kez gezmeye gidecektim saç bantsız saçlarımı tepeden topladım gittim, kulağımın şişliği, kulağımın arkasındaki izler umrumda bile değildi, kendime inanılmaz bi güven geldi, bunu farkettim :)
çocuklarının ilerde kulaklarını saklamak zorunda bırakmayan aileleri taktir ediyorum,keşke bizlerinde imkanı olsaydı çocukken olup kurtulsaydık,
kulakları yüzünden psikolojisi bozulan ve burdan bizi takip eden üye olan ya da olmayan ( ki ben aylarca üye olmadan takip etmiştim :) diyorum ki imkanınız varsa bir saniye bile beklemeyin,her amt zorluğu vardır, ama kolaylığı görünce unutuluyor zor kısımlar :)