Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar..evet ben ameliyat olalı neredeyse 2 ay olacak.ama iyileşme sürecim çok hızlı oldu ve ben sanki aylar olmuş ibi hissediyorum..ameliyat sonrası sürecine gelince,ilk bir hafta hariç hiçbir sıkıntım olmadı yatarken çok rahatım kulagımda herhangi bir acı hissi yada agrı kalmadı şişlikler zaten 3 hafta içinde tamamen kaybolmuştu. görüntü olarakta gayet güzel görünüyorlar ne kanama oldu nede dikiş izi kaldı.yani kısacası Tayfun Bey bu işi hakkıyla yaptı ben çok memnunum Bu arada ameliyatı Tayfun Beyin anlaşmalı oldugu özel bir hastanede oldum 1000 TL ödedim. ve sonuc olarak coook mutluyum ,darısı isteyenlerin başına :)
bu arada fundacım sen nereye ve kime olmuştun.memnun olmanada sevindim.umarım en kısa zamanda ödemlerde geçer
Merhaba arkadaslar,
Ben bir yil once kepce kulak ameliyati oldum.bir baska ameliyatla birlikte kombine sekilde,rahattim bi problem yasamadim.kulaklarim kepce seklindeydi.suan cok mutluyum.ilk bir hafta biraz morluk ve sislik oldu ama o haliyle bile cok guseldi:)))sonra ben 6 ay his kaybi yasadim bu yuzden hiccccc ama hiccccc agrim olmadi:))) suan kulaklarimi hissediyorum bu arada.ilk birinci ayimda dr. kulaklarimi fazla yapistirdigimi artik band takmamami soylemisti.ben genede ilk 2 ay kullandim.sonra geceleri taktim sadece...suan okadar dogallar ki annem bana seni ben dogurmasaydim kulaklarin dogal hali bu derdim dedi:))))yani sonuc mukemmel.sormak istediginiz bisey olursa seve seve cevaplamaya hazirim..hepinize cok gecmis olsun,sevgiler
ameliyat olan arkadaşlar iple mi yoksa kesi yöntemiyle mi oldunuz.hangisi iyi acaba
konuştuğum cerrahların tamamı bu tip şeylerin insanların amelyat korkusunu kötüye kullanmak dışında bir şey olmadığını böyle bir yöntemle kalıcı bir düzelmenin sağlanmasının imkansız olduğunu söylediler.
ameliyat olan arkadaşlar iple mi yoksa kesi yöntemiyle mi oldunuz.hangisi iyi acaba