Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

kızlar size çok önemli bi soru lütfen lütfen cvp yzın
4-5 günlükken ki kulaklarınızın şekli ile şimdiki şekilleri aynı mı bi bakiim dedim çok çirkin gözüküolar
cevap atın lütfen

kızlar size çok önemli bi soru lütfen lütfen cvp yzın
4-5 günlükken ki kulaklarınızın şekli ile şimdiki şekilleri aynı mı bi bakiim dedim çok çirkin gözüküolar
cevap atın lütfen

canım benm sakın kulağına bakma sen benm sargı alındıktan sonraki halini görmedinmi kulak demeye 1000 şahit..Şuan kulağın üstündne tır geçmiş gibi üst açık alt yapışık orta uzaya bakıyor kıvrım kötü kulap memesi koskocaman vs vs..Bunların en kötü halleri. Bu haftalar kulağın çok biçimsiz olur..Hele bir bandaja geç bi hava almaya balşasın şekli 2.haftadan sonra düzelmye başlıyor ve sonra zatne hızlıca düzelir..Şimdi hiç açıp bakma bozma sargının şeklini..Zaten tam göremezsnki pamuk doludur içi..Hiç canını sıkma okadar sene zaman vbermişsin kualklarına en az bir 10 gün dha verki morlukları felan anca geçsin..Bnm halen kabuklarım duruyor düşün 60 küsür gün oldu kabuk var ince ince..Hiç canını sıkma herşey düzelicek kulaklarına iyi bak sakın açıp bakma yan yatma..Ben artık okadar ustalaştımki kepçe kulak ameliytına asistan oalrak bile girebilirm :)

ya nokicim benım suan teniscı bandım var, ameliyattan 4 gün geçti... 2. gün pansuman yapılıp saç bandına geçildi oyuzden bende bugun meraktan baktım ama cokk cok kötü yayvan bööle yayılmış gibi alt üst yapışık ortası çıkık pek morluğum yok açıkçası ama az şişlik oldugunu söyledi görenler
nok,i senın acın ne zaman gecti kaç gün sonra ameliyt görenler tarfından anlaşılmaz anlaşılmaz
ya görüntüsü böle kalırsa valla naparım bilmiorum eskı hali daha güzeldi tam kepçe değildim çünkü

Yapma gözünü sevim hangi ameliyat 4 günde iyileşmiş..Ufak parmak çıkığı bile 1 haftada geçmiyor..Ameliyt bu okadar işlem gördü olucak böyle..Ben varya şuanki hali ile ilk 15günki haliyle arasında çok fark var hatta arada 1kulak fark var..İlk zamanlar iyileşme çok yavş ilerliyr bi 15 gün felan bişi bekleme kulağından ..Ki sen devamlı incelediğin için sana çok daha yavaş gelicek iyileşme süreci..Asıl rahatlama 20günden sonra başlıyor..Tamam 5. gün felan işe gidenler var hatta doktorum raporu 3.gün verdi sonra git işe dedi vs ama senin en az bak en az diyorum 10 gün daha beklemn lazm şekil şemal için..Bu şuan seninkine kulak demeye bin şahit lazım biliyor..Üstü başka altı başka ortası bambaska vs ama merak etme çokta dürtme geçicez az sabret çok dğeil be canım 10 gün daha :) Sana şunu söylim ben ilk haftadan sonra işe gittim bana herkes ilk hali daha iyidi böyle daha çok dikkt çekiyor yapay gibi diyorlardı ama ben biliyordum 30 gün dolsun ozaman görürüm sizi diyordum harbidende öyle oldu..Herkes süper olmş laleliği gitmş açılmış normal olmş vs..Daha bugn yeni bebek ziyaretine gittik ki sçaımı hayatmda ilk defa bu kadar kestirdim benm yıllarca tanıyanlar anlamadı bilmiyormş bile..Sabret çok güzel olucak herşey hep olumlu düşün ..Ameliyt olman bile bir başarı olamıyanlar birsürü kişi var..İnş çok güzel kulakların olur

Son düzenleme:
burdaki yazılar yüzünden koydum kafaya ve gideceğim hastaneye ama sizce kbb den mi yoksa plastik cerrahiden mi almalıyım randevuyu bi akıl verin kızlar :)

burdaki yazılar yüzünden koydum kafaya ve gideceğim hastaneye ama sizce kbb den mi yoksa plastik cerrahiden mi almalıyım randevuyu bi akıl verin kızlar :)

Valla 2 ameliyattada açıldı benim. Keşke yapışık olsa benim de.

Bu kadar kafana takma canım biraz daha zamana ihtiyacın var.

kızlar ankarada olanlar nolur bana bi cevap versin. nerde oldunuz bu ameliyatı kime oldunuz? ben devlet hastanesinde olmak zorundayım bu ameliyatı lütfen kızlar ankara da ameliyatı olupta memnun olanlar bi dönüş yapsın :)

Canım neden böyle oldu?Sorun neydi ki acaba?

Doktorun işgüzarlığı işte bende de salaklık var. İlk ameliyatıymışım ben sonradan öğrendim. İlkinde zaten hiçbişey değişmedi 2.de biraz daha geriye gitti ama üst taraflarda bi değişiklik yok. Orta yapışık üst açık yani. Özel bi de o kadar para bayıldım neyse Allahından bulsun napayım artık. Ali beye gideceğim bende Neva ile konuşmuştuk sanırım 2 ay önce falan ama biraz daha süre geçsin diye bekliyorum Ağustos'ta oldum çünkü. Ve hala çok sert yani bilmiyorum nasıl olur.

cnm senın 2. ameiyatın revizyon gibi mi oldu
birde aynı sürecimi yaşadın ağrıda sancıda:18:

Valla 2 ameliyattada açıldı benim. Keşke yapışık olsa benim de.

Senin üstler açık benim de alt kısımlar.Üst kısım yapışık olup alt kısım açık olunca doğal olmadığı anlaşılıyor ama seninki daha iyi çünkü dışarda insanların kulaklarına bakarsan onlarında ğst kısımlar hep açık oluyo ama senin çok açıksa ona bişi diyemem geçmiş olsun inşallah başarılı bi doktor düzeltir kulağını.

Karamelize sen daha şimdiden revizyon düşünürsen ohoo dur bakalım 1 ay geçmeden şekli oturmaz zaten seninde mi altlar açık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…