- 13 Ekim 2011
- 665
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mercanaycım sana özelden msj atmıştım görür ve cevaplarsın umarımmmmm
mercanaycım coktesekkür ederim simdilik pek agrım kalmadı benımde 6 gün sonra dikişlerim alıncak gidicem zaten hastaneye
bende gördüm benımde aynennnn senınkı gibi oldular
birinin üstü yapışık bırazcık
ama senın baya uzun zamna oldu ve galiba ikimizinde o yapışıklık açılmayacak
aslında çok görmek isterim seni ama mümkün olmaz heralde: (
mercanaycım coktesekkür ederim simdilik pek agrım kalmadı benımde 6 gün sonra dikişlerim alıncak gidicem zaten hastaneye
bende gördüm benımde aynennnn senınkı gibi oldular
birinin üstü yapışık bırazcık
ama senın baya uzun zamna oldu ve galiba ikimizinde o yapışıklık açılmayacak
aslında çok görmek isterim seni ama mümkün olmaz heralde: (
mercanay sen okuyomusun cnm üniverste-lise?
dikişlerin alındıktan sonra kontrole gittin mi geldi mi zamanın?
ne sorcaksın doktora ben pansuman yaptırmaya gittiğimde baya bi soru sordum belki yardımcı olabilirim
ama dikiş alındıktan bi ay sonra kontrole gidiliyor bir daha kontrole gerek yok diye biliyorum
Doğru mu?
ben daha hala görmedim klağımı bi ilk anda gördüm sonra hiç görmmedim..hala bandajlı hiç bilmiyorum dikiş alındıktan sonra görücem galiba işte bi 5-6 gün sonra
Dikişlerden sonra bi kez daha gittim, daha gerek yok ama doktor istediğin zaman gelebilirsin dedi hem fotoğrafta çekeriz dedi bu arada ben lise 3 öğrencisiyim ben doktorla sol kulağımla ilgili görüşmek istiyorum ne yapılabilir diye..sen sanırım üniversitedesin ya da bitirdin ?
anladım tatlım için rahat etcekse git bnce
şimdi ben sonucumu görmediğim için daha sargılarım oldugundan bilmiyorum ama sen için rahat etcekse sor zaten çok iyi bi doktor sewe sewe yardımcı olur diye düşünüyorum.
ama ben yapışık olsa dahi birdaha yaptırmam kiii umarım yapışık olmaz üst kısmı hiçte bilmiyorum şimdiden.
sen yinede gittikten sonra burada bizide bilgilendir olur mu canım
çünkü herkes yapışık olmasından şikayetçi burda bizleride aydınlatırsın
ama bence kçük bi revizyon diyecek doktorun
sen bilirsin yine ama bence yaptırma artık çok çok belirgin ve önemli değilse,
o cesareti bulabiliomusun canım kendinde yeniden bi ameliyatı yaptırabilecek gücü
kulağımın durumunu biliyosun sence çok mu kötüydü ? aynı şeyleri bi daha yaşamak istemiyorum tabi bu arada kulaklarıma bişey olur diyede korkuyorum allaha şükür işitmemde bi problem yok sırf görüntü içinde kulağıma bi daha zarar vermek istemiyorum 3 buçuk ayım doldu ameliyat olmıycam sanırım sadece doktorum ne dicek onu merak ediyorum..
sen yine sor tatlım doktoruna ama o kadar araştırdım ki artık 3,5 ay olduysa şekli oturmuştur ve revizyon der o bu ameliyat kadar büyük olmuyormuş daha küçük oluyomuş diğerine göre ama ilk ameliyatının üzerinden 8-12 ay kadar geçecek diye biliyorum ben
tatlım sen bi daha çeksene po kulağını hem önden hem yandan
bence hiç gerek yoktu kulakların küçücük zaten bence sen bildiğin için gözüne battı fazlaca ama ben hatırlıyorum ben dahil herkes beğenmişti kulaklarınıiçin rahat etsin istiyosan sor ama bence birdaha yaptırma derim
sonrası cok sıkıntılı bi süreç çünkü yada bence belki 3-5 yıl sonra yaptırırsın belki açılma ihtimaline karşı hepsinin revizyonunu toptan geçirirsin
artık kepçe değilsin sonucta
Sağ kulağımın yandan hali 207. sayfada var
canım ben o fotoyu zaten önceden beğenmişim
daha da ne olsun cokta doğal
Sağ kulağım...
Eki Görüntüle 560459
Sol kulağım...
Eki Görüntüle 560460
Geç oldu verdiğim sözü tutamadım kızlar kusura bakmayın. Yoğun çalışıyorum, telefon kablosunu bulamadım vs. anca yüklüyorum. Solu beğenmiyorum ben ama buna da şükür gerçekten.