• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kepçe kulak \ acil

---KoZaLak---

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
73
4
98
İstanbul
Merhaba arkadaslar. Benim durumum biraz acil oldugu ve foruma bir sure mobil ile girecegimden dolayi siteyi bu konuda fazla arastiramadim.
20 yasinda kardesim kepce kulak ameliyati olmak istiyor istanbul avrupa yakasinda ameliyat olmus olanlariniz varsa onerebilecrginiz fiyatla birlikte yazabilir misiniz
Yada devletten randevu aldigimiz zaman ameliyati ne kadar sonra yapiyorlar bilen var mi

İşlem yapıldımı bilmiyorum ama görünce yazmak istedim iyi bir cerrah seçmeniz gerekiyor.Bu ameliyat çok kısa sürüyor. Ben bir çok kez gördüm. 1 gün hastanede kalmanda bile gerek yok. Hızlı bır şeklide ıyıleşiyor ve ağrılar olmuyor. Tabıkıı kimin yaptıgı önemli 40 dk.lık bir işlem.

Merhaba arkadaslar. Benim durumum biraz acil oldugu ve foruma bir sure mobil ile girecegimden dolayi siteyi bu konuda fazla arastiramadim.
20 yasinda kardesim kepce kulak ameliyati olmak istiyor istanbul avrupa yakasinda ameliyat olmus olanlariniz varsa onerebilecrginiz fiyatla birlikte yazabilir misiniz
Yada devletten randevu aldigimiz zaman ameliyati ne kadar sonra yapiyorlar bilen var mi
Estetikport var tatlım. Bir çok kişiden duydum. Bende dudak için yaptırmayı düşünüyorum. Bayağı titiz temiz takipçi bir yermiş. Tayfun hocaları varmış öve öve bitiremiyor arkadaşlar. Senden önce gidersem haber veririm.

Back