kep töreniii

buzprensesy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
205
3
46
Tekirdağ
$JAPON-STYLE-BAYAN-KOTON-BEJ-ELBISE__55580216_1.webp$JAPON-STYLE-BAYAN-KOTON-ELBISE__55580218_0.webp$JAPON-STYLE-BELI-KEMERLI-SIFON-ELBISELER__54343345_3.webp$JAPON-STYLE-BELI-KEMERLI-SIFON-ELBISELER__54343345_5.webp

kızlar acaba bana bu elbiseler hakkında fikir verebilirmisiniz ?

ilki ve sonuncusu en güzeli,ama tenin ve saçın biraz soluk renkse bu rengi tercih etme canım,diğerlerini seç :51:

Başlıkta kep töreni yazılmış... Eğer kepin içine giyebileceğin elbise bakıyorsan... 3. ve 4. elbiseyi ele baştan çünkü kepin önü açıkken o elbiselere hoşluk katmış olan haraketlilik sağlayan kumaş, kepin içinden çıktığında karışık ve çirkin bi görüntü oluşturur... O yüzden ben 1. yi tercih ederdim... Ve kepin içinde açık renklerdeki elbiseler güzel duruyor geçen sene benimde kep törenim vardı, kolay gelsin... =)

Son düzenleme:
bence kep torenınde hanı uzun oldugu ıcın ıcıne elbıse yakıscanı sanmıyorum pantalon tazı gıymelısın derım elbıse ustune bırde toren kıyafetlerı hos durmaz dıye dusnuyorum
ben de oyle yapıcam 2 sene sonra ınsallah :34::34:
dar bı pantalon hafıf topuklu bı ayakkabı ustune sık bı gosterıslı bluz bırde hafıf makyaj tamamdır ama kutlama vs olucaksa o zman gıy elbıse derım okulda yapılan olan kep atma torenınde pantalon dıyorum cnm ben
zaten kep kıyafetlerı baslı basın ayeter yanı bende o gunu heyecanla beklıyorum kalmadan tabı derslerden :52:

Son düzenleme:
bence kep torenınde hanı uzun oldugu ıcın ıcıne elbıse yakıscanı sanmıyorum pantalon tazı gıymelısın derım elbıse ustune bırde toren kıyafetlerı hos durmaz dıye dusnuyorum
ben de oyle yapıcam 2 sene sonra ınsallah :34::34:
dar bı pantalon hafıf topuklu bı ayakkabı ustune sık bı gosterıslı bluz bırde hafıf makyaj tamamdır ama kutlama vs olucaksa o zman gıy elbıse derım okulda yapılan olan kep atma torenınde pantalon dıyorum cnm ben
zaten kep kıyafetlerı baslı basın ayeter yanı bende o gunu heyecanla beklıyorum kalmadan tabı derslerden :52:

ınsallah canım sen de ders bırakmadan mezun olursun. bızım sınıfta butun kızlar elbıse giyecegı ıcın ben de elbıse dusunuyorm. o yuzden kendıme elbıse bakıyorum

ınsallah canım sen de ders bırakmadan mezun olursun. bızım sınıfta butun kızlar elbıse giyecegı ıcın ben de elbıse dusunuyorm. o yuzden kendıme elbıse bakıyorum

anladım cnm tabı arklara da uyum saglamak lazım
ınsallah hersey gonlunce olur
unıde son gunun olcak hatta okul hayatın bıtıcek belkı tadını cıkar o gunun :52::52::52:

benimde kep törenim var canım bende elbise düşünüyorum herkes gibi ama kepi gösteren de yakalı ve beyaz açık tonlardır. bunuda dikkate al istersen ben beyaz bir gömlek altına yüksek bel mercan bir etek giyicem fikir olabilir sanada :34:

kepin içine fırfırlı şeyler giyilmez bence tatlım. ve çok renk arama bence siyah ya da beyaz en iyisi.

Back
X