Erkek kardeşine aldığın parfüm hangisi? Ben de almak istiyorum kardeşime.
Ama feminen erkek kokularını hiç sevmem. Senin önerdiğine de bakayım, güzelse alırım ^.^
Kenzo amour'u dp'de denemiştim. Orijinalini hiç denemedim. Yumuşak vanilyalı bir kokuymuş ama benim aklımda değil hiç. Kışa uygun mu sence?
Bir de christian dior hypnotic edt içeriğindeki gibi mi vanilya notası yoksa daha mı farklı sence?
Kenzo Amour ve Hypnotic Poison edt birbirine benziyor. Bir gün Amour sıkmıştım annem, Hypnotic Poison mı sıktın demişti :) ama tabi ki de Amour daha hafif hali. Sütlü,kremsi vanilyalı bir koku. Vanilya tarzları cok benziyor. Bu yüzden benziyorlar birbirlerine zaten.
Kenzo Amour ve Hypnotic Poison edt birbirine benziyor. Bir gün Amour sıkmıştım annem, Hypnotic Poison mı sıktın demişti :) ama tabi ki de Amour daha hafif hali. Sütlü,kremsi vanilyalı bir koku. Vanilya tarzları cok benziyor. Bu yüzden benziyorlar birbirlerine zaten.
Poison'un edt olanıyla benziyor zaten canım. Edt olanı anason değilde vanilya ve badem agırlıklı kokar.:) bidaha dene seversın amour'u. Yumusacık bi kokudur.Canim kenzoya birkez daha göz aticam eger bilegimdeki o kokuysa güzeldi. Soft bir koku aynen kremsi bir vanilya.
Poisen daha cok anason agirlikli daha sert dikkat cekici ama tarzlari benziyor Yves rocherin secret d'essences vanille noir de bu tarzlardaymis. Tabi bir kac saat sonra kokladigimdan kenzo basta nasil kokuyor bilmiyorum.
Denemiştim galiba ama tam hatırlamıyorım ben dpdekini şimdi ne desem yalan olur canım. :/ ben orjinalini kullandım mizudan almıştım geçen sene. Güzel kokudur Amour. Denersin belki dp güzel yapmıştır. Hypnotic kesinlikle edt ve orjinal alınmalı. Mizuda falanda cok uygundu fiyatı, mağaza fiytlarına göre. Ben bile yedekleyebilirim.Ben o zaman dp'den bi kenzo alayım. Hypnotic'i orijinal alırım.
Dpden de denemiştin sanki sen canım kenzo amour'u. Beğenmiştin diye hatırlıyorum. Sence iyi miydi?
Amour sütlü pirinc gibi de kokar belki o notası sende agır basmıştır :)Yok anacım ben kesinlikle anladım,benim tenimde bütün kokular aşırı farklı kokuyorBurada okuduğum parfümleri öğle arası gidip AVMden deniyorum. Kenzo amour çok güzel koktu başta,şimdiyse çok az kaldı kokusu ve vanilyayla da alakası kalmadı. Ne zor bir iş bu puffff Sen hem yorumları oku,hem içeriğini araştır,sonra git parfümü dene 2 saat sonraki haline bakıp karar ver. Ohhoo ölme eşeğim ölme,ben hayatta imzam olacak parfümü bulamayacağım...2 tane beğeniyorum ama asla ölene kadar kullanırım diye iddiam olamadı hiç.
Valla hiç anlamadım,bir şeye benzetemedim çünkü kokusu hepten kaybolduAmour sütlü pirinc gibi de kokar belki o notası sende agır basmıştır :)
Valla hiç anlamadım,bir şeye benzetemedim çünkü kokusu hepten kaybolduBir de bir konuda tebrik etmek istiyorum seni,kokuları öyle bir tanımlıyorsun ki cuk diye oturuyor. Bu konuda mı bilmiyorum,bir yerde Hypnotic için badem-vanilya ağır basıyor yazmıştın, şuan kokusu üzerimde.Vanilyayla beraber bir şey daha kokuyor ama ne olduğunu anlamamıştım. Senin badem ağır basıyor yazını görünce "işte bu ya,evet badem de kokuyor" diye kafamda ampul yandı
Google da filan da çıkıyor ama ben bu bahsettiğim parfümün notasına bakmamıştımFragrantica'da yazıyor parfüm notaları
Teşekkür ederim canım:) hypnotic cok güzel bir sonbahar/kış kokusu vazgecme ondan :)Valla hiç anlamadım,bir şeye benzetemedim çünkü kokusu hepten kaybolduBir de bir konuda tebrik etmek istiyorum seni,kokuları öyle bir tanımlıyorsun ki cuk diye oturuyor. Bu konuda mı bilmiyorum,bir yerde Hypnotic için badem-vanilya ağır basıyor yazmıştın, şuan kokusu üzerimde.Vanilyayla beraber bir şey daha kokuyor ama ne olduğunu anlamamıştım. Senin badem ağır basıyor yazını görünce "işte bu ya,evet badem de kokuyor" diye kafamda ampul yandı
Vazgeçmeyeceğim ama 400 küsür fiyatı var,yılbaşında ya da sevgililer gününde filan iyi bir indirim yakalamam lazım. Denk gelirsen ve unutmazsan haber verir misin canımTeşekkür ederim canım:) hypnotic cok güzel bir sonbahar/kış kokusu vazgecme ondan :)
Canım tabi ki haber veririm. Missperada falan 270 lira istersen ordan tercih et. Ben trendyoldan almıştım benimkini.Vazgeçmeyeceğim ama 400 küsür fiyatı var,yılbaşında ya da sevgililer gününde filan iyi bir indirim yakalamam lazım. Denk gelirsen ve unutmazsan haber verir misin canım
İnternetten hiç parfüm alışverişi yapmadım,çok da fark var keşke güvenebilsem.Kodunu mu barkodunu mu sorgulatıyorlarmış,ondan da hiç anlamıyorum. Netten almak riskli değil mi sence canım?Canım tabi ki haber veririm. Missperada falan 270 lira istersen ordan tercih et. Ben trendyoldan almıştım benimkini.
Canım ben acıkcası mağazalara gereksiz para döktüğümüzü düşünüyorum. Birde şöyle bir şey var kullandığım şey çakma olsa direk anlarım. Birkaç kez tester adı altında satılan parfümlerden denemiştim ve direk iade etmiştim sahte diye. Ama ne mizuda ne missperada, ne lidyanada böyle bir sorun yaşamadım. Hatta kendi hypnoticimde trendyoldan almıştım 220 küsürdü o zaman kuponla. 100mllik bide. Ha şöyle bir fark olur magazadan gidip 400 lira vereceğin hypnotic poison muhtemelen o ay yeni üretilmiş parfüm olcak. Cünkü chanel chance'ım öyleydi taptaze o ay üretilmişti. Ama internetten aldığın belki 2015 belki 2014 üretim olacak. 2013'e hiç rastlamadım ben. Ama gözüm kapalı tavsiye ederim. Hatta lidyana Arda Turan'ın sitesi. Morhipoda boynerin. Bir araştır ordakileri. Ama dediğim gibi mizudan falanda memnunum ben. Cogu parfümümü oradan alıyorum. Kodunu da checkcosmeticten markasını seçip 4 harf&rakam karısık olur genelde giriyorsun ve o sana ne zaman üretildiğini gösteriyor parfümün. Annem en son mizudan Guerlain Insolence mi ne almıştı , boynerle aynı distribitörden temin edilmiş. Onun bandrolü vardı. Boynerden alsan 400 küsür mizuda 280 falandı :) öyle yanı. Bence son zamanlarda düşen parfüm satışları ve artan zamlarla birlikte parfüm fiyatları mağazada gereksiz pahalandı. Şöyle güzel bi indirim yakalamadıgım sürece almam büyük ihtimalle mağazadan.İnternetten hiç parfüm alışverişi yapmadım,çok da fark var keşke güvenebilsem.Kodunu mu barkodunu mu sorgulatıyorlarmış,ondan da hiç anlamıyorum. Netten almak riskli değil mi sence canım?
aldığında yılbaşına kadar beklediğine pişman olacaksın buna eminimYılbaşı indiriminde eğer boyner de istediğim gibi indirim olmazsa 212 sexy mi mizudan alabilirim büyük bi ihtimalle