Canım ben acıkcası mağazalara gereksiz para döktüğümüzü düşünüyorum. Birde şöyle bir şey var kullandığım şey çakma olsa direk anlarım. Birkaç kez tester adı altında satılan parfümlerden denemiştim ve direk iade etmiştim sahte diye. Ama ne mizuda ne missperada, ne lidyanada böyle bir sorun yaşamadım. Hatta kendi hypnoticimde trendyoldan almıştım 220 küsürdü o zaman kuponla. 100mllik bide. Ha şöyle bir fark olur magazadan gidip 400 lira vereceğin hypnotic poison muhtemelen o ay yeni üretilmiş parfüm olcak. Cünkü chanel chance'ım öyleydi taptaze o ay üretilmişti. Ama internetten aldığın belki 2015 belki 2014 üretim olacak. 2013'e hiç rastlamadım ben. Ama gözüm kapalı tavsiye ederim. Hatta lidyana Arda Turan'ın sitesi. Morhipoda boynerin. Bir araştır ordakileri. Ama dediğim gibi mizudan falanda memnunum ben. Cogu parfümümü oradan alıyorum. Kodunu da checkcosmeticten markasını seçip 4 harf&rakam karısık olur genelde giriyorsun ve o sana ne zaman üretildiğini gösteriyor parfümün. Annem en son mizudan Guerlain Insolence mi ne almıştı , boynerle aynı distribitörden temin edilmiş. Onun bandrolü vardı. Boynerden alsan 400 küsür mizuda 280 falandı :) öyle yanı. Bence son zamanlarda düşen parfüm satışları ve artan zamlarla birlikte parfüm fiyatları mağazada gereksiz pahalandı. Şöyle güzel bi indirim yakalamadıgım sürece almam büyük ihtimalle mağazadan.
Canim bende interneten parfüm alisverisi konusunda biraz önyargiliydim ama gecen arkadasimizin actigi konuyu okuyunca icim rahatlamisti. Bu yüzden artik siparis veririm diyordum ama sonradan bu konuyu biraz arastirdim ve edindigim bilgileri bir konu acarak paylasmayi düsünüyorum.