- Konu Sahibi daphneIsLife
Oncelikle tebrikfsd, post: 45643886, member: 693965"]Bu cuma günü Kent Hastanesinde doğum yaptım. Doktorum Namık Demirdi ve doğumuma Tunç bey de girdi. İlk doğumum olmasına ve kızım 4 kilo olmasına rağmen beni yönlendirerek çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirmeme aracı oldular. Kendi doktorumdan zaten son derece memnundum ve kesinlikle tavsiye ederim gitmeyi düşünenlere. Tunç bey ile ilgili de pozitif düşüncelerim oldu.
Ayrıca hem hastaneden hem de kadındoğumda çalışan tüm personelden çok çok çok memnun kaldım.
Hamilelikte doğumda ve sonrasında bence en önemli şey psikoloji ve benim Kent Hastanesinde doktorumla yaşadığım hamilelik ve doğum sürecim
Oncelikle tebrik ederim bebisinle birlikte mutlu bir ömür dilerim.bende kentde dogum yapmayı düşünüyorum. Neler almak lazim yanımiza yani neler oncelikli olarak lazim oluyor hastanede . Bide normal dogummu yaptiniz acaba. Kafada deli sorular oluyor tabi.:)) darisi basima.[/QUOTE]
Kusuruma bakma çok gecikmeli cevap veriyorum ama kızım ancak ele avuca gelir oldu ben de ancak foruma girebiliyorum :) Çok teşekkür ederim aynısını sana da diliyorum. Büyük ihtimalle çoktan almışsındır bebeğini kucağına :) ben de seni tebrik ediyorum. Evet normal doğum yaptım. Klasik hastane çantası hazırlamıştım ama çoğu şeyi kullanmadım.
Kendi tecrübeme göre tavsiyem : hasta kilodu ( ben depend diye bir marka almıştım medikalden ama dün gürmarda bile gördüm :)) ikinci de mutlaka emzirme özellikli bir pijama üstü. Doğumdan sonra odaya belden aşağısı çarlafın içinde çıplak getiriliyorsun sadece üste ihtiyacın oluyor. ( ben hep gecelik almıştım şansıma öylesine alt üst 1 tane koymuştum onu kullandım.
Normal doğumda tek gece kalınıyor. 1 kere pijama değiştirdim. Yani 1 gecelik ve 1 üst yetermiş. Ben yanımda 2 tane daha gecelik götürmüştüm