Kent Hast. DR.TUNÇ CANDA da doğum yapan var mı?

daphneIsLife

..hem uzak hem yakın..
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
2.679
7
316
41
İzmir
Kızlar, 28+2 günlük hamileyim. ılk günden beri Kent Hast.de Tunç beye gidiyorum. Doğumu da orada yapacagım.
Bu hastanede aynı dr.a giden ve doğum yapan var mı? Memnun kaldınız mı? Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
merhaba bende temmuz ayında kent hastanesinde tunç beyde doğum yaptım gerek hastaneden gerekse doktorumdan çok memnun kaldım hamileliğimin 2.ayından itibaren aynı doktorara gittim psikolojim rahattı ameliyatımda istediğim konularda yardımcı oldu kısacası ilgilenenlere tavsiye ederim sevgiler

Kızlar, 28+2 günlük hamileyim. ılk günden beri Kent Hast.de Tunç beye gidiyorum. Doğumu da orada yapacagım.
Bu hastanede aynı dr.a giden ve doğum yapan var mı? Memnun kaldınız mı? Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.opuyorumnanaktan

Canım bende Tunç beyde doğum yaptım bu gebeliğimde de takiplerimi o yapıyor her şey yolunda heyecanla doğumu bekliyorum.

Arkadaşlar, Tunç beyi şiddetle tavsiye ediyorum onun sayesinde normal doğum yaptım diyebilirim, hakkını ödeyemem onu tüm aile çok seviyoruz.

Bende Tunç beye gidiyorum, ancak bu kadar az yorum yazan olunca şaşırdım çünkü biliyorum ki pekçok arkadaşım da onun hastası ve çok memnunlar, anladığım kadarıyla herkes buraya girip görüş bildirmeye vakit bulamıyor hele çocuk olduktan sonra ancak burada yazandan çok daha fazla hastası olduğu kesin, cumartesi günlerine randevu bulmakta zorluk çekiyoruz. Haftasonu ben gidicem siz hafta içi gidin lütfen:)

Bende Tunç beye gidiyorum, ancak bu kadar az yorum yazan olunca şaşırdım çünkü biliyorum ki pekçok arkadaşım da onun hastası ve çok memnunlar, anladığım kadarıyla herkes buraya girip görüş bildirmeye vakit bulamıyor hele çocuk olduktan sonra ancak burada yazandan çok daha fazla hastası olduğu kesin, cumartesi günlerine randevu bulmakta zorluk çekiyoruz. Haftasonu ben gidicem siz hafta içi gidin lütfen:)

Canım bende Tunç beyin hastasıydım. Aydın dan kendisine geldim hem ilgisi hem bilgisi ile beni çok rahatlattı.Normal doğum konusunda da hep destek oldu. Umarım herşey gönlünüzce olur. İlgilenenlere öneriyorum. sevgiler...

Canım bende Tunç beyin hastasıydım. Aydın dan kendisine geldim hem ilgisi hem bilgisi ile beni çok rahatlattı.Normal doğum konusunda da hep destek oldu. Umarım herşey gönlünüzce olur. İlgilenenlere öneriyorum. sevgiler...

Kızlar 2. oğluşimiz de dünyaya geldi:) yine normal doğum yaptım. Herşey istediğim gibi oldu. Tunç beyi çok seviyorum, iyiki var, Ona ne kadar teşekkür etsem azdır hamileliğimin başından sonuna kadar ne zaman aradıysam hep yanımda oldu onun hakkını ödeyemeyiz. arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun, sevgiyle kalın.

Kızlar 2. oğluşimiz de dünyaya geldi:) yine normal doğum yaptım. Herşey istediğim gibi oldu. Tunç beyi çok seviyorum, iyiki var, Ona ne kadar teşekkür etsem azdır hamileliğimin başından sonuna kadar ne zaman aradıysam hep yanımda oldu onun hakkını ödeyemeyiz. arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun, sevgiyle kalın.

Bende takiplerimi Tunç beyde yaptırıyorum. Çok memnunum. Çok ilgili ve güleryüzlü. Gördüğüm kadarıyla burada yazan arkadaşların çoğu normal doğum yapmışlar. Bende normal doğum yapmak istiyorum Tunç beyde destekliyor ama ben çok korkuyorum, eşimde bu nedenle sezeryen ol diyor. Çok kararsızım. Kızlar lütfen bana destek olun. Bakalım nasıl doğuracağım?:)

Merhaba arkadaşlar, geçen hafta sancılarım başlayınca normal doğuma girdim, rahim 4 santim açıldı ancak ağrımdan sonra bebeğin kalbi ara ara yavaş atmaya başladı. Tunç bey bu durumda bebeğe giden oksijen miktarının azaldığını söyledi doğumun olmasına daha çok olduğu için sezaryen olmamın bebeğin sağlığı için doğru olacağını söyledi. Epidural ile sezaryan oldum. Eşim ben sana sezaryan ol demiştim dedi:KK43: Bebeğim çok sağlıklı 3620 gram erkek bebek adını Ali Kemal koyduk. Normal doğumiyi birşey ama bazen sezaryanda olmak gerekebiliyor. Çok Mutluyuz. Herkes çocuğunu sağlıkla büyütsün. Sağlıcakla kalın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta sancılarım başlayınca normal doğuma girdim, rahim 4 santim açıldı ancak ağrımdan sonra bebeğin kalbi ara ara yavaş atmaya başladı. Tunç bey bu durumda bebeğe giden oksijen miktarının azaldığını söyledi doğumun olmasına daha çok olduğu için sezaryen olmamın bebeğin sağlığı için doğru olacağını söyledi. Epidural ile sezaryan oldum. Eşim ben sana sezaryan ol demiştim dedi:( Bebeğim çok sağlıklı 3620 gram erkek bebek adını Ali Kemal koyduk. Normal doğumiyi birşey ama bazen sezaryanda olmak gerekebiliyor. Çok Mutluyuz. Herkes çocuğunu sağlıkla büyütsün. Sağlıcakla kalın.

Canım işte oldu mu oluyor olmadı mı olmuyor. Takiplerimi gebeliğin başından beri Tunç bey yaptı. 13. haftada apandisit oldum. Tunç bey muayene ve kan sayımı yapıp hemen teşhisi koydu genel cerrahlarda ameliyat etti. Kabus gibiydi. Çocuğumu kaybedeceğim diye çok korktum. 24. haftada gebelik şekeri çıktı. Ama tüm bu olumsuzluklara rağmen Tunç beyin teşvikiyle ve tüm arkadaşlarım sen zaten apandisit için ameliyat oldun seni sezaryan yaparlar derken normal doğum yaptım çok mutluyum, yaşadıklarım tamamen inanılmaz. Doktoruma çok teşekkür ediyorum. Karnımın sağ kenarında dikine bir apandisit izi var. Onun için herkese hayırlısı neyse onun olmasını diliyorum.

Canım işte oldu mu oluyor olmadı mı olmuyor. Takiplerimi gebeliğin başından beri Tunç bey yaptı. 13. haftada apandisit oldum. Tunç bey muayene ve kan sayımı yapıp hemen teşhisi koydu genel cerrahlarda ameliyat etti. Kabus gibiydi. Çocuğumu kaybedeceğim diye çok korktum. 24. haftada gebelik şekeri çıktı. Ama tüm bu olumsuzluklara rağmen Tunç beyin teşvikiyle ve tüm arkadaşlarım sen zaten apandisit için ameliyat oldun seni sezaryan yaparlar derken normal doğum yaptım çok mutluyum, yaşadıklarım tamamen inanılmaz. Doktoruma çok teşekkür ediyorum. Karnımın sağ kenarında dikine bir apandisit izi var. Onun için herkese hayırlısı neyse onun olmasını diliyorum.

Arkadaşlar bende yaptığım araştırmalar sonucunda Tunç beyde karar kıldım, daha önce gittiğim özel hastanenin devlet hastanesinden hiçbir farkı yoktu, iyiki bu değişikliği zamanında yapmışım.geçen hafta ikili test vardı ben çok heyecanlıydım. Tunç bey beni çok rahatlattı, sonuçlarıda ertesi gün telefonla kendisi bildirdi ve sonuçlar iyi geldi, şimdilik amniosenteze gerek yok.önümüzdeki ay tekrar beni görecek.

Arkadaşlar bende yaptığım araştırmalar sonucunda Tunç beyde karar kıldım, daha önce gittiğim özel hastanenin devlet hastanesinden hiçbir farkı yoktu, iyiki bu değişikliği zamanında yapmışım.geçen hafta ikili test vardı ben çok heyecanlıydım. Tunç bey beni çok rahatlattı, sonuçlarıda ertesi gün telefonla kendisi bildirdi ve sonuçlar iyi geldi, şimdilik amniosenteze gerek yok.önümüzdeki ay tekrar beni görecek.

Bu ay Tunç bey tekrar baktı ilk bakışta cinsiyet içine ne doğuyor dedi ben kız dedim biraz da onu yanıltmak için emin misin dedi ben erkek istiyorum ama arkadaşlarım hep senin kızın olacak diyorlar dedim. Erkek dedi. Eşimde bende çok sevindik. bebişimiz 165 gram boyuda 18 cm olmuş. üçlü test yapmıyacakmıyız dedim, ikili test yaptık aynı testin adı farklı olanı gerek yok dedi. hem hassasiyetide daha düşükmüş. bir ay sonra tekrar görecek çok heyecanlanıyorum arkadaşlar.

Bu ay Tunç bey tekrar baktı ilk bakışta cinsiyet içine ne doğuyor dedi ben kız dedim biraz da onu yanıltmak için emin misin dedi ben erkek istiyorum ama arkadaşlarım hep senin kızın olacak diyorlar dedim. Erkek dedi. Eşimde bende çok sevindik. bebişimiz 165 gram boyuda 18 cm olmuş. üçlü test yapmıyacakmıyız dedim, ikili test yaptık aynı testin adı farklı olanı gerek yok dedi. hem hassasiyetide daha düşükmüş. bir ay sonra tekrar görecek çok heyecanlanıyorum arkadaşlar.

Arkadaşlar şeker yüklememde normal çıktı bugün çok güzel görüntüler yakaladı doktor bey ve bize Cd verdi evde tekrar tekrar izliyoruz
artık doğumu bekliyoruz.

Arkadaşlar şeker yüklememde normal çıktı bugün çok güzel görüntüler yakaladı doktor bey ve bize Cd verdi evde tekrar tekrar izliyoruz
artık doğumu bekliyoruz.

Biz sengul ailesi olarak her iki evladımızın bize kavuşmasına yardımcı olan doktorumuz Tunç beye geç te olsa bir teşekkür etmek istedik.
Herşey gönlünüzce olsun.

Biz Tunç beye arkadaşlarımızın tavsiyesi üzerine gitmiştik benim aklımdan normal doğum yapacağım hiç geçmemişti. gerçekten çok mutluyum burada yazılanlarada tamamen katılıyorum. Çok mütevazi bir kişi bize çok yardımcı oldu. Kendisine çok teşekkür ederim.

Hamilelilk için bilemem ama kadın doğumkonusunda ameliyat olmuştum üzerine 3 defa daha ameliyat olmak zorunda kaldım son derece başarız bir doktor bence ilgii falan da değildi hep böyle bişey olmaz acımaz geçer tavırlarında. Bi kadınıen iyi bir kadın anlar bence

Hamilelilk için bilemem ama kadın doğumkonusunda ameliyat olmuştum üzerine 3 defa daha ameliyat olmak zorunda kaldım son derece başarız bir doktor bence ilgii falan da değildi hep böyle bişey olmaz acımaz geçer tavırlarında. Bi kadınıen iyi bir kadın anlar bence
Ne ameliyatı oldunuz ve Nasıl bir sorun yaşadınız bahsederseniz sevinirim

Bende 7 aylik hamileyim ve tunç beye gidiyorum.gayet memnunum ne zaman arasam ulasiyorum kendisine bu gercekten cok onemli gebeler için. Bende normal doğum istiyorum ama insallah hayırlısı olur. .Tüm bebek bekleyen annelere sağlıkla evlatlarini kucaklarina almalarini diliyorum. ..:anneadayı::KK46:

Bu cuma günü Kent Hastanesinde doğum yaptım. Doktorum Namık Demirdi ve doğumuma Tunç bey de girdi. İlk doğumum olmasına ve kızım 4 kilo olmasına rağmen beni yönlendirerek çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirmeme aracı oldular. Kendi doktorumdan zaten son derece memnundum ve kesinlikle tavsiye ederim gitmeyi düşünenlere. Tunç bey ile ilgili de pozitif düşüncelerim oldu.
Ayrıca hem hastaneden hem de kadın doğumda çalışan tüm personelden çok çok çok memnun kaldım.
Hamilelikte doğumda ve sonrasında bence en önemli şey psikoloji ve benim Kent Hastanesinde doktorumla yaşadığım hamilelik ve doğum sürecim gerçekten çok keyifliydi. Herkese tavsiye ederim :)

Bende tunç beyin hastasıyım 12.haftamda başladım tunç beye gitmeye tüp bebek benim bebeğim 17haftamda kanama nedeniyle riskli bir gebelik yaşadığımı öğrendim.bende herkes gibi tunç beyin sıcak kanlı ve sakin tavrını seviyorum işini iyi yaptığını düşünüyorum asla kalkmamamı söyledi inşallah hayırlısıyla doğumumu tunç beyde yapmak istiyorum çok acil bir durum olmadığı taktirde çünkü evim üçkuyularda :(

Back
X