- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
ivitFakir ama gururlu sinemalarda![]()

Valla bir gün gittim bir mağazaya attım önlerine dolarlari mağazayi kapattım o ka diyim hahahaha :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ivitFakir ama gururlu sinemalarda![]()
ciddenmi:)reklammış kızlar, boşuna laf ettikviral reklam
![]()
ciddenmi:)
Tüh ya ben daha zenginlik anılarımı anlatmaya baslamamistimreklammış kızlar, boşuna laf ettikviral reklam
![]()
haydi rast gele gelişmeleri yaz buradan
nasıl davrandılar![]()
Tüh ya ben daha zenginlik anılarımı anlatmaya baslamamistim![]()
Anlatmam hepiniz kıskanırsiniz nazara gelirimolsun sen anlat yine haberle alakası yok![]()
Tüm konuyu okudum. Herkese fakir muamelesi yapıp uygun fiyatlı ürünlere yönlendirmişler. Ne güzel işte niye hoşlanmıyorsunuz bu durumdan anlamadım. Yapın alışverişinizi ucuz ucuz, paranız cebinizde kalsın.
Bana da aksi gibi hep en pahalı ürünü över de överler. Böyle bir sevimlilikler, sürekli sırıtmalar. Tezgahtarların bu şekilde karşımda ezilip büzülmesinden de çok rahatsız oluyorum. Bir yandan da 'Seni birazdan kazıklayacağız ve sen karşı koyamayacaksın nihahaha' der gibiler içten içten. Ben daha uygun fiyatlı birşey bakıyorum demediğim sürece kimse fakir muamelesi yapmıyor. Öğrenciyim ben. Kılığım kıyafetimden ortalama altı. Fakirim ayrıca gurursuzum da. Hiç gurur yapmam böyle şeylerde. Göster en ucuzunu alıp çıkayım, nedir yani?
o zaman çok güzelsin demekki, doğuştan ye kürküm ye vaziyeti yani![]()
Yok ya. Öyle güzel falan da değilim. Bayağı çapulcu takımındanım, haki montum, fularım falan. Polis çevirip kimlik soruyor metroya binerken.![]()
Zengin gosteriyon demek :)Tüm konuyu okudum. Herkese fakir muamelesi yapıp uygun fiyatlı ürünlere yönlendirmişler. Ne güzel işte niye hoşlanmıyorsunuz bu durumdan anlamadım. Yapın alışverişinizi ucuz ucuz, paranız cebinizde kalsın.
Bana da aksi gibi hep en pahalı ürünü över de överler. Böyle bir sevimlilikler, sürekli sırıtmalar. Tezgahtarların bu şekilde karşımda ezilip büzülmesinden de çok rahatsız oluyorum. Bir yandan da 'Seni birazdan kazıklayacağız ve sen karşı koyamayacaksın nihahaha' der gibiler içten içten. Ben daha uygun fiyatlı birşey bakıyorum demediğim sürece kimse fakir muamelesi yapmıyor. Öğrenciyim ben. Kılığım kıyafetimden ortalama altı. Fakirim ayrıca gurursuzum da. Hiç gurur yapmam böyle şeylerde. Göster en ucuzunu alıp çıkayım, nedir yani?
Tipik istekler gelir simdi haaa:ay bu da bi anımı tetikledi bak şimdi, amsterdama giderken hem de gelirken güvenlikler bi beni detaylı aradı
alınıyorum ama artık ahali, o kadar çikinmiyim ben![]()
Zengin gosteriyon demek :)