• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendisini yoksul sanan tezgahtarın yüzüne paraları fırlattı

bu yaz kız kardeşim bende idi.gezmeye çıktık.o günde kocasının doğum günü idi.gezerken çiçekçi görünce jest yapmak istedi,işyerine çiçek göndereyim dedi.kardeşim spor giyimli yanında ben de sade giyimliyim.girdik,internetten sipariş vermek istiyorum,dedi.bize şöyle bir baktı biz de pahalıdır,dedi.ilgilenmedi.kızkardeşim köpürdü zorla çıkarttım diarı.bizi beğenmedi haspam.halbuki kız kardeşimin durumu gayet iyidir.:KK53:
böyle dengesizler çok maalesef:63:

aynısının bir benzeri benim başıma geldi abla :27: ama bir fark ben sadece o kasiyeri oraya gömmek için parayı basıp maaşımın yarısına ayakkabı aldım :KK42: kasiyeri gömdüm ama ayın gerisinde de kendimi kesiyordum :70:

tezgahtar paraları suratına yerken amma sırıtıyor hee:KK53::KK70:

aynısının bir benzeri benim başıma geldi abla :KK53: ama bir fark ben sadece o kasiyeri oraya gömmek için parayı basıp maaşımın yarısına ayakkabı aldım :KK42: kasiyeri gömdüm ama ayın gerisinde de kendimi kesiyordum :KK70:
Ayakkabıyı en az 5 sene giyebilseydin bari:KK70: altları eriyince taban yaptırıp yeniden değerlendirseydin, maaşın yarısı gitmiş:KK59:

aynısının bir benzeri benim başıma geldi abla :KK53: ama bir fark ben sadece o kasiyeri oraya gömmek için parayı basıp maaşımın yarısına ayakkabı aldım :KK42: kasiyeri gömdüm ama ayın gerisinde de kendimi kesiyordum :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

alacağım şeyin fiyatını biliyorum..hazırlıklıyım ..ama çok fakir gidiyorum,o burun kıvırmalar ,ilgilenmemeler,açukta ezik duruş...sonrraaaaa tataaammmmm alıyorum..o yüz halide çok super oluyor :)))

benimde başıma gelmişti :D daha vahimi hatta ev alıcaktım emlakçı yaptı bana bu muameleyi senin paran yetmez diye göstermedi evi.

ayyyy iyi ki ona denk gelmedim ben tefeciden borç alır o evi alırdım :KK70:

:D:D sonra iki ay sonra başka bir emlakçıdan aldım o evi bende :D
öyle pahalı bişeyde değildi zaten ev. hadi desen recidans filan neyse diycem de.
alt tarafı çorlu da 1+1 daire fiyatı da 84 bin. insan çok sinir oluyor gerçekten. :110:

Maalesef sekilcilik hep ön planda. Bu sebeple millet kiyafet icin, ayakkabi , canta icin kredi cekiyor.... :KK51:

benimde başıma gelmişti :KK70: daha vahimi hatta ev alıcaktım emlakçı yaptı bana bu muameleyi senin paran yetmez diye göstermedi evi.
benim ablamda durumu gayet iyidir...çok fakir göstermiş kendini ev alırken...tabu dairesinde EVİ SATAN,emlakçıyı yumrukladı...bu kadında para varmış niye durum yok dedin ..diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ben prensip olarak nakit taşımıyorum, maaş kartımla keserim dilini :KK70:

zaten tezgahtarlarsan saygı görmek için full fön makyaj parfüm ve toplukluyla gezmek zorundasın:KK53::KK53:

rahat spor giyinip makyajlı fönlü değilseniz, hadi ablacım hadi bekleme yapma bile diyebilirler:KK48:

2001 senesinde aldım hala kutuda saklıyorum abla kısmetse düğünde gelinime takacam o ayakkabıyı :KK53:

ayyyy iyi ki ona denk gelmedim ben tefeciden borç alır o evi alırdım :KK70:

ayy bu yorumlara çok güldüm,siz çok yaşayın kızlar:KK70::KK70::KK70::KK70:

Bana genelde iyi tezgahtarlar denk geliyor onlar da genelde avm' dekiler oluyor benim de normal esnaflarla ve oralarda çalışanlarla aram pek hoş değildir mesela esnaflar daha da burnundan kıl aldırmayan yüksekten bakanlar oluyor genelde . Mesela bayramdan önce yeğenime düğün hediyesi almak için bi gaflette bulunup kuyumcu esnafına gittim zaten giyimim de spor gözümde de gözlüğüm makyaj yok paramın çıkışmayacağını vs. sandı Bu böyle kem küm sen alamazsın tripleri uyuz oldum ben de bastım çıktım avm'deki kurumsal mağazadan kazık yiyerek aldım ama ne yapayım o burnu büyük paçoz adamdan alacağıma giderim kazık yerim daha iyi o kazanacağına hiç değilse öfleyip pöflemeyen garanti veren yer kazansı

Bana genelde iyi tezgahtarlar denk geliyor onlar da genelde avm' dekiler oluyor benim de normal esnaflarla ve oralarda çalışanlarla aram pek hoş değildir mesela esnaflar daha da burnundan kıl aldırmayan yüksekten bakanlar oluyor genelde . Mesela bayramdan önce yeğenime düğün hediyesi almak için bi gaflette bulunup kuyumcu esnafına gittim zaten giyimim de spor gözümde de gözlüğüm makyaj yok paramın çıkışmayacağını vs. sandı Bu böyle kem küm sen alamazsın tripleri uyuz oldum ben de bastım çıktım avm'deki kurumsal mağazadan kazık yiyerek aldım ama ne yapayım o burnu büyük paçoz adamdan alacağıma giderim kazık yerim daha iyi o kazanacağına hiç değilse öfleyip pöflemeyen garanti veren yer kazansı

ay kuyumcular en kötüsü zaten, bi bunlar zengin:confused::confused::confused:

Hahahhahha deli :KK70:

Benim annem de öyle. Gider pahalı pahalı şeyler alır, kutularda saklar, kullanmaz, giymez eskimesin diye :KK70:

ahahaha annenin ellerinden öperim tam benim kafadan :27: o kadar parayı verdikten sonra giymem için anca Prens Henry'nin düğününe gitmem lazım :27:

Ben fotograf makinami ve bilgisayarimi almak icin malum magazaya girdim. Adam bana ucuzunu gosteriyor falan cok uyuz olmustum. Ben de gittim en pahalilarindan alip bütün parayi nakit odeyince de kisa sureli bi şok gecirmisler cay kahve icer misiniz yardim edelim tasiyalim hanimefendi falan filan diye pesimden ayrilmiyorlardi :KK70::KK70: :KK70::KK70: zor kurtardim kendimi :KK70::KK70:
Oysa millet bi cantaya tek seferde 20bin veriyo beee:63::63:

image.webp
Kizlar Boyle giyinip gidin tezgahtar sizinle ilgilenir..

Back
X