• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendisini yoksul sanan tezgahtarın yüzüne paraları fırlattı

Ben niye kuyumcuya bir tane almaya diye girip 2 tane alıp çıkıyorum ki çok mu saf görünüyorum acaba normal düz taban ayakkabı başörtülü pardesülü bir bayanım beni niye kazıklıyor bunlar hayır bir de Kayseriliyim ben ağlamıyorum gözüme toz kaçtı :cry:

Tüm konuyu okudum. Herkese fakir muamelesi yapıp uygun fiyatlı ürünlere yönlendirmişler. Ne güzel işte niye hoşlanmıyorsunuz bu durumdan anlamadım. Yapın alışverişinizi ucuz ucuz, paranız cebinizde kalsın. :KK45:

Bana da aksi gibi hep en pahalı ürünü över de överler. Böyle bir sevimlilikler, sürekli sırıtmalar. Tezgahtarların bu şekilde karşımda ezilip büzülmesinden de çok rahatsız oluyorum. Bir yandan da 'Seni birazdan kazıklayacağız ve sen karşı koyamayacaksın nihahaha' der gibiler içten içten. Ben daha uygun fiyatlı birşey bakıyorum demediğim sürece kimse fakir muamelesi yapmıyor. Öğrenciyim ben. Kılığım kıyafetimden ortalama altı. Fakirim ayrıca gurursuzum da. Hiç gurur yapmam böyle şeylerde. Göster en ucuzunu alıp çıkayım, nedir yani?

Tüm konuyu okudum. Herkese fakir muamelesi yapıp uygun fiyatlı ürünlere yönlendirmişler. Ne güzel işte niye hoşlanmıyorsunuz bu durumdan anlamadım. Yapın alışverişinizi ucuz ucuz, paranız cebinizde kalsın. :KK45:

Bana da aksi gibi hep en pahalı ürünü över de överler. Böyle bir sevimlilikler, sürekli sırıtmalar. Tezgahtarların bu şekilde karşımda ezilip büzülmesinden de çok rahatsız oluyorum. Bir yandan da 'Seni birazdan kazıklayacağız ve sen karşı koyamayacaksın nihahaha' der gibiler içten içten. Ben daha uygun fiyatlı birşey bakıyorum demediğim sürece kimse fakir muamelesi yapmıyor. Öğrenciyim ben. Kılığım kıyafetimden ortalama altı. Fakirim ayrıca gurursuzum da. Hiç gurur yapmam böyle şeylerde. Göster en ucuzunu alıp çıkayım, nedir yani?

o zaman çok güzelsin demekki, doğuştan ye kürküm ye vaziyeti yani:KK48:

Yok ya. Öyle güzel falan da değilim. Bayağı çapulcu takımındanım, haki montum, fularım falan. Polis çevirip kimlik soruyor metroya binerken. :KK70:

ay bu da bi anımı tetikledi bak şimdi, amsterdama giderken hem de gelirken güvenlikler bi beni detaylı aradı:KK70::KK70:

alınıyorum ama artık ahali, o kadar çikinmiyim ben:KK70::KK70::KK70:

Ya bu tezgahtar havasi nedir biri aciklasin. Hic bi meslegi hor gormem tabi de bazilari sanirsin asgari ucret almiyor da direk magazalar zincirinin sahibi. Teyteytey

Zengin gosteriyon demek :)

ay bu da bi anımı tetikledi bak şimdi, amsterdama giderken hem de gelirken güvenlikler bi beni detaylı aradı:KK70::KK70:

alınıyorum ama artık ahali, o kadar çikinmiyim ben:KK70::KK70::KK70:
Tipik istekler gelir simdi haaa::KK50:
Resmini gondersene tatlimmmm cok merak ettimm :KK45:

Bazen ben de yapmak istiyorum bunu.

Ama sonra cüzdana bakıp vazgeçiyorum:KK53:

Zengin gosteriyon demek :)

Zengin görünmekten değil de, pazarlama taktiği aslında. Önce pahalıyı gösteriyorlar ki ucuzlara hemen tav olalım. Mağazaya girdiğimizde bile önce yeni sezon pahalı ürünler karşılar bizi. Ben mesela o kısmı direkt geçerim mağazayı tersten dolaşırım.

Bu arada konuştukça farkettim ki, benim alışverişim gelmiş ya. Ne zamandır alışveriş yapmıyorum. Bir alt üst etmem lazım mağazaları.:KK8:

Son düzenleme:
Tezgahtarlarin bazilari o kadar kaprisli oluyoki evwt bin kisi giriyo o magazaya yoruldun bezdin yapma o zaman alacagim varsada bazen sirf tezgahtar yuzunden almiyorum hatta su muamele yuzunden almiyorum bile demisimdir yani bende yaptim zor bi meslektir ama ben severek yapiyodum her gelenle muhabbet sohbet tatli dil zaman nasil gecer anlamazsin bile

Back
X