Kendisine tecavüz eden eski sevgilisini öldürdü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Capture.JPG

Konya’da evli ve 3 çocuk annesi 42 yaşındaki Havva Büyükdoğurcan, kendisine tecavüz eden eski sevgilisi 1 çocuk babası 39 yaşındaki Mehmet Ok’u, tabancayla 6 el ateş ederek öldürdü.

Sitene Ekle
kendisine-tecavuz-eden-eski-sevgilisini-oldurdu-7155890.Jpeg

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

DHA

İlk evliliğini 22 yıl önce yapan Havva Büyükdoğurcan, 2 yıl evli kaldıktan sonra eşi geçirdiği hastalık sonucu yaşamını yitirdi. 1 çocuğuyla dul kalan Büyükdoğurcan, ailesinin yanına yerleşti. Büyükdoğurcan, memleketi (o dönem belde olan) İsmil Mahallesi’nden tanıdığı evli Mehmet Ok ile gönül ilişkisi yaşamaya başladı. Büyükdoğurcan, bir kaç yıl Ok ile birlikte olduktan sonra ayrıldı. İlişkilerini sürdürmek isteyen Ok, iddiaya göre, "İlişkimizi ailene söylerim" diyerek Büyükdoğurcan’ı tehdit ederek görüşmeye devam etti ve zaman zaman zorla cinsel ilişkiye girdi.

İKİNCİ EVLİLİĞİNDE DE PEŞİNİ BIRAKMADI

Ok, 2005 yılında ikinci evliliği yapan ve 2 çocuğu olan Büyükdoğurcan’ın, peşini bırakmadı. Ok, Havva Büyükdoğurcan’a geçmişteki ilişkilerini eşine söyleyeceğini öne sürerek zaman zaman ilişkiye girdi.

İddiaya göre en son 10 gün önce Büyükdoğurcan’ın evine gelen Ok, zorla Büyükdoğurcan’ı İsmil Mahallesi’ne götürüp burada bir evde dövüp, ilişkiye girdi. Çift, 1 gece İsmil’de kalıp döndü.

"EVE GELECEĞİM, SANA YATAĞINDA TECAVÜZ EDECEĞİM"

Ok, dün de Büyükdoğurcan’ı telefonla arayıp, iddiaya göre, "Eve geleceğim, sana yatağında tecavüz edeceğim" dedi. Büyükdoğurcan da, Ok’un gelmesine karşı çıkarak, "Gelme, oruçluyum" diyerek vazgeçirmeye çalıştı. Ancak Ok, Büyükdoğurcan’ın merkez Selçuklu İlçesiSakarya Mahallesi Merve Sokak’taki evine geldi. Havva Büyükdoğurcan, Ok’un gelmesi üzerine İsmil’de aldığı ruhsatsız tabancasını alarak kapıyı açtıktan sonra, "Ben sana gelme demedim mi? Yeter artık senden çektiğim" dedi. Tabancayı gören Ok, merdivenlerden inip kaçmaya çalıştığı sırada Büyükdoğurcan, arkasından ateş etti. Boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerine 6 mermi isabet eden Ok, olay yerinde öldü. Büyükdoğurcan polisi arayarak, "Birisini öldürdüm. Gelip beni alın" dedi.

Sevk edilen ekipler tarafından gözaltına alınan Büyükdoğurcan, yapılan sorgulama ardındanbugün adliyeye sevk edildi.

http://www.milliyet.com.tr/kendisine-tecavuz-eden-eski-gundem-2258557/

Son düzenleme:
Kadının yüzünü kapatsalardı keşke :( hatalar zinciri olmuş resmen, en başından savcılığa gitmeliydi çevrem ailem ne der derken 3. sayfa haberleri böyle olunuyor işte. Çocukları-eşi nasıl bir psikolojidedir kim bilir. Bdv de bir konu var erkek arkadaşından ayrılmak istiyor ama birlikte oldukları için tehdit ediyor kızcağızı, aklını başına alır umarım

Nedir bu kadınların çektiği yeter artık pis ellerinizi cekin su Kadınlardan, daha kaç kadının hayatı sönecek..

Ne diyeceğimi bilemiyorum bu tip haberleri okuyunca.
Artık "öldür şu adamı ya da kendini" durumuna gelene kadar susuyor kadınlar.
El alem ne der, yok kocam ne der, yok çocuğum var vs... Buna can mı dayanır?

İşte, insanı zorla katil ederler olayı... Vaktinde konuşsa, şikayet etse ne kadar önlem alacaklardı, o da tartışılır. Ülkem tecavüzcü aklamayı sever çünkü!

Nedir bu kadınların çektiği yeter artık pis ellerinizi cekin su Kadınlardan, daha kaç kadının hayatı sönecek..
Burda bahsi geçen kadın masum mu sizce ? Evli bir erkek ilebirlikte olup diğer kadının günahına girerse o günah böyle çıkar işte ondan . Zerre acımadım kadına da adamada..

Burda bahsi geçen kadın masum mu sizce ? Evli bir erkek ilebirlikte olup diğer kadının günahına girerse o günah böyle çıkar işte ondan . Zerre acımadım kadına da adamada..
Sizin görüşünüz Öyledir, ben ortada tecavüz etme gibi hayvani bir eylemi, kadın suçlu bile olsa olaydaki gibi, o kadına reva göremem, bu konuda da her zaman kadını desteklerim.
Evet ortada evli bir erkekle iliskiye giren bir kadın var, suç her ikisinin günah her ikisinin.
Ama kadın tecavüze uğruyor kim bilir neler Yaşadı neler hissetti o anda.

Kadın hata yapmış evet ama, sonra adamı bırakmış. Burada hep söyleriz, yanlışın neresinden dönersen dön kardır diye. Bdv'de birçok kadına söylenir, ayrıl, evli adamdan hayır gelmez diye.
Zaten kadın başkasıyla evlenmiş, bu noktadan sonra kadını rahatsız etmemesi gerekiyordu. Kadına defalarca tecavüz etmiş. Yazık değil mi? Çarpık bir ilişki yaşadı diye tecavüzü, katil olmayı hak etmez bence bir insan.
Kadını geçelim hadi, 3 çocuk var geride. Toplumca onlar da yedi damgayı artık, ömür boyu bunla yaşayacaklar. Çok acı değil mi? Ben vicdanen rahatsız oldum.
Olayın sonucuna göre değerlendirme yaparsak evet, erkek suçlu hemde kat kat suçlu. Kimse kimseye rızası dışında dokunamaz. Tecavüzü de hiçbir şey meşru kılamaz. Bunu meşru kılan hiçbir kitap, kanun da yoktur. Bunu insana yakıştıran maalesef insanlardır.

Kesinlikle sadece elalem ne der korkusu ile olduğu icin susulduğunu zannetmiyorum
Bu Tür şikayetlerde kadinlarin lehinde bir sonuç çıkmıyor
Bir yakinimin başında böyle bir dert var yillardir evlenemiyor korkusundan

Kadın hata yapmış evet ama, sonra adamı bırakmış. Burada hep söyleriz, yanlışın neresinden dönersen dön kardır diye. Bdv'de birçok kadına söylenir, ayrıl, evli adamdan hayır gelmez diye.
Zaten kadın başkasıyla evlenmiş, bu noktadan sonra kadını rahatsız etmemesi gerekiyordu. Kadına defalarca tecavüz etmiş. Yazık değil mi? Çarpık bir ilişki yaşadı diye tecavüzü, katil olmayı hak etmez bence bir insan.
Kadını geçelim hadi, 3 çocuk var geride. Toplumca onlar da yedi damgayı artık, ömür boyu bunla yaşayacaklar. Çok acı değil mi? Ben vicdanen rahatsız oldum.
Olayın sonucuna göre değerlendirme yaparsak evet, erkek suçlu hemde kat kat suçlu. Kimse kimseye rızası dışında dokunamaz. Tecavüzü de hiçbir şey meşru kılamaz. Bunu meşru kılan hiçbir kitap, kanun da yoktur. Bunu insana yakıştıran maalesef insanlardır.
Ne malum olayların boyle olduğu.. Adam öldü nasılsa istediği şekilde iftira atabilir. Bundan bir kaç yıl önce bi kadında tecavüzcüsünün başını kesip meydana atmıştı ve bi sürü hikaye uydurmuştu ama meğerse adamla yıllardır sevgiliymis ve başka sebeplerden öldürmüş belki bu kadinda başka sebeple öldürdü rızası ile birlikte oluyordu . Ayrıca düşünün bakalım bu kadın sizin eşiniz ile birlikte olsa ve siz yıllarca cehennem hayati yaşasaydınız bu kadar kolay zararın neresinden dönse kar haketmedi diyebilirmiydiniz. Kimse kusura bakmasın evli erkekler ile birlikte olan kadınları midem kaldirmiyo benim. Tek üzüldüğüm cocuklar yoksa ikiside hakettigini bulmuş

Back