Kendisi haksızken beni savcılığa şikayet edip üstüne bana iftira atıyor?

Aslında evet sormamam gerekiyordu ama o an kendimi aptal yerine konulmuş hissettim sonrası ise bir ruh hastasıyla uğraşmak zorunda kaldım. Bu da ders oldu bana.
Hapis yatacaginizi sanmıyorum ama takipçi olup belli olmaz birde büyük cezalarla uğraşmayın . Akıl jastasi falan dediği paylaşımları ekran görüntüsü alın . İtibarsizlastiema falan bilemiyorum da bir hukukçu dan yardimci alın

Siz kendi capinizda ticaret yapan ,el emeği yapıp satan emekçisiniz.Gerek var mı bu saçma insanlarla uğraşmaya ,inatlasmaya? Çayımı , fincanımi kıskandı diye elalemin dedikodusunu yapan kadını fazla onemsemis ciddiye almış bir de başkaları ile konuşuyor diye hırs yapmışsınız yazık hayatı böyle yaşamayın.....

O kadar haklısınız ki gerçekten kendime çok kızıyorum böyle.

Haberleşmenin gizliliği ihlalinden dava açılır muhtemelen.Daha önce siciliniz yoksa en fazla hagb alırsınız merak etmeyin.Büyükşehirde yaşıyorsanız 2-3 aya savcılık ifadenizi almak üzere evinize tebligat gönderir,sonra uzlaşmaya gider,uzlaşma olmazsada dava açılır. Ayrıca hagb almak istemiyorsanız savcılığa verdiğiniz İLK İFADENİZ çok ama çok önemli haberiniz olsun.İfadenizi verirken sizde mutlaka şikayetçi olun size hakaret ettiyse benden ondan hakaret ettiği için şikayetçiyim diyin karşılıklı hagb alıp kapatırlar dosyayı.

Kvkk ihlali duruma göre para cezası ya da hapis cezasıdır. Özel msj ifşa edemezsiniz.
Kaç sene hapis hanfendi özel hayatın gizliliği,haberleşmenin gizliliği bu gibi davalarda hapis en en fazla 1-3 sene arası,3sene ceza alındığında hapis yatmıyorsunuz.Konu sahibinin daha önceden bir suçu yoksa hiç bir şey olmaz dediğim gibi hagb alır en fazla daha önce sicili varsa geçmiş suçunun yatarı ve şimdiki cezasının yatarıyla beraber hesaplanır.

Hiç şaşırmadım valla daha okurken en başlarda kadındaki karakteri anladım insan sarrafı olmuşum be bunlardan gelip geçti hayatımızdan tekmeyi vakitlice basmak gerekiyor

Mahkemelerin de hiç işi gücü yoktu da milletin mesajlaşmalarıyla uğraşacakti sizi korkutmaya çalışıyor hiçbir şey olmaz engeli basmaya devam edin

İki haftada bir ya da iki ayda bir ürün satmanız hiç farketmiyor, satış yapıp yapmamanıza bakılmıyor açıkçası. Vergi muafiyeti belgeniz yoksa cezai işlem uygulanıyor, hem de geriye dönük olarak. Banka hesap hareketleriniz ve satış sayfanız Gelir İdaresi tarafından incelemeye alınıyor.

Yerinizde olsam, vergi dairesine gider, el emeği ürün hazırlayanlar için olan vergi muafiyet belgesini çıkartırdım.

Diğer "özel mesajları ifşa" suçunu bilemiyorum, ancak boşanma aşamasında olduğum "kişi" Instagram sayfamı vergi ödemiyor diye şikayet ettiği için evime müfettişler gelip beyan aldılar. :)

4-5 ay oldu, birşey çıkmadı henüz, uzun sürse de ufak da olsa bir ceza çıkar, öyle silinip kapanmaz dediler. Gerçi birşey çıkmasa da bunlarla uğraşmak bile can sıkıcı.

Sanal ortamdaki münakaşalardan hayır gelmez, size ders olsun, muafiyet belgesini de alın koyun kenara derim, benimle benzer bir durum olursa gösterir zahmetsizce kapatırsınız mevzuu...

Avukatla görüştüm bundan bir şey çıkmaz bundan ama olursa beraber ifade veririz ama korkulacak bir şey yok dedi. Vergi muaf kağıdını da almak gerekiyormuş sanırım onu da alacağım.

Bende öyle yapacağım bakalım bugün gidip bunu öğrendiğim çok iyi oldu.

Mahkemelerin de hiç işi gücü yoktu da milletin mesajlaşmalarıyla uğraşacakti sizi korkutmaya çalışıyor hiçbir şey olmaz engeli basmaya devam edin
Bilemiyorum artık avukatta bir şey olmaz bundan dedi ama bir çok kişi de suç bu demiş aklım karıştı açıkçası. Ve ben sustukça bu sürekli bana sayfasından laf söylemeye devam ediyor bu savcılığa verdiği dilekçenin ekran resmini paylaşarak.

Ve ayrıca tazminat davası da açacağım seni bitiricem gibi şeyler de yazıyor böyle bir şey mümkün mü :)

Yani suç olabilir de ceza teşkil eder mi orasını bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…