Kendisi haksızken beni savcılığa şikayet edip üstüne bana iftira atıyor?

Hayır hakaret yok.

7 yıldır bu işle meşgulüm hiç böyle insanlarla muhattap olup kaos çıkartmamışımdır ama bu kadın gerçekten beni sinirlendirdi yoksa asla böyle şeyler yapmam

Avukatım daha önce boşanma davama bakan aynı zamanda aile dostu akrabamız diyeyim.

Özel mesajların isim açık şekilde paylaşılması kişisel verilerin korunması kanununa aykırı çok yüksek ihtimalle. Buradan suçlu çıkarsın

Bundan sonra sinirlerinize hakim olursunuz diyeyim o zaman karşıdan bakınca böyle konularda ben kim haklı kim haksizdan çok İkiside aynı çıkarları catismiş diye bakarım olaya seviyeyi umursamayarak yukarda tutardiniz madem iş yapıyorsunuz sayfanizi 2 sayfa dedikodu programına cevirmeyin umarım birşey çıkmaz da kurtulursunuz bu saçmalıktan .

Gerçekten 7 yıldır bu işin içindeyim böyle bir saçmalık başıma geldi. Bende öyle umuyorum

Ne gibi ceza peki?
Aslında böyle konular genelde uzlaşmacıyla para ödemeli hallediliyor. Ama halledilmese de daha önce cezanız olmadığından ne ceza alsanız da 5 yıl boyunca bir şey yapmadığınızda ceza düşüyor. Bunlar net bilgiler değil ama avukat biri daha iyi bilir.
Ama bu yolla para kazanan çok var.

Avukatla görüştüm aslında bundan bir şey çıkmaz dedi ama bilemiyorum tabi.

Avukatla görüştüm aslında bundan bir şey çıkmaz dedi ama bilemiyorum tabi.
Yani bilemiyorum burda yazacak avukat arkadaşlar da bi yorumlasın bakalım.
Ama hususi insanları kızdıracak şeyler yapıp yorumlarda vesaire hakaret edenlere kvkk ihlal edenlere dava açıp açıp arabulucu ile para alıp bunu meslek eden internet kullanıcı ve avukatlar var

Ayda 1000 lira kazanıyorsunuz ama avukatınız var. İlginç.

Ayda 1000 lira kazanıyorsunuz ama avukatınız var. İlginç.
Boşanma davama bakan aynı zamanda aile dostumuz akraba sayılıyor.

Kvkk ihlali duruma göre para cezası ya da hapis cezasıdır. Özel msj ifşa edemezsiniz.

Birbirinizden çok farklı değilsiniz . Yakın olduğum arkadaşıma bile sormam niye arkasından attığın insanla görüşuyorsun diye . Uzaklasirim yani fincan takımımi kıskanıyor diyen insan cidden işsiz olması lazim. Hiç tanımadığınız insanlarla neden bu kadar samimi oluyorsunuz

Aslında evet sormamam gerekiyordu ama o an kendimi aptal yerine konulmuş hissettim sonrası ise bir ruh hastasıyla uğraşmak zorunda kaldım. Bu da ders oldu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…