Kendisi arayan görüşünce harika davranan aşkından ölüyor gibi hissettiren ama sonrasında aramaları açmayan mesajlara dönmeyen akrep erkeği ne istiyor

Engellediğimde başkasından ulaştı sonra tekrar barıştık bir süre sonra aynısı oldu ben de telefonu açmadım mesaj attı sen hakediyorsun herşeyi arıyoruz açmıyorsun diyor ve telefonda aradığında asla güncel konuları konuşmuyor mesela aliyim seni kahve içelim konuşalım diyor gidiyorum asla konuları konuşmuyoruz gelecek ile ilgili planlar yapmaya başlıyor bu bizim şarkımız olsun diyor mesela ya da sen seversin bir gün buraya gidelim diyor ben yine kavga edemiyorum konuşamıyorum kalıyor öyle
Hımm bir de yüzsüz yani burnundan kıl aldırmayanlardan da değil.
Ben diyorum yine bu yüzsüzlükle siz uyanıp tüm iletişimi kesene kadar bu şekilde gelgitli davranmaya devam edecek.
Yumuşak karnınızı da bulmuş gelecekten bahsediyor sıkışınca. Aslında derin bir konuşma da yapamıyorsunuz sizi anlamıyor da sadece gelecek planınızda evlilik olduğunu anlamış ordan yürüyor.
Şimdi burda soru cevaplar ile yürürken siz de göreceksiniz adamın oyunlarını ve umursamazlığını bence

Akrep erkeği ile başım dertte beraberken harika çok ilgili temas bağımlısı kıskanç ama görüşmeden sonra o istemediği sürece ne telefonu açıyor ne mesaja dönüyor attığım mesajları anında okuyor ben sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen yardım ?
Hayatında iki veya daha fazla kadın olabilir mi

Hımm bir de yüzsüz yani burnundan kıl aldırmayanlardan da değil.
Ben diyorum yine bu yüzsüzlükle siz uyanıp tüm iletişimi kesene kadar bu şekilde gelgitli davranmaya devam edecek.
Yumuşak karnınızı da bulmuş gelecekten bahsediyor sıkışınca. Aslında derin bir konuşma da yapamıyorsunuz sizi anlamıyor da sadece gelecek planınızda evlilik olduğunu anlamış ordan yürüyor.
Şimdi burda soru cevaplar ile yürürken siz de göreceksiniz adamın oyunlarını ve umursamazlığını bence
İletişimi kesmem en doğrusu delirmeme az kaldı

İletişimi kesmem en doğrusu delirmeme az kaldı
Kesinlikle engelleyin gitsin.
Başka yerden ulaşıp sizi suçlu hissettirecek şeyler yazacak büyük ihtimalle yine sırf cevap verin diye.
Yapmayın cevap vermeyin hatta keşke okumayın derim ama merak ile okursunuz.
Bilin ki yazdıkları sırf siz cevap verin ve iletişimde istediğiniz kıvama gelin diye saçmaladığı şeyler.
O oyuna gelmeyin zaten üç beş yazar susar o da.
Başka hesaptan yazdığı an onu da engelleyin.
Cevap verirseniz asla bitmez.
Cevap verirseniz bu döngü ancak onun suskun zamanlarında başkasını bulması ile biter ve o zaman daha çok üzülürsünüz ve o zaman belki 2 sene sonra olur.
Siz bitirin.
Siz kadınsınız ondan daha akıllı ve güçlüsünüz siz seçen tarafsınız bir kere,cidden seçilen biri olabilir mi bu kişi?

Kesinlikle engelleyin gitsin.
Başka yerden ulaşıp sizi suçlu hissettirecek şeyler yazacak büyük ihtimalle yine sırf cevap verin diye.
Yapmayın cevap vermeyin hatta keşke okumayın derim ama merak ile okursunuz.
Bilin ki yazdıkları sırf siz cevap verin ve iletişimde istediğiniz kıvama gelin diye saçmaladığı şeyler.
O oyuna gelmeyin zaten üç beş yazar susar o da.
Başka hesaptan yazdığı an onu da engelleyin.
Cevap verirseniz asla bitmez.
Cevap verirseniz bu döngü ancak onun suskun zamanlarında başkasını bulması ile biter ve o zaman daha çok üzülürsünüz ve o zaman belki 2 sene sonra olur.
Siz bitirin.
Siz kadınsınız ondan daha akıllı ve güçlüsünüz siz seçen tarafsınız bir kere,cidden seçilen biri olabilir mi bu kişi?
Kesinlikle olamaz ve ben bunu halletmiyorum ..

İroni değil bende ara ara düşünmüyor değilim

cıkaramıyorun altı ay heryerden sildim konuşmadım özür diledi döndüm yine aynı rahatsız olduğumu da belirttim ama dikkat ederim diyip devam ediyor

Cünkü sen buna müsade ediyorsun. Nasil cikartamiyorsun? Yani zamanini bosa harcamak istiyorsan tabi zaman senin, kimse tutamaz. Ama bence insan ilk kendi kiymetini bilmelu

Akrep erkeği ile başım dertte beraberken harika çok ilgili temas bağımlısı kıskanç ama görüşmeden sonra o istemediği sürece ne telefonu açıyor ne mesaja dönüyor attığım mesajları anında okuyor ben sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen yardım ?

Akrep erkeğinden bir cacık olmaz

X