- 1 Ekim 2023
- 80
- 25
- 32
- Konu Sahibi birderdimvartutamamicimde
Evet …kız ne evlenmesi adam daha kadınla adam gibi konuşmuyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet …kız ne evlenmesi adam daha kadınla adam gibi konuşmuyor.
Evet dediğim gibi ilk etapta normaldi beş dakika seni göreyimler sesini özledimler vs vs sonrası yokİlişkiniz 2 yıldır sürüyor ve adamın bu tavırlarına sizde göz yumuyorsunuz öylemi. Pes diyorum size.
Müdür olduğunu belirtmişsiniz bazı insanlar böyle makamları kaldıramıyor bütün herkesin onlara köle olmasını bekliyor bu da öyle bir şey muhtemelen.Direk profilini verebilseydim keşke beni iyi anlayın diye dndjdj
Ah işte o kdar haklısın ki ben de böyle düşünüyorum beni de kontrol ediyor edemezse deliriyorMüdür olduğunu belirtmişsiniz bazı insanlar böyle makamları kaldıramıyor bütün herkesin onlara köle olmasını bekliyor bu da öyle bir şey muhtemelen.
Hımm bir de yüzsüz yani burnundan kıl aldırmayanlardan da değil.Engellediğimde başkasından ulaştı sonra tekrar barıştık bir süre sonra aynısı oldu ben de telefonu açmadım mesaj attı sen hakediyorsun herşeyi arıyoruz açmıyorsun diyor ve telefonda aradığında asla güncel konuları konuşmuyor mesela aliyim seni kahve içelim konuşalım diyor gidiyorum asla konuları konuşmuyoruz gelecek ile ilgili planlar yapmaya başlıyor bu bizim şarkımız olsun diyor mesela ya da sen seversin bir gün buraya gidelim diyor ben yine kavga edemiyorum konuşamıyorum kalıyor öyle
Hayatında iki veya daha fazla kadın olabilir miAkrep erkeği ile başım dertte beraberken harika çok ilgili temas bağımlısı kıskanç ama görüşmeden sonra o istemediği sürece ne telefonu açıyor ne mesaja dönüyor attığım mesajları anında okuyor ben sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen yardım ?
Evet dediğim gibi ilk etapta normaldi beş dakika seni göreyimler sesini özledimler vs vs sonrası yok
İletişimi kesmem en doğrusu delirmeme az kaldıHımm bir de yüzsüz yani burnundan kıl aldırmayanlardan da değil.
Ben diyorum yine bu yüzsüzlükle siz uyanıp tüm iletişimi kesene kadar bu şekilde gelgitli davranmaya devam edecek.
Yumuşak karnınızı da bulmuş gelecekten bahsediyor sıkışınca. Aslında derin bir konuşma da yapamıyorsunuz sizi anlamıyor da sadece gelecek planınızda evlilik olduğunu anlamış ordan yürüyor.
Şimdi burda soru cevaplar ile yürürken siz de göreceksiniz adamın oyunlarını ve umursamazlığını bence
Bilmiyorum herşey olabilir telefonunda şifre yok bazen bakıyorum ama bişey görmedim ama güvenim sıfır oladabilirHayatında iki veya daha fazla kadın olabilir mi
Kesinlikle engelleyin gitsin.İletişimi kesmem en doğrusu delirmeme az kaldı
Kesinlikle olamaz ve ben bunu halletmiyorum ..Kesinlikle engelleyin gitsin.
Başka yerden ulaşıp sizi suçlu hissettirecek şeyler yazacak büyük ihtimalle yine sırf cevap verin diye.
Yapmayın cevap vermeyin hatta keşke okumayın derim ama merak ile okursunuz.
Bilin ki yazdıkları sırf siz cevap verin ve iletişimde istediğiniz kıvama gelin diye saçmaladığı şeyler.
O oyuna gelmeyin zaten üç beş yazar susar o da.
Başka hesaptan yazdığı an onu da engelleyin.
Cevap verirseniz asla bitmez.
Cevap verirseniz bu döngü ancak onun suskun zamanlarında başkasını bulması ile biter ve o zaman daha çok üzülürsünüz ve o zaman belki 2 sene sonra olur.
Siz bitirin.
Siz kadınsınız ondan daha akıllı ve güçlüsünüz siz seçen tarafsınız bir kere,cidden seçilen biri olabilir mi bu kişi?
İroni değil bende ara ara düşünmüyor değilim
cıkaramıyorun altı ay heryerden sildim konuşmadım özür diledi döndüm yine aynı rahatsız olduğumu da belirttim ama dikkat ederim diyip devam ediyor
Güven yoksa devam etme ısrarını anlayamadımBilmiyorum herşey olabilir telefonunda şifre yok bazen bakıyorum ama bişey görmedim ama güvenim sıfır oladabilir
Israr etmiyorum ben de çekildim duruyorum öyle sadece düşünmeye devam ediyorum istemsizGüven yoksa devam etme ısrarını anlayamadım
Bilmiyorum herşey olabilir telefonunda şifre yok bazen bakıyorum ama bişey görmedim ama güvenim sıfır oladabilir
Haklısın. Fikirler iz için teşekkürlerTelefonununda şifre olsa ne olur olmasa ne adamın siz karşı davranışları ortada.
Akrep erkeği ile başım dertte beraberken harika çok ilgili temas bağımlısı kıskanç ama görüşmeden sonra o istemediği sürece ne telefonu açıyor ne mesaja dönüyor attığım mesajları anında okuyor ben sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen yardım ?