- 1 Ekim 2023
- 80
- 25
- 32
-
- Konu Sahibi birderdimvartutamamicimde
Bence böyle davranmam daha çok işine gelmez misadece sevişmeyi planladığınızda arayın ve bu konu üzerine görüşün, sonrasında da iletişimi kesin... bunu bir kaç defa yaptığınızda normale dönecektir. yok dönmüyorsa da yollar senin deyip ilişkinizi bitirin...
Güzelim benim, adam alışmış, güvenilir ve temiz biriyle düzenli seks daha cazip geliyor, demek ki önüne gelen dişiyle yatan biri değil, kaz gelecek yerden çiçek esirgenmemiş.Engellediğim de oldu ama ulaştı bi şekilde özür diledi işte hata yaptım dedi bir süre kendini kontrol etti istediklerimi yaptı hediyeler çiçekler vs sonra yine aynı adam ..
Hiçkimse egolarının ve bencilliğinin esiri oldumEe ulaşır tabii kaç kişi onu bu şekilde kabul eder sizce?
İstediğinde görüşeceği görüşmediği zamanlarda şeytan olacağı bir ilişki tipini kabul eder.
Güzel iş yani gideceği yere kadar götürmek ister.
Kusura bakmayın ama öyle yani
Güzelim benim, adam alışmış, güvenilir ve temiz biriyle düzenli seks daha cazip geliyor, demek ki önüne gelen dişiyle yatan biri değil, kaz gelecek yerden çiçek esirge
Fb gibi bir ilişki türünü istemiyorsanız bitirmek hayrınıza olur. Ama buna tamamsanız devam edebilirsiniz.Evet benim de arayınca ulaşılmamak gerek
nö nö nöööööBence böyle davranmam daha çok işine gelmez mi
Evet …Güzelim benim, adam alışmış, güvenilir ve temiz biriyle düzenli seks daha cazip geliyor, demek ki önüne gelen dişiyle yatan biri değil, kaz gelecek yerden çiçek esirgenmemiş.
deneyeceğimmmmnö nö nöööööerkekler bunu kaldıramaz... kullanıldığını hissetmek daima onları duygusal boşluğa sürükler...
Çatır çatır aldatıp her b.ku yiyip aynı şey kendilerine yapıldığında bunalıma giriyorlar yıllarca içlerinden çıkmıyor bunların bi de dkdjjdjdjdnö nö nöööööerkekler bunu kaldıramaz... kullanıldığını hissetmek daima onları duygusal boşluğa sürükler...
Hah işte özür dilemek... Buradan işlerin ters gittiğini anlamalıydın. Bunlar özür dilemez çünküEngellediğim de oldu ama ulaştı bi şekilde özür diledi işte hata yaptım dedi bir süre kendini kontrol etti istediklerimi yaptı hediyeler çiçekler vs sonra yine aynı adam ..
öyle şerefli onurludur kendileriÇatır çatır aldatıp her b.ku yiyip aynı şey kendilerine yapıldığında bunalıma giriyorlar yıllarca içlerinden çıkmıyor bunların bi de dkdjjdjdjd
Mesela neler yapabilirim ?
Yalnız kalmamak için. Takılmak için. ama arkadaşlarında dediği gibi sevmiyor, kendini kandırma. Yada kandır sürekli buraya gelir konu açarsın.Evet ben de böyle düşünüyorum ama sevmese niye geri dönsün ve uğraşsın ikna etmek için diye de düşünüyorum kafam karışık …
Öyle olmak lazım aslında …Çatır çatır aldatıp her b.ku yiyip aynı şey kendilerine yapıldığında bunalıma giriyorlar yıllarca içlerinden çıkmıyor bunların bi de dkdjjdjdjd
buna %10000 katılıyorum bu arada...Bu sevgi değil. Güçlü dur ve kendi sınırını koy. Kavga ederek değil, sözlerle değil davranışlarınla umursamadığını göstermen gerek. Uzaklaş... Yoksa olan yıllarına olur. 29 yasındasın, evlilik fikrin varsa kendine daha uygun bir partner bul. Bu arkadaş ölü yatırım.
Deneseniz de değişmez bence.Evet …
deneyeceğimmmm
E sevse niye seni aramasın mesaj atmasın? birde öyle düşün.Evet ben de böyle düşünüyorum ama sevmese niye geri dönsün ve uğraşsın ikna etmek için diye de düşünüyorum kafam karışık …
Yapıyorum bunu bir kez aradım açmadı mesela aramıyorum yazmıyorum biraz geçiyor kendisi arıyor ben açmadığımda da yine tribi ben yiyorumMesela mesajınızı gördüğü halde cevap vermeyen birine bir daha mesaj atamayacaksınız, aramıyacaksınız. Bir ilişkide neleri isteyip neleri istemediğinizi bileceksiniz. Size yanlış gelen bir durum olduğunda anında tepki vereceksiniz. Tabi kaybetmeyi de göze almanız gerekiyor.
Tamam bakıyorum diyeceksin orda. Neden böyle şeylere düşersiniz anlamıyorum ki.Öyle olmak lazım aslında …
En başta elde edemeyeceğini düşünüp uğraşıyorlar binbir türlü şovla baktı sevmeye başlıyorum kullan kullanabilirsen
Bir de üstüne cezalandırma huyu da var bişeye kırılırsa kıskanırsa sen hakediyorsun cevap almamayı çok rahat davranıyorsun erkeklerle muhabbetlerine bak vs deniyor garip
O nasil davraniyorsa sen de oyle davranTeşekkür ederim ben kör oldum heralde