Kendisi arayan görüşünce harika davranan aşkından ölüyor gibi hissettiren ama sonrasında aramaları açmayan mesajlara dönmeyen akrep erkeği ne istiyor

Engellediğim de oldu ama ulaştı bi şekilde özür diledi işte hata yaptım dedi bir süre kendini kontrol etti istediklerimi yaptı hediyeler çiçekler vs sonra yine aynı adam ..
Güzelim benim, adam alışmış, güvenilir ve temiz biriyle düzenli seks daha cazip geliyor, demek ki önüne gelen dişiyle yatan biri değil, kaz gelecek yerden çiçek esirgenmemiş.

nö nö nööööö erkekler bunu kaldıramaz... kullanıldığını hissetmek daima onları duygusal boşluğa sürükler...
Çatır çatır aldatıp her b.ku yiyip aynı şey kendilerine yapıldığında bunalıma giriyorlar yıllarca içlerinden çıkmıyor bunların bi de dkdjjdjdjd

Engellediğim de oldu ama ulaştı bi şekilde özür diledi işte hata yaptım dedi bir süre kendini kontrol etti istediklerimi yaptı hediyeler çiçekler vs sonra yine aynı adam ..
Hah işte özür dilemek... Buradan işlerin ters gittiğini anlamalıydın. Bunlar özür dilemez çünkü Özür dilemesi için kendi kendini gerçekten bir hata yaptığına ikna etmesi gerek.Her seferinde başa dönüyorsa demek ki davranışlarının hata olduğunu düşünmüyor.

Seni arkadaş ile seks partneri arasında bir yere koymuş. Sınırı kendi belirlemiş, o sınırı geçmene izin vermiyor. Bu sevgi değil. Güçlü dur ve kendi sınırını koy. Kavga ederek değil, sözlerle değil davranışlarınla umursamadığını göstermen gerek. Uzaklaş... Yoksa olan yıllarına olur. 29 yasındasın, evlilik fikrin varsa kendine daha uygun bir partner bul. Bu arkadaş ölü yatırım.

Mesela neler yapabilirim ?

Mesela mesajınızı gördüğü halde cevap vermeyen birine bir daha mesaj atamayacaksınız, aramıyacaksınız. Bir ilişkide neleri isteyip neleri istemediğinizi bileceksiniz. Size yanlış gelen bir durum olduğunda anında tepki vereceksiniz. Tabi kaybetmeyi de göze almanız gerekiyor.

Evet ben de böyle düşünüyorum ama sevmese niye geri dönsün ve uğraşsın ikna etmek için diye de düşünüyorum kafam karışık …
Yalnız kalmamak için. Takılmak için. ama arkadaşlarında dediği gibi sevmiyor, kendini kandırma. Yada kandır sürekli buraya gelir konu açarsın.

Çatır çatır aldatıp her b.ku yiyip aynı şey kendilerine yapıldığında bunalıma giriyorlar yıllarca içlerinden çıkmıyor bunların bi de dkdjjdjdjd
Öyle olmak lazım aslında …
En başta elde edemeyeceğini düşünüp uğraşıyorlar binbir türlü şovla baktı sevmeye başlıyorum kullan kullanabilirsen
Bir de üstüne cezalandırma huyu da var bişeye kırılırsa kıskanırsa sen hakediyorsun cevap almamayı çok rahat davranıyorsun erkeklerle muhabbetlerine bak vs deniyor garip

buna %10000 katılıyorum bu arada...

Yapıyorum bunu bir kez aradım açmadı mesela aramıyorum yazmıyorum biraz geçiyor kendisi arıyor ben açmadığımda da yine tribi ben yiyorum

Tamam bakıyorum diyeceksin orda. Neden böyle şeylere düşersiniz anlamıyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…