Kendisi arayan görüşünce harika davranan aşkından ölüyor gibi hissettiren ama sonrasında aramaları açmayan mesajlara dönmeyen akrep erkeği ne istiyor

Evet var ama ben fb olduğumuzu düşünmüyorum yakın çevresiyle tanışıyorum özel şeylerini paylaşıyor ve de en önemlisi bunu zaten şevkatinden anlayabilirim ama uzaklaşınca şeytana dönüyo
Ne kadar kolay işi aslında.
Haftada 4 saat yan yana görüşseniz orda sevgi kelebeği olur hem de sohbet eder işte temas bağımlısı gibi dediniz şefkati de ordan verir.
Sonrasında özgür tüm hafta bir flörtün veya ilişkinin sorumluluğunu almadan takılır.
Güzel yol bulmuş.
Hayırdır deyip engelleyen de yok nasılsa

körlük değil bu, sizin duygularınız varsa bunu kabul etmemeniz en doğal tepkiniz olur... bunu sizi kırmak için söylemedim... kusura bakmayın..
Hayır kırılmadım fikirlerinizi almak için yazdım fikirleriniz önemli tabi ki evet biraz duygusal bakıyorum ve sevmesini diliyorum sanırım

Engellediğim de oldu ama ulaştı bi şekilde özür diledi işte hata yaptım dedi bir süre kendini kontrol etti istediklerimi yaptı hediyeler çiçekler vs sonra yine aynı adam ..

Valla her fb otelde bulup konuşmadan sevişip elveda demeden kaçar gibi ayrılmıyordur herhalde. Yani daha insani takılanları vardır bence ya. Kuralları esnetilebilir, niye olmasın ki?
Görüşünce iyi davranması normal, ne yapsın adam kötü mü davransın? Ama onun haricindeki zamanda iletişim kurmuyor. Bu da ilişkideki sınır oluyor. Yani normal ilişkilerden ayrılan kısım bu bence.

Evet var ama ben fb olduğumuzu düşünmüyorum yakın çevresiyle tanışıyorum özel şeylerini paylaşıyor ve de en önemlisi bunu zaten şevkatinden anlayabilirim ama uzaklaşınca şeytana dönüyo
fb zaten illa birbirine seks dışı kötü davranan, rezil, leş insan demek değil ki. o da yoğun alışverişin olduğu bi biçim ilişki ve arkadaşlık aslında.

birbirinin seks dahil duygusal ve fiziksel boşluğunu doldurmak için var fb. ama sadece doldurmak için. sizi hayatınıza almaz, ve sizin düşündüğünüz anlamda değer vermez. ben cok kanka fb ler tanıdım. iki taraf da memnun ve aynı beklentide olunca sorun olmayan bi ilişki biçimi.

ama sizin istediğiniz o değilse üzgünüm adam sizi sadece oyle görüyor o kadar bariz ki.

öyle zaten kuzu... diğeri fb olmuyor o sadece sevişen iki insan oluyor. çok yakın arkadaş olup fb olanlar var... ilginç ama gerçek malesef ki... sevgililik durumu dışında ( arama sorma merak etme sürekli iletişimde kalma) hariç duygusal bağ kuruyorlar zaten.

Evet benim de arayınca ulaşılmamak gerek

aynı şeyleri peş peşe yazmamız

Burcun konuyla alakası nedir bilmiyorum ama insan seviyorsa ve normal biriyse tutarlı davranır. Uzaklaşınca farklı yakınken farklı insanla ne yapacaksınız? 7/24 tasma takıp gezdirecek haliniz yok ya. Yaşınız küçük değil yanlış okumadıysam vaktiniz böyle gelgitli ilişkilerle harcanmayacak kadar kıymetli olmalı. Bir de yani kafanız nasıl kaldırıyor mesela? Aradı mı arayacak mı falan? Çok yorucu bir şey bu. Hiç tarzım değil. Zamanında daha çok küçükken buna dönüşecek bir ilişkim olmuştu. Ay ben bununla uğraşamam diye bıkıp hayatımdan direkt çıkarmıştım. Arkadaş gibiydik değil gibiydik de. Bari arkadaş kalalım diye çok yalvarmıştı direkt kestirip attım. Net olmayan şeyler beni çok yoruyor hiç sevmem.

İşini görüp g.tünü dönüyor gidiyor işte? Ben de sokaktaki kedilerden aynı muameleyi görüyorum, mamayı yiyip s.gidiyorlar ahahah.

Engellediğim de oldu ama ulaştı bi şekilde özür diledi işte hata yaptım dedi bir süre kendini kontrol etti istediklerimi yaptı hediyeler çiçekler vs sonra yine aynı adam ..
Ee ulaşır tabii kaç kişi onu bu şekilde kabul eder sizce?
İstediğinde görüşeceği görüşmediği zamanlarda şeytan olacağı bir ilişki tipini kabul eder.
Güzel iş yani gideceği yere kadar götürmek ister.
Kusura bakmayın ama öyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…