- 22 Ağustos 2023
- 362
- 747
-
- Konu Sahibi birderdimvartutamamicimde
körlük değil bu, sizin duygularınız varsa bunu kabul etmemeniz en doğal tepkiniz olur... bunu sizi kırmak için söylemedim... kusura bakmayın..Teşekkür ederim ben kör oldum heralde
Ne kadar kolay işi aslında.Evet var ama ben fb olduğumuzu düşünmüyorum yakın çevresiyle tanışıyorum özel şeylerini paylaşıyor ve de en önemlisi bunu zaten şevkatinden anlayabilirim ama uzaklaşınca şeytana dönüyo
Çok haklısınE heralde yakınken melek olcak şevkatli olcak sevgi dolu olcak aksi gibi davransa gerçek duygularını dışa vursa kötü davransa istediğini alabilecek mi senden
koşarak uzaklaşmak istiyorum ama yapamıyorum khretsinAkrep erkeği ya, ondandır.
sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen
Hayır kırılmadım fikirlerinizi almak için yazdım fikirleriniz önemli tabi ki evet biraz duygusal bakıyorum ve sevmesini diliyorum sanırımkörlük değil bu, sizin duygularınız varsa bunu kabul etmemeniz en doğal tepkiniz olur... bunu sizi kırmak için söylemedim... kusura bakmayın..
Engellediğim de oldu ama ulaştı bi şekilde özür diledi işte hata yaptım dedi bir süre kendini kontrol etti istediklerimi yaptı hediyeler çiçekler vs sonra yine aynı adam ..Ne kadar kolay işi aslında.
Haftada 4 saat yan yana görüşseniz orda sevgi kelebeği olur hem de sohbet eder işte temas bağımlısı gibi dediniz şefkati de ordan verir.
Sonrasında özgür tüm hafta bir flörtün veya ilişkinin sorumluluğunu almadan takılır.
Güzel yol bulmuş.
Hayırdır deyip engelleyen de yok nasılsa
Valla her fb otelde bulup konuşmadan sevişip elveda demeden kaçar gibi ayrılmıyordur herhalde. Yani daha insani takılanları vardır bence ya. Kuralları esnetilebilir, niye olmasın ki?zaten onu diyecektim :) onun için sordummm...
net fb olarak görüyor sizi. siz anlam yüklüyorsunuz. ben söyleyeyim de siz istediğiniz kadar inkar edin... zaten fb bunun için vardır, canı istediğinde görüşür dertleşir bazı duygularını tatmin eder buna cinsellik de dahil...
fb zaten illa birbirine seks dışı kötü davranan, rezil, leş insan demek değil ki. o da yoğun alışverişin olduğu bi biçim ilişki ve arkadaşlık aslında.Evet var ama ben fb olduğumuzu düşünmüyorum yakın çevresiyle tanışıyorum özel şeylerini paylaşıyor ve de en önemlisi bunu zaten şevkatinden anlayabilirim ama uzaklaşınca şeytana dönüyo
Arkadaşım bunun burçla murçla ilgisi yok, adam sizi parmağında oynatıyor.Vur gtne tekmeyiÇok haklısın
koşarak uzaklaşmak istiyorum ama yapamıyorum khretsin
fb zaten illa birbirine seks dışı kötü davranan, rezil, leş insan demek değil ki. o da yoğun alışverişin olduğu bi biçim ilişki ve arkadaşlık aslında.
birbirinin seks dahil duygusal ve fiziksel boşluğunu doldurmak için var fb. ama sadece doldurmak için. sizi hayatınıza almaz, ve sizin düşündüğünüz anlamda değer vermez. ben cok kanka fb ler tanıdım. iki taraf da memnun ve aynı beklentide olunca sorun olmayan bi ilişki biçimi.
ama sizin istediğiniz o değilse üzgünüm adam sizi sadece oyle görüyor o kadar bariz ki.
Engellediğim de oldu ama ulaştı bi şekilde özür diledi işte hata yaptım dedi bir süre kendini kontrol etti istediklerimi yaptı hediyeler çiçekler vs sonra yine aynı adam ..
öyle zaten kuzu... diğeri fb olmuyorValla her fb otelde bulup konuşmadan sevişip elveda demeden kaçar gibi ayrılmıyordur herhalde. Yani daha insani takılanları vardır bence ya. Kuralları esnetilebilir, niye olmasın ki?
Görüşünce iyi davranması normal, ne yapsın adam kötü mü davransın? Ama onun haricindeki zamanda iletişim kurmuyor. Bu da ilişkideki sınır oluyor. Yani normal ilişkilerden ayrılan kısım bu bence.
Evet benim de arayınca ulaşılmamak gerekValla her fb otelde bulup konuşmadan sevişip elveda demeden kaçar gibi ayrılmıyordur herhalde. Yani daha insani takılanları vardır bence ya. Kuralları esnetilebilir, niye olmasın ki?
Görüşünce iyi davranması normal, ne yapsın adam kötü mü davransın? Ama onun haricindeki zamanda iletişim kurmuyor. Bu da ilişkideki sınır oluyor. Yani normal ilişkilerden ayrılan kısım bu bence.
Mesela neler yapabilirim ?Size karşı davranışlarının değişmesini istiyorsanız. Sınır çizeceksiniz.
aynı şeyleri peş peşe yazmamızfb zaten illa birbirine seks dışı kötü davranan, rezil, leş insan demek değil ki. o da yoğun alışverişin olduğu bi biçim ilişki ve arkadaşlık aslında.
birbirinin seks dahil duygusal ve fiziksel boşluğunu doldurmak için var fb. ama sadece doldurmak için. sizi hayatınıza almaz, ve sizin düşündüğünüz anlamda değer vermez. ben cok kanka fb ler tanıdım. iki taraf da memnun ve aynı beklentide olunca sorun olmayan bi ilişki biçimi.
ama sizin istediğiniz o değilse üzgünüm adam sizi sadece oyle görüyor o kadar bariz ki.
İşini görüp g.tünü dönüyor gidiyor işte? Ben de sokaktaki kedilerden aynı muameleyi görüyorum, mamayı yiyip s.gidiyorlar ahahah.Akrep erkeği ile başım dertte beraberken harika çok ilgili temas bağımlısı kıskanç ama görüşmeden sonra o istemediği sürece ne telefonu açıyor ne mesaja dönüyor attığım mesajları anında okuyor ben sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen yardım ?
ahaha aklın yolu bir amaaynı şeyleri peş peşe yazmamız
sadece sevişmeyi planladığınızda arayın ve bu konu üzerine görüşün, sonrasında da iletişimi kesin... bunu bir kaç defa yaptığınızda normale dönecektir. yok dönmüyorsa da yollar senin deyip ilişkinizi bitirin...Mesela neler yapabilirim ?
Ee ulaşır tabii kaç kişi onu bu şekilde kabul eder sizce?Engellediğim de oldu ama ulaştı bi şekilde özür diledi işte hata yaptım dedi bir süre kendini kontrol etti istediklerimi yaptı hediyeler çiçekler vs sonra yine aynı adam ..