- 10 Ekim 2014
- 32.499
- 146.057
- 798
- Konu Sahibi Maariftakvimi
Mutsuzluktan canim sıkılıyor benim oyle mutsuz mutsuz duramam oyle insani da yakinimda tutmam. Hayatimda ciddi manada zorlandigim ve yiprandigimi hissettigim iki dönem oldu. O üzücü dönemlerin içindeyken bile kendim icin bir şeyler yapmaya calisirdim ne olursa ufak tefek bir şeyler yapardim içten geliyor galiba.
Eften püften şeyleri zaten kafama takmam yani takarim da en çok 2-3 gundur gunlerce mutsuz olmam. Benim sinirim de saman alevidir o an dünya yikilmis gibi anlatirim ama ertesi gun normale döner.
Spor, oyun, kitap, resim çizme, alisveris, bakim ve tembellik en sevdigim seyler.
Koronada pek gezmiyoruz ama boyle mutlu olacağim şeyleri yapiyorum.
Dün oyunum için yeni bir ek paket aldim mesela acayip mutlu oldum, belki ben mutlu olmaya yer ariyorum bilmem.
O yuzden içten geldigini dusunuyorum. Karakter meselesi.
Eften püften şeyleri zaten kafama takmam yani takarim da en çok 2-3 gundur gunlerce mutsuz olmam. Benim sinirim de saman alevidir o an dünya yikilmis gibi anlatirim ama ertesi gun normale döner.

Spor, oyun, kitap, resim çizme, alisveris, bakim ve tembellik en sevdigim seyler.

Koronada pek gezmiyoruz ama boyle mutlu olacağim şeyleri yapiyorum.
Dün oyunum için yeni bir ek paket aldim mesela acayip mutlu oldum, belki ben mutlu olmaya yer ariyorum bilmem.