kendinizi gerçekleştirmek- tüm engellere rağmen

Çok güzel miş tesekkur ederim. Evle ugrasmak özellikle iyi fikir. Aslında ben de evimde bişeyler yapıp evimi tertemiz ve çok şık görünmesini istiyorum ama nereye neyle nasıl başlıcagımı bilemeden öyle kalıyor..

Çok güzel miş tesekkur ederim. Evle ugrasmak özellikle iyi fikir. Aslında ben de evimde bişeyler yapıp evimi tertemiz ve çok şık görünmesini istiyorum ama nereye neyle nasıl başlıcagımı bilemeden öyle kalıyor..

İşte oraya el atmaya başlarsan insanın algısı çok değişiyor, önce ortalığını bi temizle bir hafta falan dip bucak deliler gibi müze olsun ev, sonra falza kitaplar falan ayıkla... tülmüş sehpaymış mobilyaların yerini değiştirmekmiş onlara sonra girersin belki evden neler çıakcak kullanmalık. Biraz da kilo milo veririsen imaj değişikliği baabında, her gün bir iki saat yürü falan insan çok dağılıyor, tamiratlarını yaptırt, gardrobundaki elbiselerin de tadilatlarını yaptırt bir iki gömleğin düğmesini elinde farklı düğmelerle değiştir falan, bir iki giymediğin pantolonunun paça boylarını değiştir hiç yoktan değişik bir kaç şeyin olur. yazmıştım silinmiş, mutlaka tatil rezv yaptırt ucuza nasıl kapatırım diye iyice araştır kuzenlerle olabilir, aileyle olabilir, arkadaşalarınla olabilir , çok görüşmediğin insanlarla olabilir, bana çok iyi gelir bir...

Bir de ben sosyal medyadan o dönemde çok faydalandım yalan yok hop diye hayatından çıkartma zor, insan kendi de kudurduğu için bir inst. heasbı açıp tatilde gittiğim yerleri falan yüklemiştim sürekli. Belli kurallara uymak kaydıyla bir - iki sene sürdü bu durum... Seni iyi görmelerini istiyorsun insansın çünkü... Bu da aslında insanı psikolojik olarak tatmin eden bir şey... sonradan unutunca biraz da sosyal medya düzeltmesi yapmak için çok atmamaya başlıyorsun ve oradan tamamen aklından sildiğini anlamış oluyorsun 7. adımda dedim ya aklıdan gönlünden çıkınca yanyana otursan bir şey ifadeetmiyor... her sabah girer bakarıdım ne yapmışlar diye şimdi girmiyorum bile.... çünkü ben de aslında yaşadığım bir sürü güzel şeyi yüklememeye başladım nazar çekmemek için kime ne .... tamamen temizleniyorsun o da 8. adım
:KK69:

Son düzenleme:
X