Ne kadar sevindim bilemezsin basimla birlikte hosgeldin konuma yazmaya sevam edecegim sen de yaz buraya... Orn univwraitw kazanirken ... Havandan kazanmamissindir ornegin... Neler yaptin nasil dayan s in nasil direndin bazi tersliklere (eger olduysa tabii )... Sen de sevgiyle selamla kal...
Üniversite sınavı zamanı ...
tüm seneyi imkansız aşkımın peşinde dolanarak onun yolunda dedektiflik ederek geçirmişim ..
Dile kolay 8 ay bu yolda feda etmişim yaz tatilimle beraber
Son 1 buçuk ay ... hesaplıyorum tamı tamına bir buçuk ay
Alllahım dedim ben ne yapacağım ..
Lise hayatım boyunca bana türlü türlü imkan sağlayan babam annemin yüzüne nasıl bakacağım ...
ben hayatımı burda mahvettim bitti herşey yetiştiremem dedim ...
sonra durdum .. Sen Bunu Başaracaksın dedim kendime .
Başaramasan dahi -ki hayat bu herşey olabilir-
"Kabeye bu yürüyüşle varamazsın sen ey Karınca , gücün yetmez diyenlere inat , Hiç Olmazsa Yolunda Ölürüm diyen karınca gibi ol dedim kendime ...
evet emek göster . Hele bi geceni gündüzüne kat , uykundan feragat et , eğlenceden gezip tozmaktan men et kendini bu yola baş koy hele bi .... Olmazsa Ben emek verdim Ama Rabbim daha hayırlısını verecek demek ki Bunu bana vermedi diyebil gönül rahatlığıyla ...
Önce plan belirledim ve Deli gibi çalışmaya başladım . Ders ders ilerlemeye karar verdim . Türkçeden başladım konu Sözcuk yapısı mesela . kısa maddeler halinde özet ve hemen ardından o konuyla ilgili 500-600-700 soru ... elimde ne kadar kaynak varsa ..
hem dersaneye gidip geliyorum hem evde çalışıyorum ..
bu şekilde Türkçe Tarih Coğrafya Felsefe Sosyoloji Psikoloji ve Bir matematik özürlüsü olarak 3-4 konu matematik bittti . bir buçuk ayda ... Şimdi düşünüyorum da şaka gibi ...
Netlerim o sürede 3 katına kadar çıktı . Zirvedeki netim sınav netimdi ... ve Hedefimi kazandım ..
Başarı duygusu gerçekten muhteşem bir şey ..
bir tadan bir daha bırakamaz bence