YUKARIDAKİ MESAJ DEVAM :
NOT 1: Evliyseniz kesinlikle eşinizle daha çok vakit geçirin her adımda yapmanız gereken emin olun toparlanma sürecinizi yarı yarıya azaltır süslenin mumlar yakın güzel yemekler yapın çıkın eğlenin...
NOT 2: 4. ADIMA EK OLARAK:
iş yerinizdeki bir iki porbleminizi çözmeye yönelin
iş yerindeki masanızı ve çekmecelerinizi toplatyın ve güzelleştirin
evdeyseniz evinize yalıtım yaptırabilirsiniz
evinizin camlarına kendiniz yalıtım yapabilirsiniz
balkonunuzu güzelleştirebilirsiniz
Evi daha ilk gördüğünüzde evin davet edici olması kişinin bilinç altında kendi hayatını sevmesini ve kendine yetebilmesini sağlıyormuş kanıtlanmış bir şey onun için kapı önü çok önemli, cennet kapısı gibi olmalı, pırıl pırıl rengarenk, çiçekli böcekli, miss gibi....
Kapınızın önünü mutlaka temizleyin ayakkabıları içeri almak için bir küçük dolap buluşturun ya da mukavvalarla, gazete kağıtlarıya v.s. bir köşe yapın evin içine... Kapınıızn önüne bir kullanmadığınız saksıyı boyayıp koyabilirsiniz, içine kullanmadığınız yapma çiçekler yerleştirebilir ya da sardunya ekebilirsiniz sardunya çok az bakım gerketiri ve mis gibi açar, bir ekmek sepeti asabilir ve komşularınızı kıskandırabilrisiniz :). kapı girişine çıakrtmalar var ya nazar boncuklu onlardan koyabilirsiniz, kapı zillerinize isminizi çok güzle bir el yazısıyla yazabilrisiniz, evde kullanmadığınız bir iki değersiz şeyi kapı girişine çakabilirsiniz.
mutfak dolaplarınızın sadece kulplarını değiştirerek mutfağınıza güzle bir hava katabilirsiniz, bir iki raf çaktırarak havasını iyice değiştirebilirsiniz
yatak odanıza led döşeyebilirsiniz bunun için evliyseniz eşinizden yardım alabilirsiniz
kullanmadığınız ve hiç kullanmayacağınız eşyalarınızı ihtiyacı olanlara verebilirsiniz evinizi ferahlatabilirsiniz
kendinize küçük bir kitaplık yapabilir ya da kitaplığınız varsa onu temizleyebilirsiniz
bu şekilde hayatına yapacağınız dokunuşlar, sürekli bulunduğunuz ortamları daha çok sevmenizi sağlayacak ve kneid kedinize yetme hissi verecek bu önemli bir şey diğer insanları kafadan çıkartamama sebebimiz onlarsız hayatımızın çok kötü olacağı düşüncesi hiç de öyle olmuyor halbuki....