harikasınız herkesin hayatındaki zorlukları aştığı bir yerler olmuştur birşeyleri ittiği; bir iki engeli yıktığı; hakkını aradığı; sebat ettiği... benim davetim bu yönde hepimiz birşeyler yazarsak herkese ilham oluruzBenim için takip edilesi bir konu olmuş..Itici güc denen şeye çok ihtiyacım var.Nasil bir yol izlemem gerektigi konusunda bazen kararsiz kaliyorum.Şuan kalkıp harekete geçmeliyim galiba.Miskinligi birakmali ilk adim olarak.
taciz derken ? konu kayıyor şu anda ama hayırlısı bakalımBir derdimi burada da paylaşmak istiyorum :)
Değişim için çabalamaya başladım ama başaran varsa tacizleri unutup nasıl bir erkeğe güvenebileceğimi bilmiyorum. Şu ana kadar benden 30 yaşında büyük biri olsun yaşıtım olsun yaşadım mı asla unutamıyorum. Bu yüzden birinden hoşlanmaya başlasam hemen kendime gelip reddediyorum. Önerisi olan var mı ?
Yani şey demek istedimtaciz derken ? konu kayıyor şu anda ama hayırlısı bakalım
yok yaa yaz salla gitsin... bilmiyorum buda bir sorun aslında kiminin erkeklere kiminin kendine kiminin allaha a kiminin hayata güven sorunu var bilmem ki nasıl çözülür??Yani şey demek istedim
Hayallerim var uğraşıyorum ama güven sorunum var ve nedenlerin başında bu olaylar geliyor. Bunları atlatan var mı diye merak etmiştim. Konu çok kayacak gibi :) kendi konuma yazarım
Yani şey demek istedim
Hayallerim var uğraşıyorum ama güven sorunum var ve nedenlerin başında bu olaylar geliyor. Bunları atlatan var mı diye merak etmiştim. Konu çok kayacak gibi :) kendi konuma yazarım
Terapi cok onemli hep diyorum para ile cok isi olmayan yasli gormus gecirmis bir terapist.... Kesinlikle bir insanin hayatta kendine yapabilecegi en buyuk iyilik ve yatirim....Taciz meselesi neredeyse toplumun %90 unda varmış ve ne yazik ki %95 i de aile içi oluyormuş.yani 1. 2. Vs derece akraba..dolayısıyla kendini asla yalnız hissetme ve çekinecek birşeyde yok..tacizi atlatmanın hiç kolay olmadığını terapistim söylemişti.tek yolu terapi almak.Bir süre düzenli terapiyle çok rahat atlatırsın
Terapi cok onemli hep diyorum para ile cok isi olmayan yasli gormus gecirmis bir terapist.... Kesinlikle bir insanin hayatta kendine yapabilecegi en buyuk iyilik ve yatirim....
Hepimiz cok şeyler yasiyoruz toplarlanamadigin yerde tekkk yapman gereken sey terapist.
Ne kadar sevindim bilemezsin basimla birlikte hosgeldin konuma yazmaya sevam edecegim sen de yaz buraya... Orn univwraitw kazanirken ... Havandan kazanmamissindir ornegin... Neler yaptin nasil dayan s in nasil direndin bazi tersliklere (eger olduysa tabii )... Sen de sevgiyle selamla kal...merhabalarpembe_pirenses
Yazdıkların inan bana çok ilham oldu ...
21 yaşında hayattan bezmiş . birçok sıkıntı yaşamış bana .
üniversite okuduğu capcanlı olması gerrektiği halde solmuş bezmiş bana ...
egeer musaaden olursa bundan sonra burdA çok bulunacağım topiğinin devamlı takipçisi olacağım :)
başarıyla kal
Kesinlikle katiliyorum yani iki ayakkabim olmasa da olur ama islerim yolunda gitson ben kendimi iyi hisswdeyim zihnim dimagim dingim ve acik olsun dunyalara bedelBu sözünün altına imzamı atarım.29 yaşındayım ve hayatta kendime yaptığım en büyük yatırım ve iyilik 27 yaşında başladığım şimdiyse birkaç ayda bir gittiğim terapimdir.Ben meğerse hiç yaşamıyormuşum,nefes alıp veriyormuşum..hem yüklerinizden kurtuluyorsunuz,hem kendinizi keşfediyorsunuz hem de hayata bakış açınız değişiyor..
Ne kadar sevindim bilemezsin basimla birlikte hosgeldin konuma yazmaya sevam edecegim sen de yaz buraya... Orn univwraitw kazanirken ... Havandan kazanmamissindir ornegin... Neler yaptin nasil dayan s in nasil direndin bazi tersliklere (eger olduysa tabii )... Sen de sevgiyle selamla kal...
Üniversite sınavı zamanı ...Ne kadar sevindim bilemezsin basimla birlikte hosgeldin konuma yazmaya sevam edecegim sen de yaz buraya... Orn univwraitw kazanirken ... Havandan kazanmamissindir ornegin... Neler yaptin nasil dayan s in nasil direndin bazi tersliklere (eger olduysa tabii )... Sen de sevgiyle selamla kal...
hayatınızdaki insanlara bir bakın: size gerçekten bir faydaları oldu mu? faydaylşa birlikte zararları da olmuş mu ?? hangisi daha ağır ? kârda mısınız zararda mı ?? bunları bir ölçün biçin ve size değer vermeyen insanlar için hayatınınızı heba etmekten vazgeçip kendinize odaklanın artık
hadi hemen şimdi
hangi topik bu. ben o kadar çok musibetle savşatım ve hala da savaşıyorum ki gerçekten bana umut verecek birçok şeye ihtiyacım var.Olumlu dusunce topigini de takip etmenizi tavsiye ederim...Sadece hedefinize odaklanmalisiniz,olacagina inanmalisiniz kosulsuz olarak.Hedefiniz gerceklestiginde o yasayacaginiz hissi hisseder,kalbiniz ve mantiginiz bir olur ve endiseleri cikartirsaniz goreceksiniz ki herkesin elleri kolllari dilleri baglanir;siz bile inanamazsaniz nasil olduguna.Ama bu sure icinde kendi icinize donmelisiniz,engeller buyukse ;aile kisitlamasi ve mobbing acisindan ozellikle.Hemen hemen her konuda deneyimim var ister ebevyn olsun,es olsun,ister kurum mudur-arkadas acisindan.Hepsinde de tuttu,yani normalde hayir diyecek insanlar neden olmasin olsun olsun dediler.Ama tabi detaylari var bu konularin iste.Yaptim oldudan ibaret degil.Ama hedefinizin ugrasmaya deger oldugunu dusunuyorsaniz,uygulamalari yapmak isterim derseniz mutlaka takilin tOpige.
Selam gönlü ve ışığı güzel olan kızlaaarrr,
Tüm resmi işlerimi tek tek hallediyorum hep yenileri çıkıyor. 3 gündür sokaklardayım evimde yapılması gereken tadilatlar, aranıp sorulması gereken kişiler, devlet dairesi işleri, sağlık işleri, alınacaklar verilecekler ödenecekler hepsini hallediyorum ve artık kafamı ıvır zıvırla meşgul etmeyeceğim yeni bir çalışma ve arına dönemine giriyorum
bu arada stertan ağır bir rahatsızlığım olmuş bu bağlamda beni üzen herkese borazanla duyurup kendilerini benden kıymetli değilsiniz etiketi latında hayatımdan salam çıkartıyorum efenim... gününüz aydın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?