- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 970
- 40
- Konu Sahibi pembe_pirenses
Mobbingler, okutulmamalar, tacizler, ensestler, depresyonlar, sen yapamazsınlar, mahalle baskısı dedikodu alay.....
ANLATIN
ANLATIN
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim baya çok zayıfim vardı 10 11 tane falan annem bile taamm sen sınıfta kaldın demişti o an kimsede sihirli değnek olmadığını kendi içimdeki savaşları bir kenara bırakıp not defteri aldım bi gün öncesinden yapıcaklarim diye yazıp ertesi günü planladim ama planlarım geniş zamanlıydi söyle şimdi canım oda toplamak istemiyorsa Başka bir işimi yapıyordum ve sınıfı geçtimmobbingler, okutulmamalar, tacizler, depresyonlar, sen yapamazsınlar, mahalle baskısı dedikodu alay.....
Bunların hepsine rağmen bir yerlere gelenler, bir düzen kuranlar, mesleği olanlar, istediğini başaranlar ya da çok yaklaşanlar....
NASIL YAPTINIZ- ANLATIN...
harikasın cnmBenim baya çok zayıfim vardı 10 11 tane falan annem bile taamm sen sınıfta kaldın demişti o an kimsede sihirli değnek olmadığını kendi içimdeki savaşları bir kenara bırakıp not defteri aldım bi gün öncesinden yapıcaklarim diye yazıp ertesi günü planladim ama planlarım geniş zamanlıydi söyle şimdi canım oda toplamak istemiyorsa Başka bir işimi yapıyordum ve sınıfı geçtim
Sağolun sadece dibe vurdum ve kendim için en iyi olanı yapmaya çalıştım sende öyle düşün naparsan kendine yaparsın bu hayat senin yaşıcak olan sensin bu yüzden elinden gelenin en iyisini yapmaya bakharikasın cnm
3,5 yasinda kizim vE gelmek uzereyim diyen bir oglum veeeee bir dunya hayalim,umudum var.Simdiye kadar hedeflerime ulasirken ne yasim,ne kim oldugum,nerde nasil oldugum umrumda degildi yine olamayacak... Allah saglik ve omur versin yeter :)Olumlu dusunce topigini de takip etmenizi tavsiye ederim...Sadece hedefinize odaklanmalisiniz,olacagina inanmalisiniz kosulsuz olarak.Hedefiniz gerceklestiginde o yasayacaginiz hissi hisseder,kalbiniz ve mantiginiz bir olur ve endiseleri cikartirsaniz goreceksiniz ki herkesin elleri kolllari dilleri baglanir;siz bile inanamazsaniz nasil olduguna.Ama bu sure icinde kendi icinize donmelisiniz,engeller buyukse ;aile kisitlamasi ve mobbing acisindan ozellikle.Hemen hemen her konuda deneyimim var ister ebevyn olsun,es olsun,ister kurum mudur-arkadas acisindan.Hepsinde de tuttu,yani normalde hayir diyecek insanlar neden olmasin olsun olsun dediler.Ama tabi detaylari var bu konularin iste.Yaptim oldudan ibaret degil.Ama hedefinizin ugrasmaya deger oldugunu dusunuyorsaniz,uygulamalari yapmak isterim derseniz mutlaka takilin tOpige.
hımmm açıkçası evet çoğu insan hedeflerini yaptın oldu gibi işaretlediği için zihninde bir sürü insan sabah serviste hayala ediyor ama binadan içeri girince ya da mutfakta anneyle karşılaşınca unutuluyor off çok zor nasıl yapacağım a dönüyor olay benim de kanım bu gibi durumlarda bilinci sürekli canlı tutmak bunun için kişinin fazladan enerji sağlaması gerekmekte fazladan pilden yiyiyorsunuz yani .Olumlu dusunce topigini de takip etmenizi tavsiye ederim...Sadece hedefinize odaklanmalisiniz,olacagina inanmalisiniz kosulsuz olarak.Hedefiniz gerceklestiginde o yasayacaginiz hissi hisseder,kalbiniz ve mantiginiz bir olur ve endiseleri cikartirsaniz goreceksiniz ki herkesin elleri kolllari dilleri baglanir;siz bile inanamazsaniz nasil olduguna.Ama bu sure icinde kendi icinize donmelisiniz,engeller buyukse ;aile kisitlamasi ve mobbing acisindan ozellikle.Hemen hemen her konuda deneyimim var ister ebevyn olsun,es olsun,ister kurum mudur-arkadas acisindan.Hepsinde de tuttu,yani normalde hayir diyecek insanlar neden olmasin olsun olsun dediler.Ama tabi detaylari var bu konularin iste.Yaptim oldudan ibaret degil.Ama hedefinizin ugrasmaya deger oldugunu dusunuyorsaniz,uygulamalari yapmak isterim derseniz mutlaka takilin tOpige.
3,5 yasinda kizim vE gelmek uzereyim diyen bir oglum veeeee bir dunya hayalim,umudum var.Simdiye kadar hedeflerime ulasirken ne yasim,ne kim oldugum,nerde nasil oldugum umrumda degildi yine olamayacak... Allah saglik ve omur versin yeter :)
Ne mutlu bana canim katkim oluyorsa.Diyorum ya Einstein in gorusu hayat felsefelerimden hayati yasamanin iki yolu var ya hicbjr sey mucize degil gibi yasayacaksin; ya da her sey mucize gibi.Ben her seyi mucize gibi yasamayi sectim :) Bir de tatlim ben de yeni 30 uma girdim ama ruhum hala cocuk.30 dedigin ne ki tarihe damgasini vuranlarin cogu 60 70 yasindaymisHer yorumunla beni kendine hayran bırakıyorsun. 30 dan sonra başardım diyebilirsem bir gün ( meslekle ilgili bir hedef), senin hayata bakışında etkili olacak bunun içerisinde. :)
edit: 30a yeni bastım , yeni yeni kabulleniyorum. Sorsalar bana ben hep 25 yaşımdayım.
Yukarıda yazdıklarınızın hepsini yaşayan biri olarak hiç birini anlatıp onları tekrar hatırlamak ve yaşamak istemiyorum hepsini aştım çoook şükür öncelikle Rabbimin yardımıyla kesinlikle beni bana bıraksaydi bir tanesi bile beni yemeye yeterdi ve orta okulda bir öğretmenimin ''ŹORLUKLAR SENİ YİLDİRMASİN AKSİNE SENİ KAMÇİLASİN SAKİN KENDİNİ BIRAKMA '' Sözü ve "ÜŞENME ERTELEME VAZGEÇME" sözü düsturum oldu diyebilirim şuan öğretmenim ve hayalini dahi kuramadığım bir hayatın içindeyim ( böyle derken dört dörtlük bir hayat demiyorum sıkıntılar bu hayatın olmazsa olmazları zira Rabbim iki korkuyu ve iki emniyeti bir arada vermemiş sonlu bir dünya hayatındaki zorlukları sonsuz ahiret hayatındaki emniyete tercih ederim ama gene de iki dünyada da iyilik ve güzellik istemeliyiz Rabbimizden)inşallah bende birilerinin kalbine dokunup hayatlarını değiştirebilirim ve umarım faydalı olabilmişimdir şu aralar sloganım dert etme dua et....Zira size yardım edecek de yardım eden kişiler gönderecek de Allah (cc)'dır zira o kullarına şah damarından daha yakındirMobbingler, okutulmamalar, tacizler, ensestler, depresyonlar, sen yapamazsınlar, mahalle baskısı dedikodu alay.....
Bunların hepsine rağmen bir yerlere gelenler, bir düzen kuranlar, mesleği olanlar, istediğini başaranlar ya da çok yaklaşanlar....
NASIL YAPTINIZ- ANLATIN- PAYLAŞIN- İLHAM OLUN -
KONUMUZ HERŞEYE RAĞMEN BAŞARMAK
Sizin hikâyeniz nedir ?..
helâl ayrıntılı anlatsan bazı noktaları, düştüğünde nasıl kalktın neler düşündün aç o noktaları, kişileri olayları değiştir çok belli olmasın istersen, yeter ki okunsun feyz alınsın kirpiklere dizilsin en başta da ben yapacağımYukarıda yazdıklarınızın hepsini yaşayan biri olarak hiç birini anlatıp onları tekrar hatırlamak ve yaşamak istemiyorum hepsini aştım çoook şükür öncelikle Rabbimin yardımıyla kesinlikle beni bana bıraksaydi bir tanesi bile beni yemeye yeterdi ve orta okulda bir öğretmenimin ''ŹORLUKLAR SENİ YİLDİRMASİN AKSİNE SENİ KAMÇİLASİN SAKİN KENDİNİ BIRAKMA '' Sözü ve "ÜŞENME ERTELEME VAZGEÇME" sözü düsturum oldu diyebilirim şuan öğretmenim ve hayalini dahi kuramadığım bir hayatın içindeyim ( böyle derken dört dörtlük bir hayat demiyorum sıkıntılar bu hayatın olmazsa olmazları zira Rabbim iki korkuyu ve iki emniyeti bir arada vermemiş sonlu bir dünya hayatındaki zorlukları sonsuz ahiret hayatındaki emniyete tercih ederim ama gene de iki dünyada da iyilik ve güzellik istemeliyiz Rabbimizden)inşallah bende birilerinin kalbine dokunup hayatlarını değiştirebilirim ve umarım faydalı olabilmişimdir şu aralar sloganım dert etme dua et....Zira size yardım edecek de yardım eden kişiler gönderecek de Allah (cc)'dır zira o kullarına şah damarından daha yakındir