kendinizi benim yerine koyun gider misiniz veya davet edermisiniz ?

Bende kesinlikle gitmezdim, esinizede afferin sucu sana atiyor yok cekindiklerinden falan hepsi bahane, esin nasil goremiyor? Ama ilk basta olur sonra gozleri acilir cnm merak etme.
valla benim eşimin gözü öyle bir açıldıki tüm ailesini evden kovdu bende ayak ayak üstüne attım kahvemi içerek onların defolup gitmelerini zevkle izledim:)

Kiskaniyorum seni :KK17:
tatlım saygılı olmayın vallahi ben çok saygılıydım çok kibardım bana yapmadığını bırakmadı. içimdeki şeytanı çıkardım şu an çok mutluyum sizde öyle olun. gözyaşı silahını kullanın. çokta cilveli olun biraz fettan olun canım:) hem 99 kiloyum hemde kocamı kendime iyice bağladım kaynanam bana kilolusun dediği an yeri yerinden oynattım ağlamalar sinir krizleri falan şu an kocamla çok mutluyum:) unutma parolamız asla saygılı olma

tatlım saygılı olmayın vallahi ben çok saygılıydım çok kibardım bana yapmadığını bırakmadı. içimdeki şeytanı çıkardım şu an çok mutluyum sizde öyle olun. gözyaşı silahını kullanın. çokta cilveli olun biraz fettan olun canım:) hem 99 kiloyum hemde kocamı kendime iyice bağladım kaynanam bana kilolusun dediği an yeri yerinden oynattım ağlamalar sinir krizleri falan şu an kocamla çok mutluyum:) unutma parolamız asla saygılı olma

Tebrik ediyorum seni!!Ve Masallah, allah nazarlardan esirgesin. Ne mutlu sana ki, HUZURLUSUN!:nazar:

valla benim eşimin gözü öyle bir açıldıki tüm ailesini evden kovdu bende ayak ayak üstüne attım kahvemi içerek onların defolup gitmelerini zevkle izledim:)[/QUOT
bu sekilde gercekten huzurlu olacagınıza inanıyor musun her ne kadar kötü olsalar da bi evladın anne veya babasını kovması doğru mu sadece fikrimi belirtiyorum eger çözüm buysa benimde kovmak isteyip cook kişi var etrafımda ama çözüm degil

annelik sadece doğurmakla olmaz. evlilik iki kişiliktir. kim benim huzurumu bozmaya kalkarsa beni üzmeye kalkarsa bende onu üzerim. burada kaynanası yüzünden boşananları görüyorum sizin dediğiniz gibi evden kovmamışlar ama kovulan kendileri olmuşlar yani gelinler boşanıyolar. kim beni üzerse bende onu üzerim kim benim yuvamı yıkmaya kalkarsa bende onun yuvasını yıkarım kötülüğe kötülük iyiliğe iyilik yaparım. bu kadar basit

Bence arayip yakindaysaniz buyurun gelin diyin.. Eger gelmezlerse laf edemezler sana. Ama eger sen gitmez ve davet etmezsen laf edebilirler.. Agizlarina laf verme bence.
Ben kendim cok vurdumduymazim o bakima ne arayip sorardim iste ama herkes benim gibi degil :KK70:

merhabalar size su anda eşimle aramızın gerilmesine sebep olan bir durumu özellikle de yorumları eşime okutmak için paylaşmak istiyorum.
2 yıl önce evlendim tahmin edebileceğiniz gibi eşimin ailesi ile bazı sıkıntılar yaşadık.benim açımdan sorun olan durumlar tamamen manevi konular.ilk sorun nişan döneminde başladı eşimin ailesi farklı bir şehirde yaşıyorlar tanışmaya gelmek istemediler isteme nişan hepsi bir arada olsun dediler ailem duruma her ne kadar bozulsada kabul etti sorun çıkmasın diye.nişana ailesinin gelmesi bile problem oldu. abi gelmedi. abla önce gelemem dedi sonra tamam gelicem dedi ( ki 3 saatlik mesafede oturuyorlar). 2 hafta kala kala abladan bir telefon nişan tarihini değiştirin ben kayınvalidemi ziyarete gidicem .bende eşim vasıtasıyla boyle bir şeyin olamayacaını belirttim. hadi bu bitti biz ylu bulamayız bizi şuradan gelin alın yoksa gelemeyiz diye tutturdular. babam arada eşim var diye 1 saaatlik yol gitti aldı.nişan gecesi alt kattaki anneamde misafir ettik dönünce evi serindi hasta olduk diye laf etmişler. benim tarafımdaki düğün gecesi ise abla ve enişte saat 10 30 gibi düğünden ayrıldılar üstelik ne bir iyi aksamlar ne bir allah mesut etsin. enişte bey bizimle resim çekinmek bile istemedi. ( daha önceki konumda ayrıntılı anlatmıştım )
eşimin tarafındaki düğünde ise ben yabancı bir şehirdeyim. bana ne kuaför ayarlandı ne gelin arabası.düğün öğretmen evindeydi oranın kuaförüde ben gelin saçı yapamam dedi. bende ne yapayım gittim bir kuaföre gelinlik falan giymeden saçımı yaptırdım duvağıda odada takarım dedim . açıkçası bir kuaföre gidip ben gelinim aceleden bi gelin başı yaptırayım sonrada taksiye bineyim demeye utandım. duvağımı otel odasında kendim tutturdum. fakat baktım ki düşecek gibi ablayı arayıp ( ki kendisi kuaförde idi ) durumu anlatıp birkaç tel toka rica ettim.kendisi ise 2 saat sonra beni arayıp el toka almadığını artık yola çoktığını eğer ÇOK LAZIMSA geri dönüp alayım dedi. bende dönmyin dedim ne diyeyim.
bugun ise eşimin ablası arayıp bize 1 saatlik bir mesafedeki bir yere 2 günlüne gideceklerini söylemiş. surası burası nerde diye sormuş.buraya giderkende neredeyse bizim yaşadığımız yerden geçecekler eşimde oraya gidelim görüşelim diyor. şimdi siz olsanız
1-bir yıl önce ev almıssınız size hayırlı olsuna gelmeyen ,buradan geçecekken sizede uğrayalım bi hayırlı olsun diyelim demiyen ve yukarıda yazdığım gibi davranan görümce için kalkıp oaraya gidermisiniz? yada arayıp ille bize uğrayın dermisiniz.
ben demem .
kendileri buraya uğramak isterlerse başımın üstüne .zaten bekleddğimde bu . bir uğraypı güle güle oturun hayırlı olsun demeleri.eşimse benden çekindikleri için gelmediklerini soylüyor. bende karşımdakine boyle davransam evine gitmeye çekinirim diyorum .herhngi bir tartışmamız falan olmadı hatta ben daha önce çocuklarının doğum günü falan kutlamışken nişan ve sonrası tavırlar sebebiyle mümkün mertebe görüşmedim. o kadar.ne hakaret ettim ne kalplerini kırdım ama bana verilmeyen değeri başkasına veremem. belkide ben bazı seyleri aşamıyorum . peki siz olsanız ?

artık sizi nasıl anlattıysalar eşinize senden çekindikleri içinmiş...

sen yine iyisin ben i düğün günü kv aradı kına da saçlarımızı yaptırdığımız yer saçımı kaşındırdı sen git biz başka kuaförde yaptırıp geleceğiz dedi bana :KK70:

bende çok şükür ztn güzelim saçlarım da kaliteli nerde olsa olur dedim.. bu mors oldu..

sonra dan aradan günler geçti bak saçımızı burda yaptırdık dedi (benim yeni evimin yakınında)

bende paranız çok olsaydı ne salonlar biliyorum ben saç yaptıracak dedim..kadın şok oldu.. k peder de Allah razı olsun dedi.

ne hayatlar var işte sonra dan da ilgi saygı beklerler...N...h alırsın o saygıyı

annelik sadece doğurmakla olmaz. evlilik iki kişiliktir. kim benim huzurumu bozmaya kalkarsa beni üzmeye kalkarsa bende onu üzerim. burada kaynanası yüzünden boşananları görüyorum sizin dediğiniz gibi evden kovmamışlar ama kovulan kendileri olmuşlar yani gelinler boşanıyolar. kim beni üzerse bende onu üzerim kim benim yuvamı yıkmaya kalkarsa bende onun yuvasını yıkarım kötülüğe kötülük iyiliğe iyilik yaparım. bu kadar basit
bende senin gibi düşünüyordum kovalım yada görüşmeyelim diye degil biz evliyiz onlar bize karısamaz söz söylemez diye çok direndim agladım defalarca ayrılıgın esiğinden döndük ve esim bi gün dedi ki benim ailemin yaptığının aynısını senin ailen yapsaydı yine aynı tavrı sergilermiydin
yani esim ben seni seviyorum annemi de seviyorum ne yapayım illa bi seçim mi yapmam gerekiyor dedi doğurmakla anne olunmuyor doğru ama bi evlat anasını 20 yıl sırtında tasısa dahi karnındaki bi tekmeyi bile ödeyemiyorsun benim düsüncem bu yönde

bende senin gibi düşünüyordum kovalım yada görüşmeyelim diye degil biz evliyiz onlar bize karısamaz söz söylemez diye çok direndim agladım defalarca ayrılıgın esiğinden döndük ve esim bi gün dedi ki benim ailemin yaptığının aynısını senin ailen yapsaydı yine aynı tavrı sergilermiydin
yani esim ben seni seviyorum annemi de seviyorum ne yapayım illa bi seçim mi yapmam gerekiyor dedi doğurmakla anne olunmuyor doğru ama bi evlat anasını 20 yıl sırtında tasısa dahi karnındaki bi tekmeyi bile ödeyemiyorsun benim düsüncem bu yönde
valla eşimin suçu olmadığı halde annem eşime karışsa ben annemle görüşmem. evladını seven anne damadını ya da gelinini sevmek ZORUNDA. anneler iyi bir annelik yapmazsa çocuğun rızkını başkalarına yedirirse o anne değildir. kaynanam olacak mendebur eşimi hiç sevmemiş. eşim hep başka başka yerlerde büyümüş. kusura bakmayında beş dakikalık zevk uğruna çocuk yapıyolar sonra o çocuğu ortaya bırakıyolar. bu kadına ben anneyi geç insan bile demem. çocuğunu büyütmeyen bir annenin çocuğu üstünde hakkı yoktur.

artık sizi nasıl anlattıysalar eşinize senden çekindikleri içinmiş...

sen yine iyisin ben i düğün günü kv aradı kına da saçlarımızı yaptırdığımız yer saçımı kaşındırdı sen git biz başka kuaförde yaptırıp geleceğiz dedi bana :KK70:

bende çok şükür ztn güzelim saçlarım da kaliteli nerde olsa olur dedim.. bu mors oldu..

sonra dan aradan günler geçti bak saçımızı burda yaptırdık dedi (benim yeni evimin yakınında)

bende paranız çok olsaydı ne salonlar biliyorum ben saç yaptıracak dedim..kadın şok oldu.. k peder de Allah razı olsun dedi.

ne hayatlar var işte sonra dan da ilgi saygı beklerler...N...h alırsın o saygıyı
şükür ya sonunda kaynanayı savunmayan benim gibi birisini buldum:)

valla eşimin suçu olmadığı halde annem eşime karışsa ben annemle görüşmem. evladını seven anne damadını ya da gelinini sevmek ZORUNDA. anneler iyi bir annelik yapmazsa çocuğun rızkını başkalarına yedirirse o anne değildir. kaynanam olacak mendebur eşimi hiç sevmemiş. eşim hep başka başka yerlerde büyümüş. kusura bakmayında beş dakikalık zevk uğruna çocuk yapıyolar sonra o çocuğu ortaya bırakıyolar. bu kadına ben anneyi geç insan bile demem. çocuğunu büyütmeyen bir annenin çocuğu üstünde hakkı yoktur.
haklısın elbet haklı oldugun yerler var ama ne bileyim bence doğru degil hani görüsmezsin mesafe koyarsın ama kovmak belki gün gelecek o kadından hiç ummadıgın biiyilik göreceksin yinede kusura bakma sadece kendi fikrimi belirttim

haklısın elbet haklı oldugun yerler var ama ne bileyim bence doğru degil hani görüsmezsin mesafe koyarsın ama kovmak belki gün gelecek o kadından hiç ummadıgın biiyilik göreceksin yinede kusura bakma sadece kendi fikrimi belirttim

Aynen bende sizin gibi düşünüp kan kussamda kızılcık şerbeti içtim dedim ve nezaketimi hiç bozmadım. Fakat çok sevgili eşimin çok saygı değer annesine "saat öğlen 12 de değilde 3 de gelin o zaman müsaitiz" diyene kadar. Neymiş efendim o ev oğlunun eviymiş, ben zaten gidecekmişim bu evden istediği zaman gelirmiş. Kadın resmen telefonda çemkire çemkire bas bas bağırdı, eşim de duydu. Yani ben kibarlığımı bozmadım ama kendi evimden kovuldum :) Yani dünya da neler neler var... İnsanlar bazen hiç yapmak istemedikleri şeylere mecbur kalıyorlar.

tatlım ikimizde kendimize göre haklıyız ama kaynanalar gelinlere gıcıklık yaptıkça hiçbirine iyi diyesim gelmiyor

X