Kendinize Yakın Gördüğünüz Üyeler Var Mı?

Çok teşekkürler tatlımŞeniz
Bende sizlerle çok mutlu olduğum için buradayım

Barçisi öpüyor bu güzel ve iyi kalpli çenebazınıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hic yok desem yalan olmas cunku bugun yakın gorunen yarın cok uzak olabiliyor..sadece sevdigim insanlar var burda birkac kisi..

- Doğayı ve hayvanları sevenleri
- Çok yönlü analiz edip, tarafsız yorum yapabilenleri
- Herkese yardımcı olabilecek bilgileri, alıntıları, deneyimlerini paylaşanları
- Konu açtığında başından sonuna kadar takip edenleri, yorum yazanları ayırım yapmadan herkese teşekkür ederek cevap verenleri
- Olumsuz yorumlardan da ders çıkarmaya çalışanları, yazanları pişman etmeyenleri
- Konu sahibini kırmadan eleştiri yapabilenleri
- Sadece kendi sorunu olduğu zaman siteye uğramayıp, başkalarının sorunlarını da paylaşmayı bilenleri
- Kısaca başkaları için emek veren ve saygı gösteren herkesi yakın görüyorum.:hulya:

mintimle duyguçıkmazımı unuttuğum için de esefle kınadım kendimi

sizi de çok seviyorum acılı adanam ve duygusal lokumum opuyorumnanaktan

irna ablayı da çok severim, gülümseyen yüzüyle, her yorumu gülümser opuyorumnanaktan

aa canım çekti bende yazayım bayanssulusmile

depresifim pollyannam :1hug: deniz güneş Şeniz kuzum, saruboceq, navb,laale, Monapisa, çenebaz, Gülsüm Sultan, Hülya...

aklıma gelirse editlerim daha opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim a.s. opuyorumnanaktan

Böyle şeylerde ne diyeceğimi pek bilemem de :kedi:

canım
canım
canım
canım
canım
canım
canım
emin ol bal kaymağım tatlım kıymetlim sende benim için vazgeçilmezsin Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı

bende aynı konuyu açmışım konu tekrarı olmuş:roflol:herneyse yine diyim benim hiç tanımadığım halde CANCUolumunekankayizsmile

meg(CAN DOSTUM) , cancum(GÜZELLER GÜZELı HEMŞOM) , susu , healt , mühürlükaderim, didemevo , VS VS

yirim senii yirimmm opuyorumnanaktan

aşkummm seviyorum seni aprilim benim opuyorumnanaktan

senide yirimmm opuyorumnanaktan

bende aynı konuyu açmışım konu tekrarı olmuş:roflol:herneyse yine diyim benim hiç tanımadığım halde CANCUolumunekankayizsmile

amanın seni tanımuyum olsun senide yirim opuyorumnanaktan

meg(CAN DOSTUM) , cancum(GÜZELLER GÜZELİ HEMŞOM) , susu , healt , mühürlükaderim, didemevo , VS VS

hemşon kurban olsun sanaaa yavrimmm opuyorumnanaktan

bende yazim bundan eksik kalırsam nolur sonra kaydirigubbakcemile3
arkidişlerim
megim,angelgözdem,aprilim,haşarıkedim ,superiim, ilarzum ,hülyam ,madamtospam, didemevom ,tanrıçam, mühürlükaderim, coturnixim,susum,mehserim,heath,muhammedimingamzesiyim

aklıma geldikçe eklicem opuyorumnanaktan

sonracıma
ecinnili barones,laale,okypete, libyana ,çenebaz ,gülsüm sultan, barçman, kuzum yorumlarını severek takip ettiğim üyeler opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

meg(CAN DOSTUM) , cancum(GÜZELLER GÜZELİ HEMŞOM) , susu , healt , mühürlükaderim, didemevo , VS VS

çtlaqımmm encılımm gözdemmmŞeniz
seviorum arkadaşımıııolumunekankayizsmile

çiçaaaan düştü cancuuuukaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmilebende seviorum seni çokkopuyorumnanaktan

cancum çiceğin düşmüş yakala laelaelaelaelae

bu aralar burcu_01 e taktım içime alasım geliiiiiiii onu inşallah yakın zamanda görüşebiliriz olumunekankayizsmile

selayhus,barbieveken,tuti en yakın olduklarım
cok yakın olmadıgım halde hep sempatı hıssettıklerım
cancu,tweety,askito,tanrıca,superisi,april ayy bir kaç isim daha vardı suan unuttum adlarını

cennetkokulum,ilarzu,cenebaz,you_know onlarada ayrı bır sempatı beslıyorum cok samımı gelıyorlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…